Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunajiem deputātiem nav konkrētu plānu kā uzlabot Saeimas darba rezultātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Ēnu dienas Dienā????
naivajiem vēlētājiem
n
Jaunajiem deputātiem, kuriem nav pieredzes valsts pārvades darbā vai likumdošanas jautājumos, vismaz pusgadu jāliek miers, lai skrūvē sīkas skrūvītes un iepazīstas ar Saeimas virtuvi, un saprot, kas ir kas. Visai liela daļa no "jaunajām" idejām ir nez cik reizes apsūkātas un atmestas, kā neauglīgas.
Ir jāsabalansē ...
I
uzņēmība un vēlme rīkoties ar lietas iepazīšanu un apdomāšanu. Būtu muļķīgi kādam atnākt uz darbu pirmā dienā un tūliņ sākt ar "mainīšu šo un nost ar to" ja nav pietiekami labi iepazinies ar situāciju, bet uzsākt darboties pusgadu pirms vēlēšanām ari nav pareizi. Bieži sanāk, ka eksistē daudz līdzīgas vai pārsedzošas iniciatīvas, un kamēr tās visas uziet, tikmēr paiet laiks. Dažas šīs lietas būtu efektīvāk risināt kompleksā veidā, kas prasa laiku iepazīt lietu no vairākām pusēm. Jebkurā gadījumā, prieks redzēt jaunus deputātus, kas var skadri noformulēt tās problēmas, kas viņuprāt liekas svarīgas un risināmas. Ir novērots, ka tie, kas Saeimā pārāk ilgi darbojušies zaudē savas spējas skaidri, konkrēti, un neraustīti iztekties par tām lietām, par kurām tie cīnas.
ceriba
c
Jaunajiem deputatiem neks nav jademonstre ne savi dzimumlocekli ne ari citas kremena dalas, bet gan ir jasak aktivi stradat Latvijas iedzivotaju interesu un Latvijas valsts interesu laba. Piemeram, ka pirmais darbs jaunajiem deputatiem butu sakt godigi un taisnigi sakartot Latviajs pienemtos likumus, kurus pedejos 20. gados ir peinemusi banditiski partiju grupejumi. Butu jasak ar to, ka bijusajiem preizdentiem ir janonem valsts dzivokli un visas vinu pilnvaras, kuras vini ir sanemusi ka kukulus par to, ka ir parakstijusi noziedzigus likumus, kuri ir pret Latvijas iedzivotaju un Latvijas alsts interesem. Kapec Ulmanim un Freibergai ir tik lielas pensijas, kapec vini dzivo valsts dzivoklos, kapec viniem ir pieskrirtas automasinas un soferi, sekretutkas un sulaini? Vis sis nelikumigas, amorali likum ii r jatcel ar to skeka satsanos dienu. Ir jatcel likums "Par diplomatu izdienas pensijam" utt. ir jarevide visa likumdosana, kura ir iestradatas netaisnigas, negodigas privlegijas, kuras nodrosina atsevisku cilveku, atsevisku grupu interese. Ludzu jaunie deputati, pieradiet ka jus neesiet tadi zagli, korumpanti, banditi ka tie vecie, kuri 20. gadus vien to ir darijusi ka izlaupijusi Latvijas valsti un apzagusi Latvijas iedzivotajus.
CIETI!
C
Kad tā Pindacīša-Čigāne noliks mandātu?
ehh
e
nu nav viņam laika ar to nodarboties, jāuzmana tachu, lai lembi liek mierā. tāpēc arī serzhanta sāpe ir KNAB.
Lelle
L
Ir jāsāk jau ar projektu izstrādi, tehnisko nosacījumu pieprasījumiem(tos izdod ļoti nekonkrētus, projektētājam neko neizsakošus pat valsts monopolisti, kuriem nav digitālo formātu) un projektu saskaņošanas atvieglošanu, īpaši pašvaldību būvvaldēs, kur sēž neprofesionāļi un pat reizēm pieprasa kukuļus(ja neprot projektu lasīt un nesaprot ko skaņo, tad labāk noplēst kukuli...ja dos pa galvu, tad vismaz zinās par ko!)
tara
t
Ieteikums Serzhantam: izmantot citu valstu pieredzi un veikt izmainjas Kriminaallikumaa par ieslodziito, kuri ir citu valstu pilsonji, deporteeshanu no LV uz valsti, kuras pilsonis ieslodziitais ir nozieguma izdariishanas briidii. Tas nav nekas jauns, to praktizee EU. Shaadas likuma izmainjas ieveerojami uzlabos LV iedziivotaaju droshiibu, kaa arii atslogos valsts budzhetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas