Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gerhards: jautājums, vai PV vajag valdes locekli, kas atbild par mārketingu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parastais
P
Pavisam vienkāršs risinājums - palūgt darba pienākumu aprakstu un vienas nedēļas - 5 dienu paveikto darbu sarakstu kopā ar atalgojuma apmēru. Nedēļā, šķiet, šis mārketinga guru saņem 1000 Ls.
Depo
D
Starptautiskie pārvadājumi gan nav PV bizness, ja nu vienīgi 2km pār LR robežai uz Valgu :) Pats vades priekšsēdis Pelše tak arī ir ieliktenis, vajag arī viņu izvērtēt.
Piebilde
P
Nu valdē tāds speciālists viennozīmīgi nav vajadzīgs. Tāds ir vajadzīgs vienkārši kā darbinieks.
Ausma
A
Ideja laba, bet Latvijas mērogos to grūti realizēt (tikai daži depo, neliels pārvadājumu apjoms). BET sistēma, kad vairāki pārvadātāji konkurē vienā tīklā, efektīvi darbojas Lielbritānijas dzelzceļa pasažieru pārvadājumos.
Ausma
A
PV mārketinga speciālists, turklāt labs, ir vajadzīgs, un ne tikai Jūsu minētām vajadzībām, bet arī tirgus iekarošanai un noturēšanai Latvijā, kur PV konkurē ar pilsētu un starppilsētu sabiedrisko transportu un personisko transportu. Nedrīkst aizmirst, ka PV nodarbijas arī ar starptautisko pasažieru pārvadāšanu un tur mārketings nepieciešams pēc pilnas programmas. Tāpat mārketinga speciālistam ir liels darbs saskaņojot un nodrošinot PV pakalpojumu apjomu pret valsts un pašvaldību dotācijām. TAČU Gerhardam ir šaubas vai mārketinga speciālists ir vajadzīgs VALDĒ. Atbildi skat. iepriekš: Ausma » Gerhardam un Co 10:56.
lklklk
l
būtu interesanti ja PV tiktu sadalīts piem 2 daļās - viena no tām paliktu valsts kontrolē otru privatizētu. jautājums - kura strādātu efektīvāk, pieņemot, ka šīs kompānijas strādātu tajos pašos maršrutos, lai savā starpā konkurētu, nevis katra savā reģionā.
Tātad piedāvātie varianti- konkurē ar airBaltic un autobusiem. Un visi minētie pārvietošanās veidi tiek kontrolēti no vienas ministrijas un visi tiek dotēti no valsts budžeta.
rodzhers
r
PV konkurē ar autobusu pārvadātājiem. tas pat muļķim skaidrs!
Par
P
to jau arī interesanti uzzināt, par kādu naudu tiek pirktas biļetes kravas pārvadājumu dzelzceļa darbiniekiem, vai tie patiesi ir 2 miljoni latu? Vai nav par traku?
je
j
neko cerīgi vis neizklausās
CIO
C
Vispār jau no uzņēmumu vadības prakses un teorijas marcoms arī monopolistam ir vajadzīgs. Un lūdzu cilvēkus, kuri nekad nav darbojušies ar marcomu ilgi un pamatīgi nekomentēt šo manu apgalvojumu. BET (kā teica es-premjers) monopolista marcoma gadījumā tam ir citas funkcijas - vairāk informējošas un uz klientu apkalpošanu vērstas (informācija, ērtums, pieejamība, ROI palielināšana ar E-tehnoloģijām, iekšējā info aprite), nevis par tirgus daļas cīņu vērstas uz ārpusi. UN (rezumējot augstāk minēto) tādēļ par valdes locekli vajadzētu būt ļoti ilgstoši pieredzējušam praktiķim, kurš strādājis lielajos corpos ne gadu un ne divus, kurš ir strādājis krīzes laikā un zina, ko patlaban darīt ar 3C,4P,ROI un STP u.c. drazu, NEVIS jaunietis no skolas sola!
Kabula
K
Ar ko PV konkurēt? Ar AirBaltic.
Ausma
A
1) visu darbinieku pieņemšanu valsts un pašvaldību iestādēs veikt tikai pēc publiska konkursa organizēšanas ar obligātu SLUDINĀJUMU PUBLICĒŠANU lielākajās avīzēs un Nodarbinātības Valsts aģentūras (NVA) mājas lapā. (Nekādi savējie šoferu dēli, utt jampampiņi); 2) PV valdē noteikti jābūt komercdirektoram, tehniskam direktoram, personāla vadītājam, finansu direktoram. Šlosera laika cilvēks valdē kā mārketinga speciālists iekļuva valdē, jo mārketings - tas izklausās noslēpumaini, ir orientēts uz peļņu, bet tā ir tikai viena no biznesa vadības skrūvītēm, kaut nozīmīga.
uci
u
Gerhard - sāc, lūdzu, ar pamatīgu tīrīšanu!!!!
Seņa
S
Vai ir vajadzīgs Peters lidostā, lūk jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Šlesers: nedzīvojam valstī, kur šofera dēls var būt tikai šoferis

Šlesers un komanda sapinas melos

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas