Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ieroču atļaujas, iespējams, vairs nebūs jāpagarina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saeima
s
Urā tagad es ar caurrūsējošiem un beigtiem stobriem varēšu medīt tik cik uzies, jo nevienam tā tehniskais stāvoklis nebūs jāatrāda. Ja kautkas notiks - nelaimes gadījums. Ātri jāpieņem šis lemums - kamēr citi nau iedziļinājušies šinī jautājumā.
Vai tad narkologa pārbaude neietilpst veselības pārbaudē? Ja ieroču nēsāšanas atļauju neizsniegtu katram dzērājam, tad tādu nejaušu un banālu ieroču glabāšanas gadījumu arī būtu mazāk. Nu labi, narkologs neskaitās, jo arī līdz šim pārbaudīja tikai reģistrus, bet ne pēc būtības. Redzes pārbaude- bez vārdiem. 20 gados izej pārbaudi un šauj, kamēr var kājas līdz mežam aizvilkt. Tad nav brīnums, ka dzinēju ar alni sajauc.
beidzot!
b
kopš kolhozu laikiem pirmais prātīgais vārds no Breša..
Andris B.
A
Vai runa ir tikai par medniekiem? Un kas būs ar citiem - apsargiem, utt?
kamikadze
k
Panesajiet Jus reizi cetros gados sesus stobrus uz parregistraciju,atsausanu.... samaksajiet kartejos simts latinus par visu procesu, ieskaitot jaunas narkologa, psihiatra un veselibas parbaudes! Vajadzetu vel liberalizet pistolu nesasanas atlauju iegusanu medniekiem!
38
3
"Nejaušai šaušanai" medībās nav nekāda sakara ar ieroču atļaujas termiņiem. Pašiem gadiem man liekas nav bijis gadījumu, ka reģistrēts ierocis tiktu kur nelikumīgi vai krimināli izmantots tīšām. Tas būtu glupi, jo ierocis ir reģistrēts uz konkrētu cilvēku un ja tiktu izmantots, tas ir tas pats, ka atstāt savu pasi notikuma vietā. Ar medībām ir cita lieta, it īpaši ar to deputātu, vienkārši rupja banāla ieroču glabāšanas un pārvadāšanas prasību (noteikumu) neievērošana. Nu nedrīkst pielādētu plinti bāzt mašīnā pie pedāļiem, kur var ar kāju vai apģērbu nejauši nospiest gaili un dabūt lodi ķermenī.
a' propos
a
Var just, ka vēlēšanas tuvojas. Tad beidzot būs kā Austrālijā, piemēram. Ko tad tie liekēži darīs, kas tagad tur konfektes un pudeles pieņem kopā ar ieročiem (kas ir no ārpuses redzamā daļa, kas iekšpus durvīm-nezinu)? Nākamais - par mašīnu TA- pēc kilometrāžas!!! Nevar būt viena mēraukla taksim un svētdienas braucējam.
Vuarzazi
V
Aizskrùvèts stobrs ? Vajag atlauju ?
Birokrātisks šis process bija tikai tādēļ, ka atļaujas dala pa labi un pa kreisi un veselības pārbaudes iziet formāli. Katrs alkoholiķis un parkinsons drīkst iet medībās, tagad pat formālās pārbaudes vairs nebūs. Cik šogad vien ir bijuši negadījumi ar "sevis nejaušu sašaušanu" medībās? Bet ko lai dara, pēdējā nedēļa pirms vēlēšanām, ja nu nākamajā saeimā nav tāds mednieku īpatsvars, jāpaspēj.
hurry
h
Un ko par to teiks VP darbinieki? Kādēļ vispār līdz šim bija vajadzīga šī birokrātija?
aHā
a
...sacīja V.E.Bresis. Ja jau pats BRESIS saka, tad jāklausa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas