Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Ījabs: Mūrniecei jāpārliecina, ka policisti un noziedznieki nav vieni un tie paši cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Policijas resnais gals dala amatus un ienesīgās vietas,Mūrniece pieskata partijas intereses bīda atbildīgos amatos uzticamus nekompitentus cilvēkus,bet policisti par 250-300 ls lai aizstāv dzimteni un cīnās ar badu?Kā par tādu naudu var izdzīvot?Kurš to vēl neredz?
Hehe
H
Tauta jāpārliecina, ka ījābs un daunis nav viens un tas pats cilvēks.
Edite Gornova Rasmusena
E
Valdībai ir jāpārliecina vēlētāji; Ka policija atklāti nepiesedz noziedzību,kontrabandu, slepkavības un prostitūciju un azarta spēles... Brīvības ielā ir parādījusies būda,blakus pareizticīgo katerdrālei, spēļu zāle bērniem !!!!!! Ka Tiesa Latvijā nav uzpērkama un ir taisnīga. Ka ministri nedarbojas Saemā savās un savu grupējumu interesēs...
corp
c
Diemžēl no malas notikušais izskatās kā Tukuma policijas "jumta" mēģinājums atņemt teritoriju citam grupējumam. Būtu uzreiz ķerušies pie centrāltirgus, sanāktu mums te apšaude kā Meksikā....
Vells
V
tusnīgais jenotiņš atkal ir nedaudz pabīdījis akcentus un ups, atkal samelojies. regulāri viņam tas sanāk.nevis mūrniecei ir kaut kas jāpārliecina attiecībā uz policiju, domāju, ka 99% no viņiem godprātīgi pilda savu darbu, bet gan attiecībā uz sevi, ka viņa vispār drīkst atrasties savā amatā. kaut gan pēc tā, kā viņa reaģēja uz pašas nolaidības rezultātā radušajām sekām, viņai vieta ir krātiņā uz apsūdzēto sola
AD
A
Pirms vairākiem gadiem nodega patversme un sadega cilvēki. Toreizējā atbildīgā ministre (naftas partija) neatkāpās nē un nē!. Tagad par nodokļu maksātāju naudu pirktās bruņu vestēs tērpti un nodokļu maksātāju algoti "policisti" atklāti nodarbojas ar laupīšanu. Atbildīgā ministre (Vienotība) ... stāsta to pašu, ko toreiz naftas partijas ministre un ir nedomā par atkāpšanos. Un politologs māca, lai viņa mēģinot sabiedrībai paskalot smadzenes, stāstīdama, ka noziedznieki nav policisti un policisti nav noziedznieki un, un un ...un tad viss būšot labi.
Ministry of Truth
M
Jājabs - kā viens te viņu nosauca, bet kam es nepiekrītu, vienkārši citēju :) - dzīvo iluzorā pasaulē. Par policiju iedzīvotāji spriedīs ne jau pēc kaismīgām Mūrnieces runām - sausā atlikuma pēc Fermas spēlēšanas un bērnu atvešanas no skolas ar dienesta auto (nav pelnījusi). Spriedīs pēc tā, vai policistam uz ielas gribēsies lūgt palīdzību, piemēram, kaut ko sameklēt; vai policists, stāvot uz ielas, nav apspļaudījis sev rinķī brīdinājuma apli netuvoties; vai tas runās Satversmē paredzētajā valsts valodā; vai saziņa ar policiju sīku (!) satiksmes noteikumu pārkāpumu vai administratīvu pārkāpumu sakarā būs korekta nevis pazemojoša utt. u.tjp. Varat droši sākt ar tiem kadriem Latgalē, kas dzīvo Krievijas informatīvajā telpā un svin Milicijas dienu.
Guntis
G
Nez kāpēc Ījabs te ir viedākais runātājs un spriedējs? Manuprāt, Ījabs berzē roķeles- pirms pāris gadiem publicētais rakstelis ar drūmām prognozēm par badu un noziedzību, kas latvjus sagaida, vismaz daļēji un ar novēlošanos sāk piepildīties. Jo sliktāk, jo labāk.
Jukums
J
Piekrītu. Acīmredzot, Mūrniece un Dombrovskis nemaz nesaprot šīs traģēdijas cēloņus vai arī vienkārši izliekas tos nesaprotam. Jo tā ir ērtāk. Tāpēc valdība nemaz nespēs novērst līdzīgu un vēl smagāku gadījumu atkārtošanās cēloņus. Varbūt tiešām kāds cits vismaz to pateiks valdības vadītājam, varbūt, piemēram, tas pats Zatlers pabakstīs lai kaut kas mainītos.
Zilite
Z
.... ja doma laba ... zvaigznees esam ... :) !
tips
t
Mūrniece nevar pavilkt to vezumu, kura vilkšanu uzņēmusies. Neatbilst amata prasībām. Tāpēc iet viss dēlī. Pati to negrib atzīt, kas tur, godkāre traucē?
Glodene
G
Mūrniece pati ne par ko neatkāpsies! Tur vajadzēs Alfas vīrus, lai šo dēli arautu no ministra krēsla un izvestu no ministru kabineta.
angry
a
tiešām politologiem būtu jāspriedelē par iekšlietu sistēmas darbību?! vispār jau ģeniāla profesija - var muldēt par lietām, par kurām nav ne mazākās sajēgas, nemaz nerunājot par kādām pamatzināšanām.
melnais humors
m
Interesantākā ministres rīcība ir Ķuža atstādināšana. Pieskaita noziedzniekiem vai aizdomās turamajiem? Laikā,kad aktīvi būtu jāstrādā -atstādina. Tāpēc jau iet kā pa celmiem... Ko tad viņš būtu traucējis, līķus paslēpis,vai?
[email protected]
h
Pasliktinoties ekonomiskajai situācijai, cilvēki aizvien biežāk ķeras pie laupīšanām. ---------------- Vai tad iznāk, ka pēc 1.Pasaules kara, kad ekonomiskā situācija bija sevišķi draņķīga, tad visi laupīja? Šķiet, ka tikai Kaupēns... Ivar, Tu esi viens no koristiem, kuri nezina paši, ko dzied!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas