Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Zatlera "Adventes vienošanos" paraksta sešas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lutausis
l
Un visi brauks uz Ķīnu pērles pirkt.Zatlera kundze atvērs veco labo Majoru komisijas veikalu-tur pārdos pērles un tad tik visi slēpot.Tautieši atcerieties,ka mums Latvijā ir kalni,nevajag celt ienākumus Alpos,bet tepat Latvijas kalnos.Domāsim par valsti arī atpūšoties.
NOTHING SPECIAL
N
tika pieņemts lēmums nelauzt vadības līgumus un, kā atlagojuma sastāvdaļu, tos saglabāt arī nākamajā gadā...................!!!!!!! LAIKAM VĒL TRĪS ZVAIGŽŅU ORDEŅI IR JĀPASNIEDZ VALDOŠAJAI KOALĪCIJAI
Reinis
R
Piedalos aicinājumā veidot tautas opozīciju un pēc tam tautas koalīciju.
tiem, kas kritizē Jauno Laiku
t
JL un SCP jau labu laiku ir nākusi ar savām idejām un priekšlikumiem situācijas uzlabošanai....no koalīcijas sekoja klusums un pats Godmanis Saeimas sēdē pateica, ka viņš ir tas, kurš visu saprot un ka viņam opozīcijas priekšlikumi nav vajadzīgi (tā tiešām pateica). Tad jautājums - kāda var būt runa par opozīcijas darbu, ja neviens priekšlikums netiek ņemts vērā. Un veiksmīgais KNAB darbs un Valsts Kontroles darbs ir pastarpināti JL nopelns. Manliekas ļoti laba opozīcija. Pareizi dara, ka šos sāpīgos jautājumus izmanto politiskajā cīņā savādāk paies laiciņš un kā jau tas ir bijis TūPlisti un pseidomācītāji sabaros lēto (diemžēl) tautu ar jauniem sūdiem un visi kā zombiji ies un balsos. Vainu jau var novelt uz jebkuru opozīcijas deputātu, bet JL pāris kļūdainie lēmumi vai darbības (kas tiešām bija un ir sīkumi) visiem zināms nav pat vērts salīdzināt ar koalīcijas pēdējo gadu politiku. Koalīcijas darbs ir redzams, paskatieties savos makos. JL darbs arī ir redzams, paskatieties uz niknajām koalīcijas sejām, ka tiem neļauj brīvi darboties. Cienījamie tautieši - mūsu galvenā problēma un atšķirība no turīgām zemē ir tā, ka mēs esam pasīvi novērotāji un noskatāmies uz visu no malas. Bagātās valstīs koalīcija ir iedzīvotāji. tāpēc aicinu visus pirmdien 10:00 uz Saeimas namu un BEIDZOT MODĪSIEM UN VEIDOSIM TAUTAS KOALĪCIJU!
t
t
kas tie par pekstiņiem!
aigarins
a
Štokijs ir tads pats mēsls un divkosis!!!!!!! Kur bija ar saviem padomiem, kad pats sēdēja pie Kalvīsa par ekonomikas padomnieku un perfekti zināja, ka valsti briest ekonomiskais krahs (sk. SVF 2006.g ziņojumu)?
tā ir
t
ka amorālos tautas nodevējus,sarkanos aktivistus/laupītājus laida pie valsts pārvaldes,pa šiem 18 gadiem šie kopā ar sarkanajiem no okupantu vidus,tēlojot "labos" un "kreisos" valsti noveduši galējā postā.DDD
======
=
Tiesi jau to Kalviti par to nonema no amata (00) trapigi pateica par meginajumu bremzet algas. Vienigi 00 nepateica ka tas bija stradnieku algas nevis PARBLIDUSO NEJEDZIGI UZPUTUSOS IEREDNU ALGAS! Pie krizes nav vainigi cilveki kas nema kreditus(VISA PASAULE CILVEKI DZIVO UZ KREDITA) bet gan bezjedziga valdiba kas krizi PATI radija..
)00
)
Pie krīzes nekas cits, kā bankas un paši mīļie parastie letiņi nav vainīgs. Bankas tāpēc, ka cerībā baigi uzvārīties, deva naudu pa labi un kreisi, letiņi - tāpēc ka labprāt nedomādami to ņēma, cerot kā pasakā par zelta zivtiņu vienā rāvienā tikt pie visa - mājas, auto, plazmas Tv, ceļojumu uz Karību salām utt. Bet katrai pasakai jau pienāk beigas. Kas tad bija, kad Kalvītis mēģināja bremzēt algas? Piketi un draudi nodurt ar dakšām. Arī tagad tādi būs no valsts ierēdņu puses. Turieties, valdība!
zvirbulēns
z
Kas ar Jums, Krista, vai esat pārbaidījusies? P.S. Mūs gaida plika rupjmaize, un labi, ka tā! Cilvēkiem sakārtosies smadzenes, latviešiem radīsies velme radīt Latviju, viss būs labi! :)))
krista
k
Vai Tu esi ar mieru, ka Latvija tāpat kā Īslande iet lūgties pie KRIEVIJAS NAUDU? Vai Tu vēlies, lai pēc mēneša pensionāriem vairs nav ko izmaksāt pensijas?
murgs ne cirks
m
vot izspieduši kautkādu apsurdu "svētku" sū//,vienalga šie tiks tiesāti par varas uzurpāciju un neaizvākšanos no nedemokrātiskajās vēlēšanās ieņemtajiem sēdekļiem.
======
=
Par to ka KNAB vaditaju, to ka Godmanis nevares izvirzit vienpersoniski ( ja mes zinam ka KNAB ir uzlicis Godmana partijai LC atmaksat budzeta miljonus)(un ari dazam citam partijam) ta ir laba zina, Bet par to aizdevumu es saubos, Latvija jau pazuda G24 kredits.. es nezinu prezidentam vajadzeja desmitreizu padomat par to kredita nemsanu..Jo ja vins aicina kreditu nemt un ta nauda pazudis.. Prezidents ari bus lidzatbildigs..
Ollā
O
Te nu redzam,kādi āži strādā par dārzniekiem!....paši balsojām, uz referendumu negājām....
zvirbulēns
z
Nedusmo, Lelle, viss iet saskaņā ar zvaigznēm, būs vēl trakākas lietas, trakāki laiki, sabruks viss, un jāsāk būs viss no jauna, pilnīgi uz citiem pamatiem. Visi šie notikumi tik uz labu, tādēļ neķer kreņķi, būs labi! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Prezidenta Valda Zatlera piedāvāto vienošanos parakstījušas sešas partijas. Vienošanās teksts

JL vēstule prezidentam Valdim Zatleram

SC paziņojums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas