Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis — tikpat kā nenogāžams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nav mortals
n
Katam sunim sava diena. godmana diena ari pienaks
Ierēdnis
I
Pilnīgi piekrītu, ka Godmaņa kungs nav spēcīgs vadītājs. Daudz runā pa tukšo, bet kad nonāk līdz darīšanai tad atkārto Repšes kļūdas. Samazināt budžetu par 6 % protams ir cēla apņemšanās, bet vai nebūtu vajadzējis ieklausīties ekspertos, kas pamatoti prognozē ekonomiskās situācijas vēl lielāku pasliktināšanos, ja šis scenārijs iet cauri. Un vēl būtu interesanti kādu artavu budžeta samazināšanā ir paredzējis dot Rimšēvics no savas visdārgāk izmaksājošās bankas Baltijā.
ZBL
Z
Pēc savas pirmās premjerēšanas Godmaņa kungs bija spējīgs nogremdēt jebkuru partiju, ar kuru devās uz vēlēšanām.Gadiem ejot, cilvēkiem šis tas ir piemirsies. Patreiz notiek atkārtošanas stunda, kā nevajag vadīt valsti , un nākamajās vēlēšanās Godmaņa partiju gaida krīze, kā to piemeklēja SWH, un Latvijas Krājbanku, kurās Godmanis apliecināja, ka ir vājš vadītājs.
WALA
W
ES neko neesmu palaidis garām !!! SAB - viss ir noticis tā kā IMO ir labāk visiem. KNAB - ir stulbi aizstāvēt Loskutovu nezinot pilnu informāciju par naudas pazušanau/zādzību KNAB. Ģenerālprokuroru neviens neaiztiek, taču ir problēmas arī prokuratūrā. Tas ka politiķiem patīk papļurkstēt un medijiem savukārt no prastas mutes nesaturēšanas uztaisīt sensācijas domāju nevienam nav nekāds jaunums. bet nu protams politiķi jau ar mums labi ar nesaturēšanu un lēnu aizdedzi.
Elza
E
Es nekādi nevaru saprast,kā Godmanis var uzņemties atbildību par valsti, runāt par ētiku u.t.t, ja pats savu māti ir nomerdējis badā? Ja cilvēks nepalīdz vecumdienās savai mātei,tad par ko mēs te vispār runājam.
kukū
k
Tu esi palaidusi garām mazu niansi - tp nepatiku pret sab, knab un ģenerālprokurat'/uru kopā un katru atsevišķi.
malēnietis
m
Faktiski Loskutova lieta ir dūzis Godmaņa rokā - ja papucis nepadosies taukmūļu spiedienam, un tiks nodrošināta likumības ievērošana, tad ieguvēja būs "koalīcija" Godmanis-Zatlers! Vienreizēja iespēja, kas gan vēl jāsaskata.
WALA
W
NU ko var gvelzt par TP piesegšanu un tamlīdzīgi, ja ir reāli fakti - uz priekšu uz prokuratūru KNAB vai SAB atkarībā no tā kam par konkrēto faktu šis gadījums konkrētāk piederīgs. Bet ja tikai bīdam savas sazvērestības teorijas, tad atvainojiet bet kada velna pēc piedrazot internetu !?!?!? Jo vissūdīgaka valdība kāda vien var būt bija Klavīša laikā, premjers glups, un padotie ar kaut kādi bezjēdzīgi vāvuļi. Un Bērziņš tas ir vispār kaut kas neaprakstāms.
Lavīze
L
Tā dzeguze vienmēr nokūko, kad tp grib kādam vēstījumu sūtīt. Domāju, ka vēstījums ir sekojošs - Ļošas ādu vai dzīvību!
"musu vadoni"
&
Musu valsts prieksgala ir tads grupejums no intellektualiem invalidiem un vispar suga kas nesaprot pamatprinicipus veiksmigai, cilvilizetai valstij, ko si pasaule vel nav pieredzejusi. Uzskatu ka vinu prats atroda sava pakala un talak par to neredz. Visi vienadi, vini varas kopa viena pretiga zupaa, viens otru aizstav lai UZTURET TO BEZJEDZIGO KARTIBU KAS ATRODAS MUSU VALDIBA.
Ludis
L
es biju domaajis to Tēpistu dzeguzi Beerziņu...
Optimitsts
O
Kāda tur gāzšana?Godmanis velk laiku,lai TP&Co nobeigtu savus projektus:Gaismas pils,koncertzāle,tilts,Lattel ecom ,saliktu spēka struktūrās savus cilvēciņus un Saimele pieņemtu pakaļas piesegšanas likumus,kas(tie tā domā) nākotnē atļautu izvairīties no čoka.Pārējais viss ir tikai tā starp citu,lai tauta pēkšņi nenolinčo un viss.Visa filozofija-nozagt vairāk,a pēc tam kaut ūdensplūdi.
Teodora
T
Ja tas bija teikts kā melnais humors, nu tad jā ...
lasītājs
l
Pēc ilgiem laikiem ir premjers, kurš domā apr vienkāršo tautu, bet dažiem atkal nav labi.
labs signāls
l
TP vienā valdībā ar Saskaņas centru? Tas būtu labs signāls latviešu vēlētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas