Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gadījums Latvijas Radio aktualizē jautājumu par žurnālistu politiskajām simpātijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
E. Zvirgzdiņš
E
Tieši partija "Visu Latvijai!" netiek reklamēta! Tā tiek pat noklusēta! Šādi parmetumi jau ir tīrā! nekaunība
lauķis
l
ĒRGLI FAKTUS !
lauķis
l
NU KĀ NU TĀ ,NU KĀ NU TĀ !Lai viss būtu korekti noteikti jāslavē Jaunlaicēni,vienotība.Obligādi jaļamā un jāpiekasās TP.Par saeimā neesošām partijām vislabāk vispār nerakstīt.Vajag pamācīties no steipuļa,viņš tak nevar muti atvērt neilamājis kādu no TP.tAS LŪK IR SUPER SPICAIS VECIS ,KAS PAREIZI PROT STRĀDĀT.kRETĪNISMS....
Dagnis
D
Par Streipu man gan liekas ka viņš tomēr mainās uz labo pusi un kļūst objektīvāks.Viņa doma,.kuru viņš neatlaidīgi pauž klausītājiem,nevienu veco vēzi nelaist pie siles, nebalsojot par viņiem,ir okey! Bet Tomsons ir neārstējams sorosīds un pilnīgi un galīgi pārgājis vienotības pusē,kaut gam mēģina tēlot neatkarīgo žurnālistu,bet nu tak nevar cilvēkus piemānīt,ja pat no porām spiežās naids pret citādi domājošiem.No tā viņam būs grūti atbrīvoties,bet žēl.Vēl visa dzīve priekšā!
Stjopa
S
Eva Lūse ir viena no retajām talantīgajām žurnālistēm, kam ir galva uz pleciem, kas prot sagatavot analītiskus raidījumus. Tad ta nu brīnums, ka vienreiz pie vārda tikuši Visu Latvijai! Vai Visu Latvijai jābūt tikai ēnā? Un, ja nu Eva Lūse būtu paudusi tēpistu viedokli? Tad droši vien Diena nemaz to nepamanītu.
Dzintris Kolāts
D
čau! Klau, par Streipu vai da jebkuru citu vajag uzrakstīt vēstuli, tāda diemžēl, (vai par laimi )ir kārtība, nevis ņemties pa netu ar izdomātiem vārdiem. Evas gadījums, uzdrošinos teikt, man nešķiet briesmīgs noziegums, salīdzinoši ar "jautrību", kas notiek apkārt. Un vienam, kas te purpināja par "vārajiem" reitingiem, atgādinu, ka LR1 ir STABILĀ 2. vietā ar 12% SHR (trešajā Skonto - 7%) un arī kopējā pirmā vieta ir mūsu un pirmā starp krievu val raidošajiem arīdzan. Bet enīvej, mums ar ZD būs smadzeņu vētra, kur šitos un līdzīgus jaut aplūkosim. Lai kā, kolēģei Dreijerei paldies par uzmanības saasināšanu. Varbūt kāds atbildēs ar īsto vārdu... :)
kauls
k
Ja Mamikins var uz TV saukt savdabīgi domājošus cilvēkus, kādēl tas būtu aizliegts latviešu valodā runājošiem žurnālistiem?
Mārtiņš
M
Raksts mani patiesi sasmīdināja. Nezinu par ko domā žurnālists, kas šo rakstu rakstījis - un diena taču nevienam spēkam nesimpatizē, nemaz. Un nemaz nav liberāl-radikāls. Un tv5 nemaz nepieder Saskāņas centram, un apolo nemaz nepieder Lembergam .. nemaz ...
esjauteicu
e
lieciet mierā lr žurnālistus!!!
interesanti
i
Interesanti, ka kāds pamanīja Lūsi. Streips jau mēnešiem ilgi pauž savas politiskās simpātijas Vienotībai un lamā TP par bandītiem. Nez kāpēc to "nemana" ne LR vadība, ne LRTP. Nožēlojama divkosība no uzraugiem.
gribētu zināt
g
Mediji Latvijā ir zem katras kritikas ,tā ir KATASTROFA ,kad būs reforma medijiem?
juris
j
Latvijas Radio cenša būt objektīvs, viņi ražo paši savas ziņas nevis atražo ziņu aģentūras. Trakākie polit-mediji ir Nekā Personīga un Cita Diena. NP regulāri nopludina prokuratūras un KNAB JL atbalstitāju kļauzas par konkurentiem. CitaDiena ir vienkārši Vienotības atbalstītāju veidots pozitīvisma produkts - redziet, sabiedriskas organizācijas šoreiz nedrīkst sponsorēt, bet medijus taču drīkst:)
lno
l
tev neshkjiet, ka vienkaarshi ir atrasts iemesls, kaapeec vinju chakareet? labaakajaas padomju tradiicijaas. _____________________ Par to nav šaubu, bet nevajag pašam čakarēt Kurpnieci un piepildīt KNAB ar saviem čomakiem.
pilnīgs sviests
p
Labāk painteresējies par Rimševica parādsaistībām, kuru dēļ visai valstij nākas paciest viņa histērijas, kad runa ir par Latvijas bankas monetāro politiku.
pilnīgs sviests
p
Privātie mēdiji var darīt, kā tiem tīk..., bet redzi kas notika ar Dienu! Bankrots un pārdošana! Tādēļ tie parasti cenšas ievērot objektivitāti, kas ir vienīgā ilglaicīgas izdzīvošanas stratēģija. (Citadiena protams nav tas gadījums, tas ir partejisks laikraksts, kas jau iepriekš nolemts neveiksmei.) Runa ir par tiem mēdijiem, kas var atļauties tērēt nodokļu maksātāju naudu. Šeit acīmredzami nepieciešams pa laikam "patīrīt apcirkņus". Manuprāt, vajag vienreiz pieņemt normālas diktores visu to veco plintnieču vietā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas