Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Internetā nopludina puspabeigtas politiskās reklāmas

Ar sociālā tīkla _Twitter _starpniecību internetā sākušas ceļot visai ekstrēmas sociāldemokrātisko partiju apvienības _Atbildība _politiskās reklāmas. Vienā attēlā redzams LSDSP līderis Jānis Dinevičs, kas tērpies kā ubags ar cepuri rokā, bet otrā reklāmā _Atbildības _deputāta kandidāts Rīgā ar pirmo kārtas numuru Valdis Lauskis nofotografēts siltajās apakšbiksēs. _Atbildība _apgalvo, ka reklāmas "nopludinātas" nesankcionēti, turklāt tā neesot galīgā versija.

LSDSP ģenerālsekretārs Aivars Timofejevs atzīst, ka ir plānotas reklāmas "skarbā, atklātā veidā, kas rāda, kā mēs novērtējam situāciju Latvijā. Konkurēt ar lielajiem mēs nevaram, tāpēc jābūt radošiem". Taču internetā pieejamās reklāmas neesot galīgais variants: "Tās noteikti nav galīgās versijas, un tās "nopludinātas" nesankcionēti. Tur ir arī nepareizi teksti. Mēs veiksim zināmu izmeklēšanu, kā tas varēja notikt."

Rīgas domes Uzņēmējdarbības koordinācijas centra direktors Ervins Labanovskis, kurš bija viens no šo attēlu izplatītājiem Twitter tīklā, stāstīja, ka tos viņam atsūtījis paziņa, bet par šo attēlu izcelsmi viņam neesot ziņu, tikai tik daudz, ka tie esot atrasti interneta vietnē inbox.lv. E.Labanovskis ir LSDSP biedrs, bet pats atzīst, ka aktīvi kādu laiku partijā nedarbojas. "Ja fotogrāfijas izplatītas nelikumīgi, atbildība jāprasa no tiem, kas to izdarījuši," uzskata E.Labanovskis. Viņa attieksmi pret šīm reklāmām raksturo pie viena attēla pievienotais komentārs "Nevaru saprast – smieties vai raudāt!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas