Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ja būtu zinājis, Godmanis Demakovai nebūtu ļāvis slēgt līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Pirmie trīs pingvīni - Demakova, Magone un Sīlis muguras saspieduši.
...
.
Atkal melojam, godmanīt? Tu gan esi aktieris! Meksikā tu būtu centrālais seriālu varonis, mums premjers...
sviests
s
Varbūt Godmanis uzrēca tā Demakovai( un pamatoti!) ,ka nav jābrīnās ,ka radās nopietnas veselības problēmas?!
muris
m
Vienkārši lieliski! Demakova bīda savas idejas ar padomju bruņutanka cienīgu pofigismu, Magone izskatās kā no siltā valsts pupa atrauts pārēdies mazulis, bet Godmanis "neko nav zinājis". Cik ērti! Demakova vēl piedevām labāko paraugu garā sliktas smakas palaišanas gad''ijumiem, lūk, - ak, nelaime!- saslimusi. Nu ko? Slimos netiesā, bet izsaka līdzjūtību... Lapsa Alise un runcis Bazilio Droši var doties pie mums pieredzes apmaiņā - būs ko mācīties!
pilsone
p
Vispirms vajag izdarīt secinājumu, vai tāda koncertzāle ir vajadzīga Latvijas tautai vai dažiem, kuri grib iedzīvoties uz šis celtnes rēķina. Reizēm tāda sajūta, ka valdība domāta nevis tautai, bet tauta valdībai.Un vēl sajūta, ka mūs uzskata par aunu baru.
rokeriiiis
r
mlje....Dmakovu novākt, m***a tā jau ir kritiska situācija, bet tā vēsā mierā noslēdz līgumu pa 6 miljoniem... :O :@ nice...
Janka
J
Latvijai ir vajadziga laba koncertzale. Taupibas rezims nenozime, kas visam jaapstajas.
Viesulis
V
Nu, tad lai Godmanis parāda rīcību tagad, kad zin - demaukova ir jāpadzen. Lai ver vaļā savu privāto būvnieku kantori un trallina savu personisko nevis valsts naudu - gan jau būs paspējusi iekrāt pa treknajiem gadiem.
Ornitologam.
O
Tavs koments bija viss smieklīgākais,lasīju un ilgi smējos,jo redzēju to raidījumu par Demakovas stārķu ligzdu.A varbūt viņa no bailēm no tautas, pārlaida nakti pati tai stārķa ligzdā, un tāpēc saslima. Es domāju, ka pēc šādām savārītām ziepēm, viņai ilgi vēl būs jāsēž kokā,jo tauta viņu nolinčos.Tā notiek ar sievietēm, kurām priekša un pakaļa ir velkoša,un bremžu nav. Stūrmanis bija avaļinājumā,un stenogramu nebija kas nolasa. Kad karalis kļuvis par ākstu,tad tāpēc ir sācis smieties,jo kaut kā jau tā tauta ir jāizklaidē, lai nenojūk galīgi no mustura.Atvaļinājuma laikā pārprogrammēts no drūmā uz smaidīgo.Tā bieži notiek , ka cilvēki nonāk srupceļā,tad citi raud, bet citi sāk vienkārši smieties.
tante
t
nekas, samazināsim budžetus izglītībai, veselībai, policijai vēl par 10 milj, jo kaut kāda nauda vēl viņiem ir paredzēta. Un viss būs labi!!!!
Ha-ha-ha!
H
Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) pirmdien „visu Latvijas iedzīvotāju priekšā” apliecināja, ka nezināja, ka 30.decembrī tiks slēgts līgums par Rīgas koncertzāles būvprojekta izstrādi, kas divu gadu laikā varētu izmaksāt sešus miljonus latu. To valdības vadītājs sacīja Latvijas televīzijas raidījumā 100.pants. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------- Ūsainā tante riktīgi IZČAKARĒJA t.s. Latvijas premjeru (ha-ha!) - riktīgi iedeva penedeli pa mazo un trekno krānu! Biedri, vai jums nenāk smiekli par tādu KLAUNU, ko sauc par premjeu, kas nezina, ko kādas 1 ministrijas tante valdība dara!
migliņa
m
tas ir pat ļoti nopietni! Lūdzu saprotiet!
migliņa
m
Lai cilvēki sāktu runāt par viņas sastrādāto, ir jābūt kaut kam līdzīgam liecinieku aizstāvības garantijām! Jo NEVIENAM NO MALAS tomēr nav'pat attāls prieksštats, KĀ VIŅA KRUĶĪ, APMELO UN ŠANTAŽĒ kultūras cilleciņus!
Ezis
E
kamēr nenāks jaunā latviešu paaudze
Ezis.
E
Atkal varam redzēt ka kodmanim nav spējas turēt valsts grožus. Cik mēs īlgi ķēposimies ar vēco PSRS nomenklatures cilvēkiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Premjers: līguma slēgšana par koncertzāli neadekvāta esošajai situācijai

Šovakar 100.pants jau astoņos vakarā “Neprāta cenas” vietā 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas