Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Izšķiroties par labu Zatlera partijai, Vienotības rindas varētu pamest Olšteins un Galvanovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mampe Šnabdeguns
M
Kā iespējams veidot jaunu politiku un mainīt veco sistēmu ar vecajiem spēkiem? Diemžēl Olšteins ar savu Kristovska tipa nekā runāšanu gan nebūs īstais "glābējs". Viņam labāka vieta būtu modeļu biznesā vai kino... Arī Elīna Egle ir gadiem bijusi varas štata opozicionāre - lai pierādītu, ka ar uzņēmējiem konsultējas. Drīzāk Zatleram kā līderim, "lokomotīvei" būtu vērts pārdomāti uzaicināt pilnīgi jaunus cilvēkus (gan gados, gan valsts sistēmas pieredzē) un sākt no nulles, nevis mēģināt uz veciem kauliem būvēt jaunu, skaistu nākotnes pili. Saeimā ir ap 8 cilvēkiem, kas var veidot un ir sagatavojuši kādas politikas nostādnes, bet nez vai ir vērts turpināt ar balsošanas mašīnu organizēšanu.
Cilvēks
C
Sākas atkritēju un nodevēju staigāšana. Tie paši vēži būs citā kulītē. Nu nē! Es balsošu tikai un vienīgi par Visu Latvijai!
Pid-ral-lal-lā
P
Naivi ceri ka Visu Latvijai nav kārtējais politmafijas meitas uzņēmums rezerves variantā. Kaut ko glumenē ar tām pašām vien patriotiskajām diarejām no kurām jau noriebies. Lai sak ar taisnību kas tad tur saeimā zapravļajet pat no vagonu lietām,G24 papūstajiem kredītiem,Banka Baltija,celulozes nokosšana,Parex u.t.t. Tās lietas visas noraktas arhīvos un cilvēks kas mēģināja parakt,sen jau aiztinies bailēs par savu un ģimenes dzīvību. Smuki dirst nav malku cirst.
  • 0
  • 0
jautājums
j
Nav nekā par ko varētu priecāties.Vai tad nevarētu uzrunāt Domburu ,Endziņu, Jaunalksni,un citius kuri izceļas ar savu godīgumu.
pata
p
reti nepatikami
tantuks
t
Lai parada darba ko mak-tagad nav vajadzibas vius redzer deputatu vidu. Nav neka,lai tiktu par deputatu. Nevajad .
Pid-ral-lal-lā
P
Kretiniskā bļodas deja turpinās ar raitu soli. Kurš tik tas noreogrāfs (dančmeisters) ? Alkatība,nelietība,nodeviba,morālā kroplība vai tas pats vien vecais bļodas zapravila (okupantu kontrolētā politmafija). Drīzāk jau visi kopā.
es
e
šie cūkas ir jāapšauja uzreiz kamēr vēl mazi. tie no partijas uz partijas skrējēji vienkārši ir jāšauj nost.
What's that?
W
Nu tiešām, komiski.
6
6
Olšteins nekad nebija izcelies Vienotībā ar īpašiem nopelniem. Pareizi Jaunups darīja, ka izmantoja viņu kā šestaku. Ar tādiem tikai tā jārīkojas. Cerams, ka tagad Ošlejai nebūs darba vieta pie Ābotiņas...
Specs
S
Jaunups melo, sakot, ka prezidens saka ka netaisa partiju. Prezidents vnk nekomentē, jo viņam nepiedien publiski riktēties, kamēr ir vēl amatā. Jaunups gan gribētu, ka Zatlers visu dara steigā. Lēmums dibināt savu partiju ir taktiski gudrs - Zatlera partija + Vienotība dos vairāk balsu parlamentā kā Zatlers iekš vienotības, tā viena iemesla dēļ, ka vēlētāji, kas vīlušies ZZS, PLL un SC labprātāk balsotu par Zatleru nekā Vienotību - grūti tā uzreiz mesties pie tiem, ko nesen ienīdi.
....
.
Visi 4 kungi (Jaunups, Olsteins, Galvanovskis un Puce) bus izgajusi iso politikas prakses kursu, un vestures meslaine nonakusi rekordisa laika. Ta, reiz, notiek, ja alkatiba un varas kare un patika shemot ir tik liela, bet komeptences nekadas. Politiskais game over. Tik atri, redz, notiek - vel nesen redzeju Puces kungu lepni pa lidostu slajot, tagad vajadzes slat atkal uz LU atakal, varbut kads brivs postenis atradisies.
Karjera, karjera!
K
Samīsim, samīsim!
cerība
c
ceru ka jaunajam spēkam pieslēgsies pierdzējuši politiķi - pimēram Kristovskis.Viņa pieredze četrās iepriewkšējās partijās (ieskaitot LPSR komunistisko) lieti noderētu
Man arī nepatik
M
Man pirms 38 minutēm, 2011.07.04 23:01 +1 -1 nepatīk, ka noliek jaunus cilvēkus, kuri cenšas īstenot idejas un nākt politikā.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Man nepatīk jauni cilvēki, kuriem sejā rakstīts neapvaldīts karjerisms.
krista >>Ivo
k
Jauni abu divi, bet ļoti nepatīkami demagogi. Šķiet, ka Zatleram ir problēmas ar cilvēkiem, ja jua šādas pabiras jāsavāc. Viens visai apšaubāmi šiverējās pa Valmieras pašvaldību, otrs- nekaunīgi pa Ekonomikas ministriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas