Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Freimanis nedomā, ka pret Vienotību tiek veikta kampaņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...???
.
Vai tikai kamapanja nav pret tautu?
Vilis
V
Dombrovskis aizmirsis, ka viņš pats un visa Vienitībā pie varas tikusi tieši pret citām partijām vērstas kampaņas rezultātā. Visa Jaunā laika politika balstījās uz konkurentu apmelošanu un nomelnošanu (citu argumentu viņiem nebija) Un Ēlertes organizētā un apmaksātā " lietussargu revolūcija"? Un pret Lembergu organizētā kampaņa "Tauta grib zināt"?
V -kļūda pašos pamatos
V
mildas asara Slava Demakovas pilij! Pat Milda nobāl viņas priekšā! Tik maz ziedu pie Mildas kājām vēl nav bijis , n e k a d ....... Un tas viss pateicoties tam ,ka JENOTĪBAS lācis, atņemot darbu, atņemot maizes kumosu, tautu padzina no savām mājām ,no savas valsts un milda te ir bezspēcīga lāča sastrādātajām muļķībām ,kurš klausa tikais svešus kungus, bet NEDZIRD TAUTAS IZMISUMU UN SĀPI 05.05.2011 10:48:45
ha :)
h
ir, ir kampaņa. Pie tam diezgan labi redzams no kuras puses.... un nejaukā izpildījumā. Nav tikai skaidrs , kapēc? Vēlēšanas tak vēl tālu...
Cik
C
zināms, Freimanis nedomā, bet dara. Ar sev pasūtītām aptaujām.
Kampaņa
K
Tu saki: "....Visbeidzot - traģikomisks fakts - Kamparam pārmet neskaidrības ap kaut kādiem 30 tkst Ls. ..." --------- Starpcitu, interesanti ka tas ir tik, cik vidējais Kampara SIA Ronis darbinieks nopelna 20 gados? Vai ne??? Redzi mans viedoklis ir tāds: zaglis palike zaglis. Ja kampars domā ka tāds nav un pats to nevar pierādīt, tad viņam steidzīgi jāgriežas tiesā pēc lēmuma. Domāju, ka Kamparam kā valsts amatpersonai nevarētu būt nekādu aispriedumu par šīs valsts tiesu. Tas ir viņa pienākums - pierādīt savu nevainību.
puika
p
Kāda tur "kampaņa"? Reitingu slāpē ZAĻZEMNIEKU taktika- VIŅI aizsargājot pensijas , viņi un tt. Dombrovskis valdības vienotības vārdā nedrīkst to klaji pateikt .Tagad iznāk , ka Vienotība ir tā sliktā ...Lai gan ABI domā vienādi...
Kampaņa
K
Līdz L. Mūrnieces (Vienotība) pagarinātā demisijas akta beigām palicis viens mēnesis.
Buba
B
Apbrīnojami, ka ne tikai privātie mēdiji, bet sabiedriskie skatās mutē VISNEPOPULĀRĀKAJAM politiķim šķēlem.
Ministry of Truth
M
Vai tad preses arhīvi būtu kļuvuši nepieejami, ka ļaudis nevar palasīties, ko Jaunais laiks (aka Vienotība) ir bazūnējis pirms 2, 4, 6 gadiem? Palasu un saprotu, kas tas viss ir par cirku. Un pamatīga atkāpšanās no iepriekš deklarētā vai paustā. Tagad, nonākot to slikto priekšgājēju vietā, viss ir tā, kā teica viedoklis augstāk 09:06. Lai tā būtu kampaņa pret muldēšanu, neprofesionalitāti un šmaukšanos.
Freimanim
F
Freimanim godu nedara fakts, ka viņš nav pamanījis vai izliekas, ka nav pamanījis Lapsas patiešām pārspīlētos uzbrukumus. Viens, ka tie tiek izteikti pārspīlētā veida vāji apmeklētajā pietiek.com, lielākā problēmā, ka tas viss lielā mērā atbalsojas jau nopietnos mēdijos. Viena ļoti liela problēmas Latvijas demokrātijai ir kūtrums un letarģija ar kādu reaģē vai nereaģē sabiedriskas organizācijas. Lapsas darbībā var skaidri redzēt vai nu politiskā pasūtījuma pazīmes vai apzināti manipulēta, sagrozīta vēstījuma pazīmes. Neviens - no intelektuāļu, demokrātijas aizstāvju vai žurnālistu sab.organizācijām tam nav pievērsis uzmanību, analizējis un norādījis uz iespējamām problēmām. Piemēram, ir skaidri redzams, ka Lapsa manipulatīvi piespēlēja Itera pārstāvim, lai vājinātu Latvijas valdības pārstāvi sarunās ar Gazprom. Visi izliekas to neredzam, klusē. Un tādu piemēru ir daudz. Visbeidzot - traģikomisks fakts - Kamparam pārmet neskaidrības ap kaut kādiem 30 tkst Ls. Tā ir apmēram puse no ... Šlesera rokas pulksteņa vērtības.
Vienotība pati ir laba
V
Vienotība pati ir laba pati ir laba kampaņa. Pirms vēlēšanām Vienotība stāstīja, ka ir neētiski likt nepolitiskos amatos savējos. Pēc vēlēšanām amatu dabūja pat pats ētikas komisijas priekšsēdētājs. Pirms vēlēšanām Vienotība stāstīja, ka nekustamā īpašuma spekulanti ir sliktie. Pēc vēlēšanām izrādījās, ka nekustamā īpašuma spekulācijas ir premjera bizness. Pirms vēlēšanām Vienotība stāstīja, ka vīņu politiķi ir tie labie. Pēc vēlēšanām izrādījās, ka Vienotības deleģētā ekonomikas ministra ģimene blēdās ar deklarācijām. Pirms vēlēšanām tā stāstīja, ka atbalstīs ģimenes ar bērniem. Pēc vēlēšanām ģimenes ar bērniem tika atņemts viss, ko varēja atņemt.
Jukums
J
Kamparu jau vairs ne ar ko neatmazgāsi. Pats taču visas tās rebes vien taisīja. Turklāt, pietiekami ilgi jau ir saudzēts, tomēr savu domāšanas veidu nav mainījis un arī netaisās to darīt. Tādiem viena morāle ir pašam priekš sevis, bet pavisam cita priekš pārējiem - no turienes viss arī pamazām aug un veidojas. Bet Kampars jau ir tikai uzskatāms piemērs Vienotības politikas piekopšanai - joprojām labi atbalstīts partijā un amatā no citiem - ar līdzīgu domāšanas veidu. Arī pats Domrovskis ar savu Bukanes epopeju un "sievas biznesu" no viņa nemaz tālu nestāv.
Dārznieks
D
Tā jau vienmēr bijis, ka jebkura politiska uzvara ir kādas kampaņas rezultāts. Var būt tikai cīņa - naudas maiss pret brīvprātīgi piesaistīto dalībnieku skaitu. Pagaidām, 1:0 Vienotības labā.
Jūlis
J
Jaunais laiks nerūpējas par svaigu politiķu ienākšanu savā elitē. Rezultātā tas pamazām sanīks. Vecie politiķi neizbēgami sabiedrības acīs tiks nomelnoti un nevarēs būt partijas līderi. Tā ir visu mūsu partiju nelaime, kuras būvējas pēc kompartijas ģīmja un līdzības. Tā sanīka TBLNNK. Tikai VL pievienošanās to izglāba. No politiķiem sagaida augstu latiņas pārvarēšanu, tikai retais to var pārvarēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas