Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Freimanis: Šlesera karavīra tēls un Šķēles burvja daba traucē partiju sadarbībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
simba
s
Šlešers ir kā hiēnsuns, kas aprij vienu nosprāgušu partiju pēc otras...
ss
s
Pie tam, ja Shlesers saies kopa ar SC, - vinjsh "izskidis", jo tur vinjsh noteikti nav nevienam vajadzigs... Shkelem, savukart, ir pilnigs bezceris jebkura gadijuma, vinjam vienkarshi ir jamegina atrast citu nodarboshanos, kas butu mazak saistita ar valsts nozagshanu.
ss
s
Vai kadas stulbibas! Reali viss ir vienkarsak. Ir divi politiskie likji, kas vel agonijaa raustas. Nav tur ne kadas intelektualisma vienam (Shkele ideju limenii ir pilnigs nulle, Zemitis vai kaa tur TP to histeriki sauca, tad jau ir vairak verts), ne ari intuicija otram. Saieshana kopa ar Shkeli Shleseram bija tada kluda, ko visi jau toreiz piefikseja un nobrinijas par oligarhu muljkibu. Vel tik vajadzeja saiet ar Lembergu kopa, bet tas nebija tads mulkis.
kuks
k
Var nepatikt Dombrovskis, bet kas var parādīt vienu uzņēmumu, kuru viņš prihvatizējis un palaidis pa vējam kā burvis?
jupis
j
Patiesībā ir atslēdznieka un puķu audzētāja tēls, kas kvadrātā veido apaļu nulli!
Marie Ge Juana
M
Piekrītu Karnītes izteiktajām domām. Latvietis ir labs-ļauj sevi aplaupīt līdz pēdējam lakatiņam,jo nav zināšanu un varas apziņa ir pārāk salda.
ded
d
lai arī ir atklāti redzama Freimaņa nepatika pret Šķēli, tomēr Šķēle bija labākais krīzes premjers un par tevi jau nu Freimani arī gudrāks
K-K
K
' ... intuitivi (Slesers velk uz SC ...' !!! Ja, ja , ka gan to intuiciju nedefine gudrie politologi !!! ... Ne tikai velk, vins tur iederas ar visu savu butni un socialo, ekonomisko un politisko esamibu jau no sakuma, tikai ka agents 'provacateur' ir izstradajis un paildzinajis Bezabrenes politisko sajukumu, cik varejis ... ... Nu 'Karalis' ir atmaskots, nu nav tas goda drebes ... ta tad uz ? partiju un talak politiska meslaine - mahenatoru laiks ir aizgajis !!!
KLM
K
diemžēl Latvijas nelaime ir tā ka premjers ir Dombrovskis ................................................ ............................................................ ............ Jums neapstrīdama taisnība - Dombrovskis ne tikai nelaime, bet arī traģēdija - tieši viņš, Dombrovskis, palaida vēja 7,5 miljardus , kurus tik gādīgi bija sarūpējis Kalvītis un Co - kvaukšķiem ko uzbaroties....vēl pāris paaudzes uz priekšu....
klp
k
diemžēl Latvijas nelaime ir tā ka premjers ir Dombrovskis.
Oma - to
O
Ja atceries Ulmaņlaikus, tad esi pamatīgs sūnu vecis, kuram gadi iegriezuši lielus robus veselībā! Iedzer balderiņus un nomierinies!
Vija - to>>zīle
V
Jā, jā Šķēle un Šlesers ir ļoti ētiks personāžs! Ar tādu morāli un ētiku mēs iebraucām dzilā bedrē, un, ja nekas nemainīsies, tur arī paliksim, jo morālā krīze ir ekonomikai kā akmens pie kājas!
zīle
z
Protams ,protams,soross pats personīgi pieķēra šķēlistus zogam naudu bērnu slimnīcā....bet ko nu strīdēties ar tiem.kuriem pašiem atlēcis kāds labums,bet kad nevar ,tad brēc uz ,,kvaukšķiem",ka negrib vairs redzēt šos ne acu galā.
?
?
neder teli, jeb vinu istie merki, caur partiju piramidam sev dabut personigo labumu?
dihlofos
d
Šleseru gan viņš nepareizi raksturoja,viņš ir ierakumu kareivis,kurš sēž grāvī un stāsta karavīriem pasaciņas,ka pēc uzvaras būs zelta kalni.Krieviem ir tāds izteiciens"fufližņik" tas arī viss ko viņš var.Starp citu,karavīri neraud,lai arī cik grūti ir bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas