Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Grūtups: rudenī būs jādomā par nācijas glābšanas fondu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SVF
S
NU, kādu GRābšanas fondu? Ir nu gan viss jau ar jusu svētību ar, onkulīt, pamatā izgrābts. Padzeriet nervus nomierinošas tējiņas. Bet jauki, ka palīdzat saprast, kas vēl valstī ir kretīni; es biju domājis, ka Latkovskis ir atsaldēts tikai komunikācijā ar sievietēm, audzināšanas un manieru trūkuma dēļ, bet, izrādās, viņš ir arī ētiski neizvēlīgs. nu, ko, izskatās, ka mazs nebūs ne tikai to ļaužu bars, kam rudenī būs GAME OVER, bet arī to dažādu publiskajā telpā aktīvi negatīvo, neproduktīvo un īgno satelītu pulciņš. patiesībā jau ir, šī ir tikai tāda raustīšanās agonijā. mēģinājums vēl uz atvadām izspēlēt nacionāliio kārti. un ar ko? kā īstiem sektantiem piestāv - ar bērniem! bet ko domā, piemēram, Brauns, piekrizdams komponēt mūziku Grūtupa kinosāpēm?
cits fonds
c
Ok var arii pa pusmiljonam no katra miljonara.
cits fonds
c
Ierosinu fondu " Naciju glabj miljonari". Visi miljonari samet pa miljonam ( tak jaatdod tautai nozagtais mazliet atpakal) Latvijas tautai. Kopejaa summa ( cik mums miljonaru Latvija...ok lai butu 300) Tatad 300 miljoni! Un izniegt visiem, kam menesa ienemumi neparsniedz 400 ls ( iznemot narkomanus un alkoholikus) , Cilvekiem butu par ko sakt biznesu un iztiksanai.
vim
v
Bagāts viņš, bet mīkstu sirdi: Dzird par grūtdienīšu raudām, Tūdaļ kabatā bāž roku, Izvelk savu nēzdodziņu. (Sveiciens Grūtupam no Raiņa) Ko līdz Jūsu filmiņa, ja cilvēkiem nepietiek naudiņas pārtikai un ikdienišķiem izdevumiem. Bet Latvijā kā zināms - slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās. Tad viņi arī glābjas, kā prot un var. Prezidents reiz piesauca Kenedija aicinājumu - lai negaidot neko no valsts, bet domājot, ko paši var dot valstij. Tas bija aicinājums amerikāņiem, kam, cik man zināms, nekad nav bijušas aktuālas problēmas ar nācijas būt vai nebūt. Tie, kas dodas meklēt darbu tur, kur tas ir atrodams, tie arī realizē šo aicinājumu, atbrīvojot valsti no savas apgrūtinošās klātbūtnes un savām problēmām. Karjera? Kāda tur karjera pīļu dīķī Latvijā, kur siltās vietas savējiem aizsistas. Starp svešiniekiem? Pēc 5 gadiem vienā darba vietā Latvijā bēgu atpakaļ neskatīdamās, pēc 6 gadiem darba vietā Skandināvijā pieķēru sevi pie domas - kā laiks iet - cik tur vairs daudz un te būs jau 10 gadi nostrādāti. Tā kā - Grūtupa kungs, nevajag runāt par lietām, par kurām jums nav saprašanas.
lauķe
l
Ja varētu ņemt par baltu patiesību Grūtupa pausto domu, tad būtu jāsāk ticēt, ka šim pēcatmodas laika dižākajam mafiozu advokātam pamodusies sirdsapziņa.Pārāk cildeni, lai izklausītos ticami!
Norman
N
Diemžēl nevar nopietni uztvert tādas iniciatīvas no cilvēkiem, kas sadalīja latviešus savējos un tajos, kurus var apčakarēt. Kamēr cienījamais advokāts ar vārdu "ģimene" nesapratīs visu latviešu tautu, bet tikai kādu šauru, pietuvinātu cilvēku loku, iniciatīva nav ne plika santīma vērta
-..-
-
Ar reklāmas rullīti cilvēkus nepabarosi!!!
K-K
K
... Bet tas nozime KONSOLIDARITATI, tautas IZDZIVI preteji GENOCIDAM !!!!
K-K
K
... Mana piedavata vienreizeja amnestija nenozime Grutupa vadibu - ne, tas jauzticas jaunas paaudzes, specifiski izglitotas personas vaditai specialistu komisijai ... un, kuru ir tik daudz musu tautai, ka Latvija ta starp arzemes dzivojosiem ... ... Ko L1+ miljards nespetu panakt .... !!!!
PILNAI LAIMEI
P
Jūs esait kaučko sajaucis, kas neliecina labu par jūsu mentālo stāvokli. Es neesmu Grūtups. Zvaniet viņam.
smart
s
Beidz taču murgot
zvirbulēnam
z
un ko tieši ar šādu soli vajadzētu panākt? Igauņu ekonomika ir uz āru vērsta, uz ārvalstu investīcijām, bet savām idejām būvēta un igauņu nacionālisms no tā nav cietis. Pretoties globāliem procesiem nav jēgas - lieks enerģijas patēriņš. Ir jāmāk tos izmantot savā labā
K-K
K
... Piekritu ... bet sis 'nacijas glabsanas fonds' ir jaatista ar arkarteju soli ... ... Ir jaizveido 'Latvijas valsts attistibas fonds' , kas ir balstits uz vienreizeju Latvijas valsts un tas VID likuma izsludinasanu: par 40% atmaksu, par vienreizeju kriminalitates vai nodoklu nesamaksas atlaidi, no nelikumigi vai likumigi neatbildigi iegutu un pasleptu valsts kapitalu ( vienalga ka, kad, kur un kam noguldits, vai paslepts), tiem kuri ir to piesavinajusies kriminali vai likumibas nepilnibas del ... ... Ja piekriti to darit pats, un but ka piemers, tad pieradisi, ka patiesi esi ieinteresets atkal stradat tautas un valsts labad ! ... Redzi, tautieti, kapa lidzi mantu nepanemsi, bet reputaciju ka izcils politikis, patriots, advokats autors gan ... tikai slava godibai, ta ir nemirstiga ... ka Astram ... ... Ir pienacis bridis, kad katram latvietim, patriotam prasa tautai un valstij atbildigu nostaju un darbibu, jo citadi tautas GENOCIDS turpinasies ar netagriezenisku fatalitati !!!!
Versija
V
Latvijā valsts neesam "mēs paši". Valsts, kā mēs zinām, ir Vaškēvičs.
zvirbulēns
z
Ļoti asi jāvēršās pret ēlertēm, peteriem, pauliem, utt., kuru te propogandē jaunu nāciju - visu tautu latvieti. Tieši šie ideologi var pazudināt Latviju. Jāveido ļoti nacionāla valdība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas