Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ieradīsies EDSO komisārs, kurš iepriekš mudināja atvieglot pilsonības saņemšanu nepilsoņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievju
K
1939. gadā krievi sastā 11-13 % Lativja iedzīvotaji 2009. gadā krievi sastāv 38% Latvijā krievi ir okupanti un viniem vie nalga par Latvija, nezina vēsturi kurina nacionālismu, tikai meklē vietu atpūstiesrģas jūras līci un ezportēt naftu Kapec Latvijāi tas vjajadzīgs?
ES puke
E
Vai šis administrat'vais jeffiņš zin starpību starp etnisko minoritāti un okupantu. spēle politisko tenisu ar krieviju kur Latvija ir tā bumba
Mums ir labs "case"
M
Vollebeks ir norvēģis. Un taisni šajās dienās Norvēģija pati netikai nedod pilsonību bet arestē un piespiedu kārtā izraida Maria Amelie. Šī jaunā sieviete no Krievijas ir desmit gadus dzīvojusi Norvēģijā, perfekti runā Norvēgu valodā, ieguvusi maģistra grādu tur, sarakstījusi grāmatu un pagājušo gan atzīta par NORVĒĢIJAS GADA CILVĒKU. Un viņu vienalga met āra no valsts un sūta atpakaļ uz Krieviju!!! Ko Vollebeks te vispār var mums teikt??? KO? Pie mums pat var būt par deputātu nemākot pat valsts valodu!
Nu, nu ...
N
1991. gada 3. marta aptaujā par Latvijas statusu PAR neatkarību balsoja 1227562, PRET neatkarību balsoja vai arī balsojumu boikotēja (kā to aicināja darīt PSRS centrālās iestādes) - 675279. Tātad gandrīz 0,7 miljoni, kas bija PRET Latvijas neatkarību. Nospiedošais vairākums PRET balsotāju - tā laika PSRS un tagadējie Latvijas nepilsoņi. Interesanti, kurā valstī pilsonību piešķir publikai, kas referendumā uzstājusies PRET šīs valsts neatkarību? PRET balsotāji nodemonstrēja, ka negrib šo valsti (kur nu vēl pilsonību). Taču viņiem bez maz ar varu grib uzspiest šīs valsts pilsonību. ??? Kas ir PAR šo valsti, tam pilsonību iegūt šodien nav problēmu. Kas ir PRET šo valsti, to nevajag tracināt, bez maz varmācīgi un ar Eiropas prasību piespežot kļūt par pilsoni. Kur Eiropas daudzinātās cilvēktiesības un brīvā izvēle?
lauķe
l
Pirmais komentārs šā raksta sakarā ir superīgs..... Esmu ar mieru ziedot jebkuram, kas uzstādītu šādu plakātu!
K-K
K
... Vel viens uzbazigs K ... pakalpins, ka van der Stuls (anglu valoda s...)
Sirmais
S
Šis, frukts,Latvijai ir daudz bīstamāks, nekā politiskais līķis Luškovs. Vollebekas un Vaderstūli te braukā un jauc gaisu.
Andrievs
A
Tas degradētu arī valsts jēdzienu, bet tieši to jau PKTVL un SC grib. Viņiem valsts ir tikai tas arhaiskais veidojums viņpus Zilupes, kas ir sapņo pārņemt visu pasauli.
Januss
J
Cik viņam maksā gadā, kāda alga viņam, no kurienes tā nāk?!
Jukums
J
Nesaprotu kāda gan ir problēma iegūt pilsonību? Ja vien patiešām vēlas būt valstij piederīgs. Vēlēšanu tiesību piešķiršana nepilsoņiem degradētu jau arī paši pilsonības jēdzienu.
lasitaja
l
Nevaru iedomaaties situaciju, ka ASV kongresaa kaads paarstaavis nemaaceetu anglju valodu. Visiem ir viena kopiiga valoda, vai vinjsh ir meksikaanis no Jaunmeksikas, vai kubietis no Miami, holokosta paardziivotaajs, vai vieteejais indianis no rezervaacijas. Starp citu, priekshnoteikums ASV pavalstnieciibai ieceljotaajiem, ir valodas, himnas, un valsts iekaartas zinaashanas.
@:
@
ta ir katras valsts iekseja lieta!
lol
l
manuprat varetu aimeilot tam dundukam, ka nav kas viņu sagaida, jo nevienam nav laika nodarboties ar muļķībām un 'visiem LV ir pie kājas viņa sp
Temida
T
Ka sis klaidonis no EDSO ierodas Latvija, Rigas lidosta ta taisna cela vinu uz Okupacijas muzeju un vairakus gidus vinam ar tulkiem, lai vins izprot un saprot kapec Latvija ir tada situacija un kapec Latvija viss ir cilvecigi un demokratiski sakartots un nav vajadziga nekadu citi no arpuses uzpirktu emisaru iejauksaas Latvijas ieksejas lietas.
Latvis
L
Nemelojiet, mēs, latvieši, cienām krievus, un krievi ciena mums, bet jūs esat nacists, jums te nav vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas