Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gatavojas plašai koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitajs J
l
Tika mācīts, ka attīstība iet pa spirāli. Par to upi gan taisnība, bet ziepes būs, ja nekas kardināli nemainīsies varas attieksmē pret esošajām reālijām. Esošie mēģina visu risināt ar parastajām metodēm. Diemžēl krīzes apstākļos tās rezultātu nevar dot. Tā ka dzīvosim redzēsim.
lūriķis
l
Ir tāds skaists teiciens,ka divreiz vienā upē nevar iekāpt,tāpēc nevajag piesaukt 1905.gadu,arī 1917.,vai pat citus gadus.Paskaties kalendārā ir 2009 gads un tas kas kādreiz deva vienu rezultātu, šodien dos pavisam ko citu.Tiem jefiem kuri ir pie teikšanas taču vajadzētu saprast tik daudz,ka ja netiks radītas jaunas reālas vērtības,beigu beigās nebūs ko zagt.
lasitajs J
l
Ar labiem nodomiem un PUSPASĀKUMIEM ceļš ir bruģēts uz elli. Tā ir bijis vienmēr. P.S.Tai groziņā pamainīs dažus vēžus, pieliks kādu sarkanāku. Bet kas mainīsies. Vai tad aizmirsāt, ka buldozers tādus kreisos var pirkt kāliem? Tikai nepolitiska premjera veidota nozaru speciālistu krīzes valdība (nevis partiju veidota) var iegūt minimālu tautas uzticību. Bez uzticības valdībi nekas nebūs. Tādai nepolitiskai krīzes valdībai 100 dauņiem būtu jādod rīcībspēja ar nomācošu vairākumu. To balsošanas mašīnu uz tādu soli var pamudināt tauta, stikli pie tā bordeļa jau džinkstēja un traktori pa Rīgu arī drasēja. Tauta uz šādu soli ir nobriedusi, tikai nav virsaiša, kas varētu saukt un vadīt. Arī buldozeri un mākoņtēvi un tie 100 dauņi vēl nesaprot, ka nav cita ceļa. Bet tas ir tikai laika jautājums. 1905.g. nāk, pagaidām izskatās, ka neovēršami. Nez kurš mums glābs no haosa, liliputins pasteigsies vai ES saštellēs NATO spēkus. Nez kāpēc šķiet, ka liliputins saviem tautiešiem palīgā atsteigsis pirmais. Un būs mums abhāzija vao pieņestra. ĻAUŽI, DOMĀJAT. Varbūt, ka vēl var paspēt nosargāt Latviju un pašiem izglābties no haosa.
riņķī apkārt
r
aunais laiks (JL) pirmdien nedaudz pārsteidza tuvākos sabiedrotos Tautas partiju (TP), paziņojot savu nodomu iet jaunajā valdībā kopā ar kreisās opozīcijas partiju Saskaņas centru (SC). +++ ar to arī JL piekrita Rubikam ka deportācijās bojā gājušie ir atdevuši savas dzīvības kopējai lietai . Man riebjas skaļi lozungi, taču šis te ir realitāte.
Dix
D
Iespejams ka Rubiks ar SC ir pedejie kas vel tic JL - veletajus un partnerus Repshe di..sina serijveidaa. Zverasti baznicaa - kuri netiek tureti - Premjers kursh atkapjas - LPP lielakie draugi un pectam lielakie naidnieki - gljeevums iet pozicijaa - Dombrivskis - nav spejigs nosedet Eiroparlamentaa pat 1 terminju. Nesaksu uzskaitit cik gajejus nobraukushi JL runasviri, bet stulbs hobijs tas viniem, butu labak zoli spelejusi.
lasitajs J
l
Ar labiem nodomiem un PUSPASĀKUMIEM ceļš ir bruģēts uz elli. Tā ir bijis vienmēr. P.S.Tai groziņā pamainīs dažus vēžus, pieliks kādu sarkanāku. Bet kas mainīsies. Vai tad aizmirsāt, ka buldozers tādus kreisos var pirkt kāliem? Tikai nepolitiska premjera veidota nozaru speciālistu krīzes valdība (nevis partiju veidota) var iegūt minimālu tautas uzticību. Bez uzticības valdībi nekas nebūs. Tādai nepolitiskai krīzes valdībai 100 dauņiem būtu jādod rīcībspēja ar nomācošu vairākumu. To balsošanas mašīnu uz tādu soli var pamudināt tauta, stikli pie tā bordeļa jau džinkstēja un traktori pa Rīgu arī drasēja. Tauta uz šādu soli ir nobriedusi, tikai nav virsaiša, kas varētu saukt un vadīt. Arī buldozeri un mākoņtēvi un tie 100 dauņi vēl nesaprot, ka nav cita ceļa. Bet tas ir tikai laika jautājums. 1905.g. nāk, pagaidām izskatās, ka neovēršami. Nez kurš mums glābs no haosa, liliputins pasteigsies vai ES saštellēs NATO spēkus. Nez kāpēc šķiet, ka liliputins saviem tautiešiem palīgā atsteigsis pirmais. Un būs mums abhāzija vao pieņestra. ĻAUŽI, DOMĀJAT. VARBŪT, KA VĒL VAR PASPĒT IZGLĀBT LATVIJU.
pensionāre
p
nui tad iesaistiet saskaņas partiju,tad arī TP ietekme mazināsies
to< v
t
Vienalga ar ko biedroties, ka tik labk. Ja ar atmiņu viss būtu kārtībā ,tad paskaties kas notiek tagad - kad īstie letiņi pie stūres.
hi-ha
h
Nu SC nav jēriņi, drīzāk vilki ,kas uzmetuši jēra ādu un pieglauduši ausis lien pie varas.Piekrītu ,ka ir labi šnabja iemetēji.Ilūkstes ielas "krodziņā" uzskatāmi var redzēt ..
Dārznieks > Dr.xy
D
Ja nu vispār kāds var pateikt kurš no kā jāatbrīvo. Vienīgi , varbūt, J.Hlevickis , kurš Tēvzemes Baķkas un Latvijas krievvalodīgā patriota Miluša konstruktīvo pārrunu rezultātā nonāca cietumā.
pamela
p
Iztulko kas ir "urlas".Krievu berjozka,tieši tu esi utopists,bet mēs ,laikam tie urlas - reālisti,nepacēlušies pāri balkānu un Āfrikas/ar lielo burtu/ līdzīgiem sīkiem kašķiem.VAi tu pēc lietošanas ,kur tu iedomājies atrast krievu ,kurš deportēs krievus?Murgot arī jāprot!Kur tu redzi agonējošus oligarhus? Krievijā - jā,jo tur kritās strauji naftas cenas,Piem.,Potapovs pazaudēja 1/2 no saviem miljoniem,arī Deribaska,Abramovišc,Potaņins u.c.Un kā tu domā INTELIĢENCE sadarbosies?Urbanovičs,Buzajevs,Kabanovs u.c. ar Tabūnu,Dobeli,Lāci u.c.?Vai tā tev ir inteliģence?Tulko pareizi niku - "BERJOZKA"raseiskaja. Gribēju uzrakstīt ko citu,tas aunapiere sadusmoja.Nebūs Premjers ne Dambrovskis,ne Zalāns.Tā kā LASvegasā kazino ,ir kārtejā kāršu kavas jaukšana un cilvēku muļķošana.Nāk lielā naudas dalīšana un TP,LPP/LC vajag mīkstmiesis kas netraucēs un nejāgs kā to darīt. APETĪTE NAV ZUDUSI un tie ir Astoņkāja taustēkļi,kuriem apetīte ir kā Guliveram.APSKATATIES KĀ VIŅI PIEŅEMAS APMĒROS !!
v
v
Jaunais laiks, biedroties ar Alfrēda Rubika pārstāvētu spēku SC - nepiedodami. Visu nemēra naudā, tautai ir atmiņa, lai kā to ignorē!
Viesturs
V
Plānprātiņi, kā redzams, latviešiem netrūkst, ja 50 okupācijas gados vēl daudzi nav sapratuši kas ir krievi un ko viņi grib panākt Latvijā.
Dr.xy
D
Cien.komentatori,atkal jums vajag lai kads jus no kaut ka atbrivo.Un par "atbrivotaju" esat izvelejusies Latvijai naidigu,kremla atbalstitu organizaciju-SC.Vai nepietika,ka jau viereiz "atbrivoja"!?
Bērziņš
B
Pilsoniskajai savienībai vajadzētu vairāk saprast, ka Latvijai daudz bīstamāki ir agonijā konvulsējošie oligarhi, nevis krieviski runājošās etniskās minoritātes pārstāvošais "Saskaņas Centrs". Un jebkurā gadījumā - arī ar etniskajām minoritātēm ir jārunā (vismaz ar tiem, kas vēlas konstruktīvu dialogu). Ko tad viņi iesaka - deportēt visus krievus, baltkrievus, ukraiņus? Esiet reālisti, nevis utopisti. Un pacelieties pāri sīkumainiem balkānu un āfrikas tautiņām raksturīgajiem kašķiem. Latviešu un krievu inteliģence pratīs sadarboties, bet abu tautu urlas - tikai kauties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas