Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Zemnieki pie Rozes logiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurts
K
Roze šo pārmācību jau sen bija pelnījis! .Jo visi tie jaunie, lepnie traktori, ar kuriem zemnieki šantažēja Rīgu, ir iegādāti Rozes ministrēšanas laikā par Rozes gādātiem līdzekļiem! Atcerieties, ar kādām grabažām šīe paši zemnieki piketēja pie Bērzakroga toreizējā zemkopības ministra Kalvīša laikā.Ar tiem viņi līdz Rīgai nebūtu tikuši.
diskobumba
d
Atkal Segliņš baida cilvēkus! Esmu pārliecināts, ka nomāciši lielākā daļa Rīgas iedzīvotāju pilnīgi atbalsta šādu akciju un labprāt pacieš īstermiņa kustības traucējumus. Man pašam darba grafiks aizķērās par 2h, bet pilnībā arbalstu zemniekus!!!
minka
m
malači, turās!!! Smeldzīgi atgādina barikāžu dienas tas foto... tad cinījāmie par neatkarīgu Latviju, tagad pret neatkarīgās Latvijas valdības - skaudri! Nost ar šo kaunpilno valdību, tad jau labāk Lembergu - zog, bet vismaz dod arī pārējiem, veicina attīstību un visiem labi. Būtu naivi cerēt, ka jebkad būs valdība, kas nezags.
nu galvas
n
man patika taasa govju galvas
siga
s
ak jee
Ausma
A
Ja Latvijā nebūs lauksaimniecības, nebūs arī Latvijas. Tas nu būtu jāsaprot. Nevar pastāvēt Valsts no Galvaspilsētas ar lielveikaliem, '' smalko aprindu '' personāžiem un TV šovu dalībniekiem. Ar kādu atdevi tiek lēsts par miljarda ieguldīšanu Parex bankā , tas taču arī būs jāatdod mums visiem, vai ne tā ? Tad kāpēc ssprigt par 24. miljonu garantēšanu Latvijas laukiem ? Ko Jūs darījāt visus šos gadus mūsu '' viedie '' ? Saeima pārvērsta par Panoptikumu.Nav dzirdēta neviena Valstsvīra cienīga runa no Saeimas tribīnes. Vidusskolnieki noteikti labāk sagatavotos par uzdoto tēmu, ja iet runa par kāda lēmuma pieņemšanu.Jūs būtu sodāmi kā Nacionālo interešu nodevēji.
Vientulais vilks
V
TO launumu koizdarija sis koalicijas partijas LATVIJAI VAR salidzinat ar genocitu.VAI kads ir atcerejies tosLATVIESUS kurusMUSU TAUTAI atrava pedejais emigrcijas vilnis?SO tautiesu pecnaceji uz visiem laikie ir zaudeti MUSU MAZAJAI LATVIJAI .VAI SIM CIESANAM JATURPINAS ? TAS vis ir dazu negausiguZAGLU del .TIE m valdibas locekliem un parlamentariesiem kuriem ir goda un kauna sajutas saglabajusies aizejiet un nekalpojiet akli daziem OBERZAGLIEM Ja tas ta turpinasies tad pec paris desmit gadiem LATVIJA bus tuksa no LATVIESIEM.
ceru
c
Cerams, ka līdz 13.janvāra bandītismam nenonāks.
Berta
B
Vissliktākā situācija, ja mēs garantējam kredītus un viņi [piensaimnieki] nespēj atdot, tad būs jāatdod valdībai, teica premjers. * Zagļi nekādi negrib pieļaut domu, ka sazagtais būs jāatdod tam, kam tas ir atņemts.
SSuveeja
S
Atbalstu zemniekus?Jo zinu cik smagi jaastraadaa zemniekiem?Neviena Rigas daama un kunks to neiztureetu.Riidzinieki nesaprot -kaa juutaas ,zemnieku beerni ka juutas zemnieku vecaaki.Kad Ridzinieki vinnus apsmei -Par lauka paakkiem.Bet ekaloggisku paartiku ,gatavi vissi iebaast mutee?.Nu ko, tad atbalstam zemniekus?Visi debutaati ir noeedushies kaa siveeni.Pieradussi uz cita kakla seedeet.. Kas vinni buutu bez TAUTAS.---------------Zemnieki turaties,Tauta ir ar Jums.?
murianna
m
fakti, turpini rakt faktus par tām milzīgajām summām, ko zemnieki it kā saņēmuši bet vai izšķērdējuši arī?-paroc! tikai bedri sev neizroc netīšām bet vēl labāk-drusku piespiedies uz izroc bedri mums visiem! nasing spešl zis for mī end mai kantri!
zihers
z
Kamēr nebūs konkrēta rīcība no zemnieku puses, visiem tautas priekšstāvjiem pilnīgs pfg, maksimāli - noziedos rozi. Ja sāks just kāds no deputētājiem, ka uz sēdēšanu/gulēšanu nokļūt varētu ar aizkavēšanos, tad gan, iespējams, rastos idejas par nepieciešamību kaut ko darīt. Vienkārši neapskaužu zemniekus, jo lopkopībai pienākusi loģiska rinda pēc cukura ražošanas nozares, zvejniecības, tikai ar lopkopību saistītas vairāk saimniecības. Nepieciešamas amatpersonas, kuras būtu valstiski domājošas, kuras spētu aizstāvēt valsts iedzīvotāju intereses arī ES, nepieciešamības gadījumā arī nepiekāpjoties diktātam.
murianna
m
nē, nu tu paskat tikai-dažam labam te raudāt gribas!vēl tikai gribas raudāt, kad visi latvijas lauki jau raud.un vēl mēle pasaka, ka zemnieki paši vainīgi pie saviem kredītiem. nu paņem, tautieti, kaut vai pēdējo gadu žurnālus ar tām spīdīgām gļanca lapām un paskaties uz tiem interjeriem, saietiem, tusiem utml, ko tur rāda kā tādu paraugu-lūk, tā IR VISĪSTĀKĀ DZĪVE UZ PARĀDA, arī vistiešākajā nozīmē, jo kredītu kredīti par tām kāzām pilīs utml niekiem. daudz līdzīgu stāstu par zemniekiem tu zini?
Poga
P
Nesaprotu ko tur dalīt - leišu pens, igauņu piens, mūsējais...? Rīgas piena kombināts ieved no Igaunijas katru dienu lērumu piena, bet savējos piena piegādātajus vienkārši atšuj. Jēkabpils piena kombināts( varbūt vēl kāds cits arī?) iepērk mūsu saimniecības( Rīgas PK atraidīto pirenu) un taisnā ceļā vedu uz Lietuvu. Kur tad te izšķirosi, kurš tad īsti piens ir veikalos pakās?
vrc
v
Visu šo problēmu varētu atrisināt ar valdības dekrētu uzliekot uzcenojuma limitus piena tirgotājiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Lauksaimnieku valdībai izvirzītās četras prasības 

SŪTIET FOTO

Diena.lv aicina lasītājus sūtīt savas fotogrāfijas par zemnieku protesta akciju uz lielajiem ceļiem: [email protected] 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas