Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ideja iesaldēt deputātu algas esot novēlota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gr-me
g
Vēk nav novēlots nedaudz palielināt nodokļus un iekasēt naudu aizdevuma segšanai un eiro ieviešanai. Vēl ir laiks. Nedaudz jāpasteidzas.
IKP
I
Straadaaju pashvaldiibas sia un mana gada alga bruto 3470.17 Ls. atreekinot nodoklus pat kauns skatiities atlikumu. Latvijaa VISS ir kaartiibaa! Galvenais ka ir DARBS!
muļķe
m
No kurienes Dienā tie daudzie mīnusiņu licēji?? Vai valdības pirkti vai eiroaģtbrigādes skalo smadzenes???
SC
S
Ieliksi savu bildi-būs plusiņš,bet varbūt ej uz skolu!
  • 1
  • 0
latgalietis
l
Man ir viens vārs ko pateikt: cūkas!!!
latgalietis
l
Dombrovskim nekas cits neatlika, kā piekrist algu paaugstināšanai..citādi šo izmestu no siltā krēsla...brāļi deputāti.!!! Un mēs, tauta esam tik nīgri uz cīnīšanos. Rakstam te drazas un viss, a kāds tolks. Nekāda :((( Algas viņi vienalga saņems 1517 bruto!!!
  • 2
  • 0
prioritātē
p
Kaunu maizē apēduši.
VV
V
Kādreiz cēlām barikādes ap Augstāko padomi, lai sargātu valsti. Tagad vajadzētu celt barikādes ap Saeimu, lai sargātu tautu no deputātiem, lai kontrolētu viņus. Un vēl siekstu vajadzētu..
VV
V
Kādreiz cēlām barikādes ap Augstāko padomi, lai sargātu valsti. Tagad vajadzētu celt barikādes ap Saeimu, lai sargātu tautu no deputātiem, lai kontrolētu viņus. Un vēl siekstu vajadzētu..
t
Daram tā! Tikai lūdzu nedauziet veikalus! Labāk Iznesam deputātus ar visiem krēsliem un izmetam misenē!
  • 3
  • 0
Komentārs
K
Akmeni Saeimas logā
Dzintar
D
pārskati savas partijas sarakstu, sevišķi deputātu, neapkauno Tēvzemes vārdu
>09.28
&
precīzi
Katrina liela
K
Noladetie zagli, cukas. Latvija 70% iedzivotaju dzivo nabadziba, pusbada, bet sie izidoti tikai palielina sev algas un neko citu nedara ka plesas sava starpa, melo, intrigas verpj. Latvijas prezidentam, Saeiams deputatiem, ministriem, augsta amata ieredniem algas ir jasamazina darba samaksa par 50-70% un ir janonem visas privlegijas, valsts automasinas, soferi, no valsts dzivokliem ir jaizmet paraziti Ulmanis, Freiberga, Zatlers, kuri parazite, kuru vadiba notik avislatvijas izlaupisan aun Latvijas valsts novesana bankrota, kuri turpina un izlaupit Latvijas valsti, apzagt nabadziba un pusbada dzivojoso latvieu tautu, Latvija ES r viena no korumpetajkajam valstim, Latvija pastav politiska korupcija kura ir iestradata nacionalajos likumos, kaut vai ka piemeru var nemt bijuso prezidentu privlegijas, diplomatu izdienas pensijas.....Latvija valsts pastavosai 22 gadu rezims ir amoras, netaisnis, necilvecigs, kuru izveidoja Godman un LC, Ulmanis, Skele un TP, Freiberga, Lembergs un ZZS, Zatlers, Straume, Riekstins, Kalniete, Pabriks, Stokenbergs.....
ukr
u
Tā varēja notikt Ukrainā, kad par valstiji nodarīo ļaunumu jāsēd cietumā! Pie mums tā patreiz ir utopija! Vajadzīga jauna ATMODA lai šitās dēles nopurinātu!!
  • 2
  • 0
dzintars jau zin ka viņu neklausīs
d
bet izlikties ka cīnās par valsts maciņu ir tik vilinoši:) vot ja viņi to algas pielikumu nepieņemtu, kaut ziedotu kautkam, tad tas butu nopietni domāts
Politbirojs
P
Parazītu leibutrijas inkubatorā viss bija ir un būs novēlots vai sasteigts, lai tik tizlākie komuņagas un nācijas rijīgākie lopi varētu ārprātā strēbt. Latviet Turrrries Nepadodies ! Urrraaaāāā !!!
buldogs
b
Nabaga deputāti,ja novēlots,novēlots - būtu jāvāc ziedojumi Āboltiņai ,Zaķim un citiem izsalkušiem deputātiem.Lai viņiem tiek,jo ir nabagi un izkāmējuši,toties paši pieņem likumus (sev) un tos cītīgi pilda,jo tāds lūk ir likums...Tauta? Kas tā tāda? Ak tie stulbeņi,kuri redzami (mēs tad viņus redzam) uz vēlēšanām...
parasts dogs
p
..jaa ,Zakjis izskataas stipri izkaameejis
  • 6
  • 1
...
.
Normaalaa sabiedriibaa deputaatu un ministru algu proporcija ir reiz x 2,vai x 3... Ja galdniekam gadaa ir ap 30 tuukstoshiem,tad cilveeki valsts paarvaldee sanjem no 60 liidz 100 tuukstoshiem gadaa...Latvijaa nezin kaapeec ir reiz 10 un 20

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas