Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Godmanis: pat ja Latvija tiktu klāt brīvā tirgus naudai, šis aizņēmums būtu ļoti dārgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Vai Parex "glabsana" ir segta no pensionaru 10% un no stradajuso pensionaru 70% "brivpratigiem ziedojumiem"?
nn
n
nopietnus aizdeveejus VIENMER interese VISI jautajumi, kas ietekmee aizneemeeja speejas atdot paraadu... un savu kolektiivo verdiktu tie formulee aizdevuma procentu izteiksmee.. "..ja valsts aizņemas no tirgus, aizdevējus neinteresē, ko valsts ar šo naudu dara, kāds ir budžeta deficīts un kāds valstī ir algu līmenis.."
Mr. X
M
Nu šis kungs vispār varētu savu muti aizvērt. Man viņs atgādina žīdu,kurš ir skroderis priekš sevis. Cik viņš ir bijis pie varas, tik viņš ir sagādājis problēmas tautai. Vai valsts glāba BB, kuraā pārsvarā bija ieguldīta iedzīvotāju nauda?Nē.Bija tikai garumā izstiepts tiesas process pret Laventu un Ko un tas arī viss. Par to ka valsts varētu palīdzēt apkrāptajiem kaut ka nedzirdējas.Bet Parex-ā kur bija salikta ,pārsvarā, nezināmas izcelsmes nauda, bija jāveic reanimācija kurā tika ieguldīta valsts nauda un ko var uzskatīt par krīzes sākumu. Kungi,kuri ir šī procesa vaininieki dividendēs saņem ap 200 000 Ls mēnesī. Godmanis tajā pat laikā aun kājas uz Briseli,kur centīsies pārstāvēt tautas,kuru viņš ir palīdzējis izģērbt intereses. Es to savādāk ka ņirgāšanos par tautu neuzskatu.
to Sandra
t
Daudzviet jau tiek noradits uz sho Latvijas gadijumu kaa apliecinajumu ES solidaritates tukshumam. Ja ES butu daudz maz vienots veselums, ta saprastu, ka palidziba Latvijai ir pashas ES interesees. ......................... te mēs caram vilkt paralēles ar vietējo, mūsu pašu, zagļu bandu. ja viņi būtu saparatuši solidaritātes jēdzienu un to, kas valsts ir vienots veselums, jau no prihvatizācijas pirmsākumiem, tad viņu politika būtu bijusi citāda - un viņi aptvertu, ka rūpēties par katra iedzīvotāja labklājību ( nevis tikai par savu) ir viņu pašu, visas valsts interesēs. tad mēs nebūtu šajā bedrē, ja visi šie valdošie salašņas 18 gadu laikā būtu to sapratuši. VISS NĀK ATPAKAĻ. tas ir kosmisks likums. nu nebūs tie melīgie naudasmaisi laimīgi, ieraus īdzi bezdibenī tautu, apzags un iznīcinās vecos ļaudis un izdarīs vēl 100 nelietību, bet paši nebūs laimīgi, pat zeltā peldēdamies. jo pār viņu galvām līst tik smags - tautiešu, veco cilvēku, bērnu, slimo, pamesto un nabadzībā iedzīto cilvēku sāpju lietus, ka tas nevar nekādu labu enerģiju viņiem dot, arī Godmanim. bet ceļš vēl ir brīvs - un tā NAV ATVAINOŠANĀS, tā ir reāla savu kļūdu laobošanas iespēja - ATDOT tautai salaupīto un tādējādi pielikt savu roku cilvēku glābšanā. es gribētu, kaut pasaule uzzinātu visu taisnību - par to, KĀDA IR BIJUSI MŪSU VALDĪBĀ, TĀS POLITIKA VISU ŠOS "neatkarības gadus", lai uzzina par to, kā arī pašlaik notiek valdības ņirgāšanās par savu tautu, ik brīdi, ik dienu kaut kas jauns.
Sandra
S
lauvas tiesu no shiem 7+ miljardiem, ko mums uz 3 gadiem aizdod, dod Eiropas komisija. SVF finansialaa palidziba patiesibaa ir tik kadi 15% no visa shi aizdevuma, tachu vinjiem ir neproporcionali lieta ietekme uz to, pie kadiem nosacijumiem viss shis aizdevums tiek Latvijai izsniegts. Reali sanak, ka EK ir naudas maks, bet SVF - galvenais ideologs un starpnieks. Daudzviet jau tiek noradits uz sho Latvijas gadijumu kaa apliecinajumu ES solidaritates tukshumam. Ja ES butu daudz maz vienots veselums, ta saprastu, ka palidziba Latvijai ir pashas ES interesees. Turklat, ja vel runajam par pievienoshanos eiro zonai, kas varetu but glabinjsh shajaa situacijaa, Marstrihtas kriteriji ir principials nevis objektivs shkjerslis. Un sho kriteriju pareizumam sak pietrukt argumentu. tie ir absolutakais dubultmorales paraugdemonstrejums, jo ir reti kura eirozonas valsts, kas shos kriterijus uztur ikdienaa. Inflacija un budzeta deficits biezhi vien ir nepiecieshami jeb mazak kaitnieciski, kaa stingra tureshanaas pie tadiem ramjiem, ipashi shados krizes apstakljos. Velkot paraleles, - kad atras palidzibas mashina steidzas pie slimnieka, ekstremalos apstakljos ta drikst ar ieslegtam sirenam shkjersot krustojumu pie sarkanaas gaismas. shobrid, kad Latvijakrit aizvien dziljaakaa bedree, butu jarikojas ta pat - jaskataas, kas ir labakais pec butibas, nevis pec standarta situaciju noteikumiem.
Oskars
O
Godmani JĀSODA !!!!!
Aldis
A
Bet, kas tad noveda valsti līdz kliņķim?? Vai tad tā nebija valdošā koalīcija, kurā ietilpa arī Godmanis? Labāk būtu vadījis savus radio raidījumus, kas viņam padodas daudz labāk nekā šis politiskais analfabētisms un ieraušanas kāre. Varbūt Godmanim vieta īsti aiz restēm nepeināks, tomēr to nevar teikt par Šleserēnu.
no
n
ko nu te muldi Godman,tava vieta ir aiz restem
LVD
L
Turi muti, Kangar!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas