Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunajām "airBaltic" lidmašīnām tehniskas problēmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Uz lidmashiinaam tachu ir garantija. Kanaadieshi salabos. Bet shii publikaacija kait airBaltic teelam!
Ārzemnieks
Ā
Tagad uz LV doties vair galīgi negribas. Kam gan patīk riskēt ar savu dzīvību?
Inga
I
Bombardieros ir ļoti spēcīga vibrācija. Vismaz, ja sēž pēdējās rindās, zem kājām jāliek soma, jo grīdas vibrēšana rada fizisku diskomfortu. Man šķiet, cilvēki tomēr izvēlētos mazliet vairāk maksāt par biļeti, nevis par visai nosacīti lētu naudu piedzīvot papildus stressu.
t
t
nu un kur ir par to, kā šo situāciju risinās?? atkal vanags atmazkas tikai rakstīs???
National geographic
N
Vēsturē jau ir bijuši gadījumi, kad samoļotiem ir bijušas problēmas ar durvju aizvēršanu, ar ko tas beidzās skat. aviokatastrofu izmeklēšanu: interesanti un pamācoši. Cik naivi un glupi ir paļauties uz kompānijām, kas mēģina ietaupīt uz izmaksām.
bijusais klients
b
Nezinu vai tas bija tiesi Q400, bet vecajaa Eiropaa ir gadiijies lidot ar Bombardier un nekas, durvis aizveras. Un nav kaut kaa dzirdeets, ka citiem taa pati probleema un veel divas reizes iisaa laikaa (sii ir jau otraa). Vai te nebuus kas cits pie vainas? Piemeeram, paarslogota lidmasiina?
bijusais klients
b
Saaksim ar to, ka Bombardier Q400 ir propelleru lidmasiina, nevis reaktiivaa kas redzama atteelaa. Un tagad galvenais: miiljie, labie izmaksu samazinaataaji, juus gribeejaat samazinaat izmaksas, bet samazinaajaat manu uzticiibu jums. Liidz nullei samazinaajaat. Es veel neko nesaku, ka salonaa piedaavaa ziedot vai nolaizoties iesaka, ar ko braukt uz pilseetu - taa buutu taada izlepusa rietumeiropiesa njerksteesana. Tas, ka juusu firmas ziime nepieder jums pasiem, arii veel buutu siikums, Peecpadomijaa ne taadi vien briinumi ir redzeeti. Bet ja juus savas "izmaksu samazinaasanas" deelj vairs nevarat mani, maksaajosu klientu, laikaa nogaadaat tur, kur man vajadzees, tad buusu spiests lidot ar citiem, kas to var.
maikls
m
KAPEC sis raksts nav pa visu pirmo lapu?? Bertolds drosi vien ir ludzis vismaz kada medija so lietu ta nedaudz pieklusinatak. Kura cita, ja ne DIENA...
Problēmas
P
Vai ta gruti kādam aizbraukt līdz RIxam un nobildēt īsto lidmašinu. Sitai bildē taču boenings redzams, bet raksts par bombardieri.
sparni
s
varbut zurnalisti varetu pajautat lidsabiedribu parstavjiem, kapec KLM, Lufthansa, Finnair u.c. vairs neieperk Q400, bet han perk Embraer vai CRJ lidmasinas?
???
?
Vai Airbaltic no darba atlaidīs to darbinieku, kurš neprot aizvērt lidmašinas durvis???
Человек
Ч
Летайте самолетами Аэрофлота.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas