Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Iebilstot pret neskaidro finansējumu, PS ignorē Vienotības biroja atklāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M
A
Tas nav korekti,ja par biroja atvēršanu neuzzin pat ierindas biedri partijās.paldies par šo "kūkas gabalu"!
Andris
A
Nevajag krist tautai uz nerviem ar biroju dārgākajā Rīgas vietā, visiem acu priekšā. Vai nepietiek ar JL biroju pretī Bastejkalnam, pievakarēs, kad tur notiek sēdes, melno džipu spiets traucē autovadītājiem pabraukt garām.
Klibs Aita
K
Laikā, kad mums prasa taupīt un ziedoties valstij, Melotība atver biroju Rīgas top kvartālā. Par kādu naudu, un kāds tas ir signāls pārējiem? Tas, kurš viņiem ieteica telpas izvēlēties tieši tur, ir izdarījis ļoti lielu lāča pakalpojumu.
valdis
v
kapēc Girts visās fotografijās svilpo?
edgars
e
Jaunā laika jauniešiem komentāros tik atklāti nevajadzētu demonstrēt savu attieksmi pret PS, kas nenoliedzami iintelektuāli ir daudz spēcīgāka nekā viņu jaunieši, kam, šķiet, tā īsti pārejas vecums vēl nav beidzies. Kristovskis pamatoti var justies aizvainots, bet nav arī prāta darbs ierīkot biroju šādās telpās. Bez tam nav prāta darbs par partijas naudu nodarbināt, kā runā, birojā Jaunupa mīļākās.
Jukums
J
Kas tur, Dombrovskim taču naudas ka dubļu, ja vajadzēs aizsūtīs savu padomnieci uz banku pakaļ... Ja nopietnāk, tad atbalstu šo Kristovska rīcību. Lai gan tai var būt vairāki mērķi: 1. Brīdināt JL 2. Parādīt savas partijas neapmierinātakajai daļai, ka ne vienmer iet JL pavadā 3. Parādīt vēlētājiem, ka ir par pieticīgākiem tēriņiem arī pašu vajadzībām. 4. Saglabāt manevra iespējas. Tad jau notikumi rādīs, kas notiks tālāk
ha
h
Kristovskis prasīja paskaidrojumus...., paskaidrojumus nesaņēma... Jokaina ietiepīgu āžu retorika par stulbiem sīkumiem, taču viss rakstītais uz tendenciozā virsraksta fona vairāk gan izskatās pēc pērkamo mediju interpretācijas ar domu visus salaist ragos.
ha
h
nevis Vienotība nav samaksājusi parādu, bet gan Pilsoniskā Savienība nav samaksājusi.
Bugžets
B
ha ha ha ha Šīs muļkības parādās presē TIKAI lai novērst vērību no fakta ka Partijas neko nedara, Deputātiem nemaz neintrešē bugžeta lietas tikai sēdz ar īkšiem pakkaļā un atļauj dažiem visu lietu izlemt. Piekrītu ka 50-70 saeimas deputāti ir lieki un var drošs likvidēt
Partija
P
man ir vienalga par šīm partiju strīdiem. Vai kādam intresē šīs muļkibas
Juhans
J
Jenoti SMILKST!
juris
j
Atbalstu Kristovski. Sen bija laiks parādīt Jaunupam, kur vēži ziemo un pakārt virs viņa damokla zobenu! Nevar no tautas prasīt taupību, bet paši nesamaksājot vecos parādos dzīvot lepnos 5-zvagžņu apartamentos!
!
!
Jocīgs tas ĢVK.Viņam jau nav atbalsta PS. Par Kalnieke ir pagriezusi muguru. No tā ĢVK vēl vairāk plankumu parādījās. :(
Malacis Kristovskis!
M
Malacis Kristovskis. Hotel de Rome PLL maksātnespējīgajai Plaudei -Rēlingerei, PLL Leiskalna meitēns iefiltrējies par Vienotības biroja darbinieci, nauda nez no kur maisa, oranžie tak arī jau atbalsta. Pretīgi.
>
&
Nu tieši tā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas