Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Gaiķēns pēc Šlesera solījuma palīdzēt atrast darbu pie domes neprotestēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Atcerējos Bidstrupa karikatūru, kurā stāsts par protestējošu strādnieku līderi, ko sliktais kapitālists iesauc pie sevis, pacienā ar konjaciņu un cigāru kā ar savējo patērzējot, un pēc tam , kad iznācis laukā strādnieku boss sāk lamāt protestētājus. Ka tik tā nenotiek, jo kas nodevis vienreiz(ģimeni), tam nav grūti atkārtot.
in rock
i
kurš no tiem diviem ir tas bezdarbnieks?
V
V
Tad Tev vajag izdarīt attiecīgus secinājumus. Gaiķēna taktika izrādījās auglīgāka.
ss
s
Gaiķēns nemaz negrib strādāt. Viņš tak no visurienes ir atlaists,kāpēc žurnālisti neveic žurnalistu neatkarīgo izmeklēšanu par šo putniņu ,bet gan taisa no viņa nacionālo varoni, kā savulaik izdarīja ar lielo deputātu un" zemnieku aizstāvi" Kāpostu.
Māris
M
neraža, cipars mainujās- jāpārraksta plakāti!
Roku dzelžus
R
Latvijas pirmā partija kopā ar TP, ZZS un TB izzaga valsti, atstājot valsts kasē tikai parādzīmes. Noziegums ir zināms, zagļi ir zināmi. Viņi ir pelnījuši algu - roku dzelžus.
:o)
:
Nu re, viens no 50000 varbūt būs ticis pie darba vietas. Šleser, kad atlikušie 49999 tiks pie solītajām darba vietām ar vidējo algu 800 lati mēnesī?
XXL
X
Nu, bezdarbnieki, skaidrs, kas jādara?
LV
L
Vieksmi Gaiķēnam un nākamie bezdarbnieki ieņjem rindu pie domes- vismaz kādi 50000
a
a
tiessaam piekritu Maarim ejiet un ciinaaties, gudri runaat visi maak man prieks par sso cilveeku, kaa jau iepriekss esmu rakstiijusi-ja kaada partija vinju nnemtu pie sevis, noteikti balsotu par vinju vinss vismaz ir izbaudiiijis aukstumu badu un nakssnnossanu teltiis-kas ciinaas tas uzvar taa turpinaat arii visiem paareejiem
Māris
M
ko jūs te diršat! ejiet pasēdiet tais teltīs pie MK, nevis sēž mājās ērti pie tv, rijat bulciņas un gudri spriedelējat.....
ddd
d
es gan meklēju darbu sūtos CV un izturot smagus konkursus tādēļ jau valsts ir d, ka šādi pērtiķi tiek pie darba bet cilvēkem , kas ir spējīgs, darbu neredzēt, jo ielikteņi un blatņiki tak sabāzti
ddd
d
nu ko iekārtos pa blatu ! citādi šis mērkaķis nevar atrast darbu !
Prieks
P
Ja mums būtu vairāk tādu gaiķēnu, kas nekaunas cīnīties par savām tiesībām, tad nebūtu nekādas garīgās un ekonomiskās krīzes valstī.
V
V
Šlesers pareizi darīja. Es jau iepriekš rakstīju, lai tač iedot tam vienam darbu un miers. Lūk, tā arī izdarīja. Savukārt tie, kas te norej Gaiķēnu, ziniet, viņš bija bez darba, protestēja, bojājot veselību, izrādīja citas aktivitātes, saņēma nievas pretī, bet savu panāca - darbs būs. Bet, ko jūs? Sēžat internetā un nosodāt, ka Gaiķēns nav jums visiem siltas vietas atradis? Ejiet paguliet ziemas salā teltī, pataisot sevi par publisku ākstu, un tad apskaužat, ka cilvēks dabūjis elementāru lietu - darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas