Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Guļāns: Maizītim būs ļoti grūti iegūt politiķu atbalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Sākas spēle uz pilnu banku...nez kurš kuru tagad?!
slimnieks
s
Ko darīt ar tāvām aploksnēm,cilvēki visu atceras,vai lieta izbeigta???
hmmm
h
Maizītis ģenerālais prokurors nebūs. Neba tāpēc Lembis Bičkoviču bīdīja, lai tas izvirzītu prokuroru, kurš neprot lietas pareizi "sabīdīt". Tiks atrasts kandidāts, kurš visiem trim AAA garantēs vismaz 5 treknus gadus.
hmmm
h
Valdiņ, tavu viedokli neviens neprasīja. Labāk domā par to, lai pēc 2 gadiem par tevi to pašu varētu pateikt.
AD
A
Jā, varbūt, ka siles partijām pat prātīgāk būtu balsot par Maizīti ģenerālprokurora amatā. Ja Maizītis izšķirtos iet politikā, tas tām varētu maksāt vēl dārgāk.
bels
b
Tas maizītis ir tukša vieta. Valstī zog uz nebēdu , reakcijas nekādas. Likvidēt to ĢP ar visu maizīti.
sniegs
s
Tiešām LC atlūza, kas maisās un traucē citiem strādāt. Tālāk par bērnudārzbieku nav ticis, māk tikai apsaukāties, vecā un nolietotā politiskā prost (pardon, pasaules vecākās profesijas pārstāve/is). Un tie ir maigākie epteti, ko varu teikt par Bērziņu un viņa partiju
LŪK TĀ
L
Vai tad jau paspējāt ZOO dārzā izlemt! BĒRZIŅAM JĀIET PENSIJĀ!
Hip
H
Ko tāds Ūdeņacu bērziņš var pieļaut vai nepieļaut! Latvijas ceļa atlūza, par Šlesera naudu brūķē lielu muti...
Pensijā
P
Bērziņa kungs, ejiet pensijā un rakstiet memuārus, ļaujiet jaunākiem cilvēkiem iet politikā. Jūs jaunos dzenat bezdarbniekos, kauns par to, jaunajiem jāraksta likumi, būs pareizāki.
objekts
o
Kā pārmainījies tas Pleskavas ceļa Andris Bērziņš,bildē izskatās jau pēc maza diktatora ar paceltu pirkstu,kaut ko norādot tautai,paspējis ietekmēties no Shļesera un Shķēles.
ieva
i
... jaa,Beerzinna kungs,nu buutu iistais ,kuram buutu kat kas sakaams ssai sakaraa .. Beerzinnss -muusu izcilais ''godapraata teevs''
Lelle
L
Vakar šitais tutuks Bērziņš "Vienotību"salīdzināja ar salīmētu un ar ūdenskrāsām apkrāsotu vāzi. Man prātā nāk cits salīdzinājums attiecībā uz valsts izlaupītāju partijām: tās ir kā vecas, sarūsējušas naktsvāzes pilnas ar piekaltušām kakām, ...Šodienas bārmeņa izteikumi par deputātu algām to skaidri pierāda.
!
!
Kā tad - Bērziņš bija korī, Saeimā, Pareksā, tagad var arī ĢP paspēlēt.
Ērglis
Ē
Lai cik ironiski nebūtu, pašu bedīgi slaveno oligarhu partiju iekšējais iespēju tikt ievēlētiem nākošajā Saeimā vērtējums arī noteiks, vai Maizītis paliks savā amatā. Ja TP un LPP apzināsies, ka viņiem reāli nav kur sprukt, Maizītim var arī neizdoties. Taču ja TP un LPP negribēs atzīt sakāvi, tas nozīmēs, ka tās nav gatavas uz politisku pašnāvību - bez pamata ņemt nost ģenerālprokuroru, kurš, lai arī kā būtu gājis, ir salīdzinoši daudz cienītāks iedzīvotāju vidū nekā šo partiju politiķi - un tad Maizītim par savu amatu nebūtu jāuztraucas. Reāli jau tikai Lembergam ir ko drebināties no ĢP, turklāt tur vilciens jau ir aizgājis - apšaubu, ka ĢP maiņa varētu izsaukt Lemberga lietas atsaukšanu no tiesas. Šķēle ir visu nosedzis ar savu iztapīgo vēdērlīdēju parakstiem, Šlesers smuki laipo caur likuma caurumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas