Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Freimanis: Ušakovs ar mētāšanos testē savu ietekmi uz sabiedrisko domu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a.b.
a
Kādu himnu var dziedāt kopā ar Ušakovu? Riebjas pat redzēt viņa ģīmi jau sen.
alberts
a
Domaju,ka viņš neko "neteste" - vinu rausta židu kompānija - Ļiņģermanis un taml.- kuri strada pec kremla pasutijuma.Krievu valoda Latvija jau BIJA! UN!? VISS bija krieviski - Usakovs tad zem galda staigaja un neapjedz KĀ bija - BET loti labi saprot ka VAJAG - divas valodas abas krieviski un tad jau "mi buģem žiķ,kak na roģiņe"!
es
e
Vissliktākais, ka klusē tie vadītāji (vadoņi), kuriem būtu jādod skaidrs un nepārprotams vērtējums. Ušakova šļupsti nav demokrātija, bet naidīga darbība pret Satversmi, tātad pret nacionālu valsti Latviju un valstsnāciju - ,latviešiem. Mazākuma tautības diktats nav demokratija, bet naidīga rīcība.
.
.
"Pēc tam cilvēku aktivitāte Rīgas pilsētas parakstīšanās vietās palielinājusies četras reizes. Ja pirmajā nedēļā par Satversmes grozījumiem bija parakstījušies 4756 pilsoņi, tad otrajā - jau 16 805, informēja Rīgas vēlēšanu komisijā." -- Izrādās, ka dažas latvietes pat skaitīt neprot. 16 805 / 4756 = 3,5. Tātad, 3,5, nevis četri, stulbenes jūs esat tādas, Ināra Egle, Elīna Kerre.
:)
:
Pat vēl mazāk - 2,53 reizes. Jo tie 16805 ir kopā pa 2 nedēļām (pirmajā 4756, otrajā - 2,53 reizes vairāk jeb 12049).
  • 0
  • 0
aga
a
īsumā sakot, viņš ir pavājš politiķis, kuram sakāpis galviņā gonors.
Sociāldemokrāts
S
Dīvaina sajūta, lasot komentārus: 1) latvieši Ušakovam piedēvē tālejošus plānus, superviltību, dziļu, stratēģiski pārdomātu sazverestību, SLĒPTU interešu aizstāvību (šeit aplūkoju tikai saturisko pusi - KO piedēvē, nevis to, KĀDS tas piedēvētais ir - labs vai slikts latviešiem). 2) latvieši paši tajā pat laikā nerunā par SAVIEM stratēģiskiem plāniem, par savu tālejošu, dziļi pardomātu rīcību - kādai būt Latvijas vietai starptautiskajā ekonomikā, KO ražot, KUROS ārzemju tirgos pārdot savas preces, KĀ nopelnīt naudu samaksai par apkuri, benzīnu, gāzi un citiem ārzemēs pērkamiem labumiem... Vai latviešu stratēģiskie dzīves plāni ir slepeni? Bet izskatās, ka NAV mums, latviešiem, vispār nekādu nākotnes plānu... Mums tīk diet un dziedāt - tas ir jauki, bet tas ir viss, par ko gribam runāt! Ušakovs KAITINA ar to, ka domā ilgtermiņā, nevis "šeit un tagad" līmenī. Uz šī kontrasta fona "latviskie" kometātori saskata savu naivumu, savu sociālo bērnišķīgumu, nespēju un nevēlēšanos būt patstāvīgiem, atbildēt par savas valsts eksistenci pasaulē. Redzams, ka Latvija "latviskā" izpratnē negrib būt ražojoša, konkurētspējīga, patstāvīga, bet vēlas tirgot pasaulei savas ciešana" un iekasēt kompensācijas par vēsturiskām netaisnībām, kuras bijušas un būs ne tikai mums un ne tikai XX gadsimtā. Skaudrs izaicinājums "latviskajam" mazvērtīgajam pašlepnumam. Tādas lietas nepiedod! Ušakov, ej prom uz mežu! Tava klātbūtne un rīcība mums mazina pašpārliecību! Bez tevis mēs paši sev liksimies gudrāki un varenāki.
Ministry of Truth
M
<<<latvieši Rīgas pašvaldībā startēs ar vienotu sarakstu>>> :D:D:D:D Atkal pirdiens bļodā ar ūdeni. Ātrāk slotas kāts salapos nekā <<<latvieši Rīgas pašvaldībā startēs ar vienotu sarakstu>>>!!! :D
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
Tikko viens SC DOMĀŠANAS ilgtermiņš beidzās priekšlaicīgi. Atnāca KNAB un no Ceļu pārvaldes izsēdināja vienu SC biedru un vienu naudas devēju SC, vai ne? Kad Rīgā mainīsies varas sadalījums (tas notiks, tiklīdz latvieši Rīgas pašvaldībai startēs ar vienotu sarakstu), tad paskatīsimies, kas medvežonokam vēderā.
  • 1
  • 0
Adatiņa
A
Uz kurieni mēs ejam? Šī ir tā attieksme pret Latviešu tautu,tāds kā Ušakovs ar visiem līdzekļiem cenšas panākt,lai Latviešu tautu iznīcinātu! Pagāja tikai divdesmit gadi un krievi no jauna sāk diktēt savus noteikumus! To nedrīkst pielaist!Vai tāpēc mēs gājām uz barikādēm?Būs jāiet atkal!
Adatiņai
A
Iesākumam pietiks, ja aiziesi uz lāpu gājienu 18.novembrī!
  • 0
  • 0
L
L
Vai tas ir Rīgas mērs? Atpakaļ uz padomiju? Krievu valoda kādriez tika uzspiesta. Tagad turpināsim?
Izgāzies
I
par "visu naudu" !
edisons
e
Arī Freimanim ir vāja atmiņa. Kas atvilka uz Rīgu Maskavas mēru Lušakovu, kas iztapīgi viņam smaidīja - tas viss notika tūlīt pēc Ušakova ievēlēšanas - viņš cerēja, ka šis pret Latviju naidīgi noskaņotais cilvēks var noderēt viņa tālejošiem plāniem. Tagad kad Lušakova kārts ir nospēlēta (izrādās blēdis un krāpnieks, par kura un sievas darbību interesējas Krievijas prokuratūra), jāmeklē citi varianti. Diemžēl Ušakovs izliekas par politiķi, bet ir viegli manipulējams, bez izpratnes (par to liecina preperatu lietošana pirms skrējiena) jaunēklis.
kur skatās Circene?
k
sargieties no VL dakteriemslakteriem, 15.11.2011 08:47 Ja palīdzība ir sniegta nevainojami, tad lai ārsts runā kaut Ķīniski. Ja palīdzība netika sniegta labitikai saziņas valodas dēļ, nu tad tas jau ir noziegums... -------------------------------------- ----------kas tobrīd notika ar šo sievieti gados: pacēlās asinsspiediens, sāka trīcēt rokas, acīs sametās tumšs. To visu redzot, ārsts teica asistentam, ka viņai "visdrīzāk esot šizofrēnija un epilepsija".
Pelēkais Vilks
P
Iepriekšējie "DIENAS" saukļi: "Ne DIENU bez Šļesera", "Ne DIENU bez Lemberga", nu nomainīti ar kārtējo "peļņas produktu/cashcow" - "Ne DIENU bez Ušakova".
urbons
u
Vai kads no latviesu politkiem, kuriem ir kaut cik ciena pret savu tautu un valsti sim nelietim Usakovam sniegs roku? Tas tiesam bus loti interesanti verot.
Es
E
Sniegs gan. Cilvēks ar tālvadības pulti - Zatlers. Viņam vairs nav, ko zaudēt.
  • 5
  • 1
Kad lietus un vēji sitas logā
K
Ušakovs ir samērā jauns, par padomju laikiem būs labi ja tikai dzirdējis no Kononova domu un rīcības biedriem kādā 9. maija saietā, tomēr tas, kā viņš pats vai kāds viņa vietā risina sabiedrisko attiecību jautājumus viņa slejā NRA avīzē, ļoti atgādina PSRS laiku cenzūru un patiesības slēpšanu. Par ķeizaru – tikai labu. Ja nu vien tas, ka šis nav ķeizars – un vairs nebūs pat valdībā. Kā neviens nedrīkstēja kritizēt Staļinu vai publiski apspriest Brežņeva kā cilvēka – grausta – marionetes veselības stāvokli, tā arī Ušakova palīgi vai padomnieki nodarbojas ar nevēlamu komentāru slēpšanu. Vai tas būtu pareizais komunikācijas veids ar cilvēkiem 21. gadsimta Latvijā, ar latviešiem? Ārkārtīgi patmīlīgajiem un ne mazāk lecīgajiem politikā dzīve noteikti sagādās vēl ne mazums pārsteigumu, kaut viņi pa rokai kā talismanu sāktu turēt ne tikai kaķus, bet arī naktspodus un zobu platītes, lai tikai izpatiktu pensionētajam vēlētājam. Aiziejiet uz NRA sleju un paši pārliecinieties, kāds ir Ušakova potenciāls kā politiķim.
rol
r
Mērkaķis jau viņš ir,bet līdz minhauzenam(bez personas koda),viņam ir tālu,kaut gan,pretendē uz Rīgas ķeizariņu.
  • 0
  • 0
politalogs
p
Usakovs, Sleseris, Pabriks, Stokenbergs ir bistami Latviajs valstij un latviesu valodai, jo vinu velme ir Latvijas valsti atgriest Krievijas apkampienos un to vini ir pieradijusi ar savam darbibam, pretvalstisko un pretlatvisko ricibu, ka vini to velas panakt un seit nav nekadu testu un ne ka cita, ka tikai velme panakt to merki kads ir izdevigs Krievijai, kura, iespejams, par siem puliniem ari viniem maksa... Ka to saprast, pec sis aprobezota Freimana, vai Usakovs ir sizofrenikis kuram dalas personiba, vai ka? Loti lidzigi Krievija uzvedas Zirinovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas