Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

"Jaunais Laiks" sāks konsultācijas par partiju konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Nu kādēļ kaut kādas konsultācijas? Itkā viens otru nepazītu "līdz mielēm" un nebūtu vairākas reizes "precējušies" un "šķīrušies" . Salasieties visi kopā vienā barā un uzliekat uz galda vairākas lapas. Vieni pierakstās vienā listē, citi - otrā. Un tad vienas lapas saraksts savā starpā izskaidrojas, kāpēc toreiz tās mantiņas atņēma vai nazīti muguriņā grūda. Ja nesarunā , tad nav ko niekoties. Savādāk, kā Segliņš var runāt ar Pabriku, ja ir zvērējis , ka šajā dzīvē viņu ceļi nekrustosies un tml. Smieklīgi , ka joprojām ir vēlme sarīkot jūras kauju pīļu dīķī "pelēko admirāļu" vadībā.
mērglis
m
es te iipaši labeejo partiju neredzu , ir likumiigo zagļu partijas un krievvalodiigie taa sauktie kreisie...diemžeel , ko te konsolidees ? sadaliis ietekmes sfeeras kaa Maskavaa???, tad bez autoritaašu beereem neiztikt....
Lelle
L
"...ka kreisajiem politiskajiem spēkiem ir izdevies gūt zināmus panākumus, pateicoties savai vienotībai un labējo partiju sašķeltībai." Kopš kura laika krievu partijas sauc par kreisajām?! Tādi paši labēji zaglēni kā šļosars un oranžie...
ergo
e
Laboju - bezperspektīva. :)
ergo
e
Esmu gatavs saderēt - pēc gada par Šleseru no latviešiem balsos vairs tikai sektanti. Tā atrašanās pa vidu ir bezpersektīva pozīcija.
jautājums
j
Žetons ! Partiju bosiki... Izcils apzīmējums !
ABC
A
Doma pareiza, tikai šajā konsolidētajā partiju blokā nekādā gadījumā nedrīkst iesaistīt salašņu baru TP, kaut gan, spriežot pēc pēdējām aktivitātēm, šī bara gals vairs nav aiz kalniem ....
Clash
C
Kas ir latviska partija, t.i., kurā ir tikai latvieši, vai arī pārlatviskoti cittautieši arī. Iedomājaties, ja Krievijā, kas arī ir multinacionāla, izveidotu krievisku partiju, kas par brēku izceltos, vai ASV anglo sakšu vēlēšanu apvienību??? Varbūt labāk runāt par rietumu vērtības balstītu demokrātisku partiju, kurā aicināti iesaistīties visi pilsoniskās sabiedrības aktīvākie dalībnieki, neatkarīgi no etniskās piederības, vienlaikus, kas atzīst Latvijas valstiskuma nozīmību latviešu valodas un kutūras saglabāšanā. Šlesers ieņem pozīciju, kas nešķiro pilsoņus, kas tam garantēs vienmēr iekļūšanu pozīcijā, tam nebūs problēmu vienoties ar SC vai jauno "latvisko" veidojumu, tas nozīmē, ka viņam vienmēr būs zelta akcijas, kaut divas, ar kurām viņš varēs raustīt abus lielos, antagoniski noskaņotos akcionārus, draudot ar izstāšanos no koolīcijas. Vai tas mums vajadzīgs? Žēl, ka šo nišu tā arī neviens sakarīgs politiskais spēks nav bijis spējīgs ieņemt. Vieglāk spēlēt nacionālo kārti, jo šķelt ir vieglāk, kā konsolidēt. Kā teica V.Čerčils - politikānis ir tas, kas cenšas izdabāt vēlētāja noskaņām, lai tiktu ievēlēts, bet politiķis ir tas, kas spēj pārliecināt vēlētāju par valstij nepieciešamo politiku.
slāpst
s
Super. Ja apvienojās, tad atkal iespēja arī šķirties!
gm
g
Kamēr no Latvijas politikas skatuves reāli, nevis fiktīvi neaizies Lembergs, Šķēle un Šlesers, konsolidācija būs vien sapnis vasaras naktī. Šis ir attīrīšanās nevis kopīgas vārtīšanās pa dubļiem laiks. JL to saprot, bet kādam atkal niez nagi par ātru piecept pankūkas.
rudā kaķe
r
Kāds prieks uzzināt, ka priekšvēlēšanu laiks jau sācies! Tad jau partiju bosi, bosiki un viņu rokaspuiši būs ļoti aizņemti, partiju gaišo tēlu veidojot. Lai man kāds pamēģina iestāstīt, ka LR pilsoņu intereses būs viņu politikas priekšplānā. Un par to konsolidāciju...Uz kādas bāzes???
Terorists
T
Nekas nesanāks,jo JL ir mesiānisma aura.Un kura partija gribēs būt mesiju ēnā un vēl nu jau nepopulāras partijas satelīte.Vienas bēdas un grimšana līdz uz grunti.
JurisM
J
Ļoti apsveicama doma.
NPPIP Viesturs
N
AK mazie malacīši!!! Tik balti un pūkaini, Gluži vai liekas, ka Dievs viņus sūtījis uz šo konsolidāciju. Vismaz Diena par to tā sajūsminās.
prezīc
p
Atkal sākas dalīšanās labējos un sliktējos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas