Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jānis Juzefovičs: Viens jumts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pandorinja
P
Es piekrītu JJ, jo var izveidot vienu ziņu dienestu. Tas nekas, ka formāti dažādi. Tāpēc jau dienestā var būt ziņu žurnālists, kurš tad gatavo attiecīgā formāta ziņas, nevis atsevišķi vēl maksāt kādam, kas tās veido, ja jau LR ir savs Ziņu dienests, kas var pildīt attiecīgās funcijas.
tinto
t
Es gan nevaru saprast, kādēļ sabiedriskajam medijam būtu jāatvēl noteikts procents no IKP. Vai tiešām tādēļ, ka attīstās kādas ražošanas un pakalpojumu nozares (kas rezultējas IKP pieaugumā), sabiedriskajam medijam būtu jāizmaksā dārgāk? Nepiekrītu.
Janka
J
Jančuk, nu bet tu tač pats izglītots, ar augstiem zinātniskiem grādiem, izbijis radiocilvēks, zini, ka dažādiem radio formātiem ir nepieciešamas arī dažāda formāta ziņas, un nevar visu sabāzt vienā kulītē - gan LR1, gan LR2, gan LR4 ziņas. Tas viss, par ko rakstā rakstīts - ir refleksija, novērojums no malas, kad pašam vairs nav nekas šajās organizācijās darāms.
dzeris - Hanss
d
Par vto russifikāciju piekrītu, piem., mani bēni krievu valodu apguva, pārsvarā, skatoties krievu multenes, un, teorētisk, latviešu valodu krievi bērni varētu apgūt skatoties kādas labas programmas latviešu valodā. Bet, kur ir tās labās programmas latv. val., tur jau pat latviešiem nav ko skatīties. Bet reāli, visiem ir satelīts, ja viņam nerādīds krieviski to krievu filmu pa LTV, viņš skatīsies pa satelītu. Un, galvenais - reiting, TV ir atkarīgi no reitingiem. Bet, tai pat Igaunijā, sab. televīzijā reklāma nav, un tas vien paceļ tās reitingus..
dzeris
d
Nav ko daudz gudrot, lai tik aizbrauc un nošpiko no igauņiem arī to, tur viss jau sen izdar;īts. Latvijā j;ēdzīgāku nekad neko nepaveiks, jo te neviens nekad nedomā, kā labāk valstij, te katrs domā - kā labāk man un manai interešu grupai ( partijai, radiņiem, čomakiem), tie latvieši, kas spējīgi domāt valstiski, sen apmiruši S;ībīrijā vai Amerikā, mums te ir tikai "padomju latvieši", ar attiecīgo domāšanu. Igauni šos te uzreiz atšuva, un pie varas nepielaida, un rezultāti visiem redzami.
Hanss
H
Viss principā pareizi. Bet ja turpināsies televīzijas rusifikācija, zaudētāji būs pilnīgi visi, ne tikai latvieši (un jo īpaši viņu bērni, kuriem ltv piedāvā vispār vienu raidījumu mēnesī, bet laikā, kad to bērni varētu patiešām skatīties - nevienu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas