Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Gudeles dzimšanas dienas svinības notikušas par nodokļu maksātāju naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Tāds tipisks padomju slaucējas tēls. Neatkarīgajā Latvijā par ministriem tiek prasti plebeji vai zagļi....
Sals
S
Ko nu tur runāt un pieprasīt no viņas naudu ... Vēl ņems un izrakstīs sev kādas prēmijas uz ziemassvētkiem ar 100% par morālo kaitējumu :D Vai izdomas ko citu lidzvertigi patikamu. :D Kādu e-čeku! ;) P.s. Zinu no kadas pazinas vardiem, ka viena min darb diezgan augsti stavosa, saostija kaut kadu savu radinieci kaut kur Talas zemes (baigi dargs lidojums). Lai satiktos - savas naudinas zel! Par savu nebrauks! A uz Haļavu var pamēģināt. Domāja, domāja - sadomāja. Ministrijai taču tur ir sadarbības partneri, domubiedri vai kā savādāk ... Bija vien jaiet pie ministra uz akceptu, lai riko uz turieni isa komandejuma + apvienojot to ar atvalinajumu. Protams, biznesa klase! Bišiņ pamuldēja, pačīkstēja - Ministra lāga cilvēks. Tak lai iet! :) Še tev Mirtante! :D
ZJB
Z
e-paraksts darbībā. Man panesas sexuālās tieksmes,
A
A
Vai Gudele naudu ir atmaksājusi?
nifjodas Pičukam
n
Tā arī nesapratu, kas notikušajā tika atzīts par vainīgu un kas atmaksāja par kūku izšķērdētos latiņus. Vai kāds vispār atmaksāja? Nesapratu, vai Gudele uzņēmās atbildību par savas dzimšanas dienas svinībām, vai pati apmeklēja savus šūpuļsvētkus vai tajā laikā sēdēja MK sēdē. Varbūt biroja darbinieki svinēja dzimšanas dienu raugoties vien uz jubilāres portretu. Otrs, kā valstī par IT atbildīgai iestādei ir ar Iekšējiem drošības noteikumiem, kā nesankcionēti 3. personas var tikt pie ministres e-pasta? Vai incidents tiks fiksēts? Jautājumu daudz, atbilžu pagaidām maz, arī par politiķa politisko atbildību.
žube
ž
Tieši tā arī notiek . Neskatoties uz , ka mūsu politiķiem zems līmenis , toties zagt un bīdīt lietas sev izdevīgā virzienā viņi gan prot lieliski. Un tā tas notiek gan pašvaldībās , gan valsts līmenī. ceļojumi un svinības par budžeta naudām. Un melo tā , ka ausis kust.
N-zinītis
N
... papildinot "kā pašam tīk": un izejot no savas morāles, godaprāta un sapratnes par lietu būtību. Ļoti zems tas līmenis mūsu politiķiem. Visi tik māk skaisti braukt ar mēli. Gudele no tiem pašiem - no e-lietām un e-projektu vadības viņai maz saprašanas, bet runāt viņa va-a-ar. deMakovas vakardienas uzstāšanās TV par "gaismaspili" un LR 90-gadi - nu kas var būt skaistāks par tādiem CCCP un KP tipa saukļiem! Savukārt atslēdzniekas kāds "farsovščiks" bija, tāds visu mūžu arī būs...
janka
j
kur ir VID, derētu ka audits...
liene
l
jauka pasedesana :) nu 800 Ls tiesam nav daudz, bet ministriju daudz, ierednu daudz, jubilejas svinet patik visiem...
žube
ž
Šajā valstiņā ir tāda kārtība- kurš tiek pie valsts naudas , tas arī to izmanto kā pašam patīk. Un tādēļ mums NAV pensijas , NAV algas skolotājiem un ārstiem un citiem darba darītājiem. Toties valsts un pašvaldības iestādēs ir labi paēduši darboņi , kuru vienīgā nodarbošanās ir nedarīt neko . Jā un Repši saukāja par marsieti , jo viņš visu šo nejēdzību redzēja un vēlējās novērst.
DD1
D
Ministrija ir, jēgas maz. Un vēl iegrābšanās valsts kabatā! Kādas būs konsekvences, Godmaņa k-gs?
PaPa
P
"NRA ticēt nedrīkst!" : DIENA.
jk
j
Jebkurā Skandināvijas valstī sekotu nekavējoša demisija
pacifists
p
Kam tāda ministrija vispār vajadzīga, ja no tās pašas Igaunijas arī šinī jomā gadus 10 atpaliekam.
Pičuks
P
Pag! Vai tad tā nebija Atkarīgā Rīta Avīze, ko lasīt nedrīkst un ticēt arī ne??????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas