Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

FOTO: Zatlers uzsver Dombrovska atbildību par valdības veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www.vakars.lv
w
Vienotībai jāatbrīvojas no SCP, to aizstājot ar nacionālo apvienību.
visā Latvijā viens Cilvēks
v
šaušas gan
Vai, patika.
V
hi, hi... Pirms 39 min Ēlerte-Kultūras ministre-Demakova Nr.2 Kristovskis-Ārlietu ministrs-nasing spešels Nr.2 Pabriks-Aizsardzības ministrs, kārtējais ļurba, kurš automātu no pistoles neatšķir. Štokijs-Tielietu ministrs-Mākoņu saimnieks miera ostā būs iestūrējis..valsts izzadzējiem mats no galvas nekritīs turpmākos 4 gadus. Tā varētu turpināt, bet, EH, KO TUR!
Vai, patika.
V
Lelle » Dombrovskim 16:38 Valdi, neesi taču ļurba! Uzsit dūri galdā, izvēlies un nosauc savus ministrus... ___________________ Nu gan samīdināji... Šitais tik var vaidziņus piestumt... kā kāmītis..., bet Vienotības silenieki tik mauc...
LATVIETIS
L
kamēr valsts vīri,izņemot zatleri ,nenesīs kriminālatbildību par apsolītā nepaveikto latvija turpinās slīkt tumsā bet,pie varas esošie turpinās vairot savu labklāību..
Lelle
L
Valdi, neesi taču ļurba! Uzsit dūri galdā, izvēlies un nosauc savus ministrus, bet tie 100 kretīni lai izvēlas vai balsot vai nebalsot par Tavu izvēli, vai lai turpina paši viens otram rīkles pārkost....Tu taču darbu atradīsi Eiropas struktūrās! Kam Tev viss šitais?!
hasans
h
Pēc tās arī V.Zatlers pieņemšot galīgo lēmumu, vai aicinās V.Dombrovski sastādīt valdību, ---------------------------------------------- B ērnu spēlītes smilšu kastē . Varētu padomāt ka Zatleram ir kāds cits variants . Naivi .
!
!
Netaisnojies. Es arī no vakardienas komunistiem neko jaunu un labu vairs negaidu. Amatu kārē viņi ir gatavi uz visu.
jupis
j
Esmu atvaļinājumā, taču par bezdarbību nesūdzos. Man tikai rodas jautājums vai komentāru rakstītāji un visa apkrāvēji arī ir atvaļinājumā, jebšu ir bezdarbnieki vai kabineta klerki?
T
Lai nu strādā Dombrovska valdība Latvijas labā!
pensionārs
p
nu nezinu, man Valdis liekas ļoti kārtīgs - bez īpašām tieksmēm uz kampšanu, ņemot vērā, cik viegli šādā krīzes sagrautā valstī viņam būtu bijis piepildīt kabatas un aizbēgt.
Komunistu Latvija
K
Kurš tad izmeta Visu Latvijai! miskatē???. patrioti. Latvieši nav svarģi šaja atpalikuš padomju valstī Jūs daudz atbalstu zaudējāt
Irits
I
Lilim šodien vaarda diena...
Горемaмыкин
Г
... Dumrovskis pārkāpj LR Satversmi, jo vēl nenominēt ... hi-hi-ho, Satversme netraucē to darīt ne tev ne man nedz arī Dombrovskim ejam ar saviem priekšlikumiem pie Prezidenta un skat šis izvēlēsies tevi tikai sīkums mazs ne tev ne man Saeimā nav atbalsta palasi rakstu tālāk ...vēl viena V.Zatlera tikšanās ar V.Dombrovski, kurš iepazīstinās prezidentu gan ar valdības deklarāciju... pilnīgi iespējams(teorētiski)ka Prezidents iepazinies ar Deklarāciju aicina pārējos aktīvāk iesaistīties kur tad tā Satversme pārkāpta ko bez jēgas kladzini ?
Senais
S
Atkal pateica visiem zināmo. Kā tad citādi var būt? Bet, ja tādu banalitātri pasaka Viņš, prezidents, visi tagad zelē, meklējot vienklāršos vārdos nez kādu diuļu domu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas