Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Indieši apšauba lidostas termināļa konkursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis ll
J
ATKAL KARTEJAIS SKANDALS..VISS KA PARASTI UN JAU PIERASTS LATVIJA.. VISUR KUR PARADAS SLESERS TULIN IR SUDZIBAS UN TIESU DARBI... VISI NEPARTRAUKTI SUDZAS PAR SLESERU VISU SO GADU GARUMA BET VISS KA PARASTI UN JAU PIERASTS LATVIJA SLESERAM NEKAS PAR TO NEBUS..
lauķis
l
Parasti jau sūdzas tikai zaudētāji.Un gudri,zin ,ka jaunlaicēni neieredz Šleseru .Sūdzas tikai tad ,kad Šlesis no amatiem prom.Vieni blēži un prostitūtas tie ārzemnieki.
Econ
E
Pilnībā Jums piekrītu.
Specs
S
Uzmācīga doma par visu cenu ļaut kautkur uzvarēt tikai vietējajiem ir diemžēl maldi. Argumenti, ka tad, lūk, visa nauda "aizplūst ārzemnieku kabatās" ir tukša muldēšana. Par objektu, kuru ceļ Latvijā arī nodokļi tiek maksāti Latvijā, un arī apakšuzņēmēji lielākoties ir vietējie uzņēmumi, kas izcīna šīs tiesības jau daudz objektīvākā konkursā, kur profesionalitāti izvērtē bizness nevis valsts amatpersonas ar sašķobītu morāli. Tas, kas patiešām aizplūst, ir virsuzņēmēja peļņa. Bet, nevajag būt tik naiviem, un domāt, ka ja peļņa tiek vietējam bāleliņam, tas ir baigi super. Visupirms, deformētā konkursā kur iebīdīts vietējais, arī peļņa būs neadekvāta. Un otrkārt, apšaubāmā veidā iegūti līdzekļi tiks lietderīgi ieguldīti gan vietējās koruptīvās sistēmas laistīšanai, gan importam -- nez vai Skonto onkuļi pasūta sev mēbeles pie latviešu galdniekiem. Šo visu lūdzu apsvērt, kad kāds nelietis atkal svētulīgi dievosies, ka gribējis tik izlīdzēt nabaga latvju uzņēmējam -- latvju uzņēmējs bez godīga konkursa un bez stingras kontroles tāds pats vien burlaks ir.
Dārznieks
D
73 dienās izvērtēt 300 mlj eiro vērtu projektu, turklāt aviācijā, var tikai ļoooti "gudri" zēni.
valdis
v
dārgakais tilts ,lielākā biblioteka koncertzāle muzejji tagad lidosta skaitot uz valsts iedzivot'ju lielumanijaskaitu nerekinoties ar valsts atrāssanās vietu it kā būtu mūžigā sbtropu josla kur katru miļu dienu simtiem pārpilditu lidmašinu nākun iet lielummanija tā vietā la valstij nestu jau no esoša peļņu vai vismaz nopelnitu priekš tā un tad celtu nē tiek aicināti svešzemju brinum dari un slaukta valsts jādod garantijas un tā dzivojam
stop
s
ipasi stulbs tantuks 10:28 Turki,indiesi -visi grib nopelnit,tikai kapec Latvija neviens negrib?Te so objektu jacel latviesu kompanijam.Tik daudz gudru cilveku strada lidosta un var to izdarit Kapec mums jabaro turki,indiesi ... == gribi teikt, ka kādai vietējai kompānijai ir pieredze lidostu plānošanā? celt jau tāpat cels lv firmas.
ABC
A
Šaubu nav, ka Aināra Šlesera organizētie "konkursi" un to "uzvarētāji" ir jāizvērtē ar vislielāko rūpību (due diligence). Ne jau velti Šleseris tik fiksi atteicās no ieceres neatjaunot Saeimas deputāta mandātu - suns skaidri zina, ko aprijis.
iespēja
i
tā varētu būt iespēja beigt sapņot un izdarīt lietas samērīgi ar reālo pasažieru plūsmu..
ainars
a
Tās pretenzijas var adresēt uz eiropu lienošajam Godmanim- kas jēdzīgs viņa premjerešanas laikā vispār izdarīts?
Murgs
M
Ka tikai varētu kaut ko apšaubīt, noliegt, aizliegt....apspļaut!
ipasi stulbs tantuks
i
Turki,indiesi -visi grib nopelnit,tikai kapec Latvija neviens negrib?Te so objektu jacel latviesu kompanijam.Tik daudz gudru cilveku strada lidosta un var to izdarit Kapec mums jabaro turki,indiesi ...
Ivanāns
I
Astoņkājis strādā tālāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas