Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gaisa satiksme: dispečeram nav ļauts apturēt šova lidojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
krievi te dziivo kaa pa savu kabatu , ja te buutu zviedri vai daaņi tad taadu prasiibu kaa paartraukt avioreisu pieņemšanu lidostaa Rīga nebuutu, tas ir bespriģels...
.
.
Mums nav tiesību celt pretenzijas pret šeit notiekošajiem krievu balagāniem !!! Vai tā ???????????????????
lidonis
l
mjā, tiešām "profesionāļi" izteikušies. Ja nezināt , nevajag vienkārši muļķīgi , atvainojiet, gvelzt.Pastrādājiet paši šādā darbā un tad ...
pļekausis
p
Nu ja to krievu vietā būtu zviedri vai amerikāņi,tad diez vai te kāds vispār ceptos :)
AKZ
A
Ja šis notikums būtu bijis saistīts ar kādu citu pasākumu ,ne KRIEVU rīkoto un maestro PAULA piesaisti,tad gan būtu cita atbilde ! Tā turpināt un iztapt krieviem !!!!!!!!!!!!!!
pļekausis
p
Nu es vismaz nepiespazmoju visas iespējamās sadaļas šajā portālā (Zigurdam ir raksturīgi " nolikt kluci" arī pie pozitīvām ziņām) ar bezcerīgu gaudošanu par to cik viss ir slikti. Palasot šī kunga komentārus, rodas iespaids, ka visi ir slikti, viņš vienīgais tas gaišais tēls. Brīžiem rodas iespaids, ka Zigurdam vienkārši skauž, ka pats nekādi netiek pie varas (acīmredzot , prātiņš pa īsu).
ahmeds
a
It ka no Tava komentara butu lielaks labums.
bet
b
ko ta paši saskaņoja tingeltangeli, ja zināja, ka paši nevarēs nodrošināt komercreisus? tb. zināja, bet saskaņoja? vai - nezināja par savas darbības sekām, tādēļ saskaņoja? abos gadījumos izklausās slikti. vai nu bezatbildīgi, vai nekompetenti sēž tai iestādē.
pļekausis
p
Ko tu te atkal ņemies? Nu tak ej, iekārtojies „Latvijas Gaisa Satiksme” un ievies tur kārtību. Izskatās, ka to vien proti kā dīvānā bezdēt un virtuāli pļūtīt, lieku reizi atgādinot par to cik viss ir sūdīgi. Ja viss ir tik švaķi, tak piedavā risinājumus nevis bezjēgā ņurdi.
X faili
X
Oi, ka es to reisu pasažieriem no sirds ieteiktu iesūdzēt AirBaltic tiesā - lai maksā par savu neizdarību!!!!!! un lai nemaz airBaltic nemēģina aizbildināties ar "force majore". A varbūt ir vērts iesūdzēt Gaisa satiksmi? Būtu vēl jautrāk.
Zigurds
Z
Gaisa satiksmēs dīvānos sēž vieni un tie paši liekēži , kuri rīko Novaja volnā un ir šlosera pavadā. Tādēļ gaisa telpā varēja notik tāds tingeltangelis, analogs ļembastam Dzintaros. SAB vajadzētu izmeklēt cik tas apdraudēja valsts drošību.
@
@
Jā, gan! Visādi āksti ar plaukšķenēm var apdraudēt komercreisus, pasažierus var izsēdināt 300 km no galamērķa, nerēķinoties ar laiku un vietu, bet āksti var turpināt tingeltangeļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas