Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jaunās valsts kontrolieres ievēlēšanu varētu apšaubīt Satversmes tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niks
n
Tāda stipri nodzērusies mamzele. Vai tur visi tādi šņabdeguņi?
x
x
bet jacer ka vismaz ar krievijas cekas darboniem vina personigi Jaunaja Vilni netiksies..
x
x
izskatas pec dzerajas, izspurusi steiga uzkrasojusies, ari par vinu nekas agrak nav dzirdets, liekas ka bus karteja Sudraba kas imites darbibu.
Ojārs
O
Arī Saeimas Juridiskās komisijas vadītāja Ilma Čepāne (Vienotība) atsaucās uz līdzīgām bažām. «Abas kandidatūras ir ļoti kompetentas, balsojām pret Krūmiņas kundzi tikai tāpēc, ka nav skaidra procedūra,» viņa uzsvēra. Viņasprāt, likuma normas «nevar interpretēt gramatiski, jāskatās likumā noteikto ierobežojumu jēga un mērķis», tas ir, lai iestādēm nebūtu «mūžīgo vadītāju» un neiestātos rutīna. Es ceru, ka līdz rudenim, kad otrais pilnvaru termiņš būs noslēdzies Latvijas Bankas prezidentam Ilmāram Rimšēvičam, šīs savas atziņas visnotaļ cienījamā Čepānes kundze nebūs paspējusi jau aizmirst. Turklāt Rišēvičs prezidenta amatā būs sabijis 2x6, jeb 12 gadus pret Sudrabas 2x4, jab 8 gadiem. Turklāt vēl vismaz 6 gadus viņš ir bijis arī Latvijas Bankas viceprezidents, jeb tās Padomes loceklis!
Ojārs
O
p.s. Varbūt ir vērts jau laikus aprunāties ar Satversmes " tēviem" par šo jautājumu?
  • 1
  • 0
Fiksais
F
Saeima tikko ievēlēja šo cilvēku. Par ko kāds šaubās? Vienotības bīditājiem nav miera? Sakārtojiet tiesiskumu valstī - slepkavas likumiski laiž brivibā, bet šite pajolini sacepušies par gramatikas jautājumiem! Vai Vienotibas cepšanās neslēpjas apstākli, ka jaunievēlētā kontroliere kā pirmo vērtēs Saeimu? Rudai lapsai bail, kad kāds pārbaudīs ko viņa dara?
ko
k
var dzirdet ka satversmes tiesa augstaka par saeimas 66 deputatu uzticibu saeima likumiem bardaks....
ha ha
h
Āboltiņa sāk psihot, ka iecēla V nepakļautu personu!
oo
o
Vai Padomes priekšēdētājs ir arī Padomes loceklis? Tāds ir jautājums. Ja ir-tad maijā krūmiņai aiziet trešais termiņš Padomē.
Lea
L
par to jau arī cepās!!!!
  • 0
  • 0
no malas
n
'Žēl, ka tika palaista garām iespēja arī VK ieviest kaut ko svaigu. Tā otra sieviete likās zinoša, inteliģenta un korekta. Tagad brauks pa vecām sliedēm
lilī
l
...pilnīgi piekrītu, ka Kremļa variants zatleriešiem iepaticies, vienu matrošku nomaina ar otru....
  • 1
  • 1
Anna
A
Kāpēc valsts ierēdņi Latvijā tik dramatiski ģērbjas un izrāda miesas? Tā tas ir visur - ministrijās, tiesās utt.! Vai netiek izvirzītas skaidri formulētas prasības ārējam izskatam?
mantija
m
ūja, salīdzināji tiesu ar VK ierēdņiem. Tiesā tiesnešiem mugurā paltraks un zem tā kaut vai pliks, no malas nekas nav redzams :))
  • 0
  • 0
???
?
Kas vainas miesai? Arī smadzeņu netrūkst, intervijā atbildes bija labākas par jautājumiem. Dažu augstāku valstsvīru runas māksla ir tālu no šīs kundzes iemaņām.
  • 2
  • 2
krokodils - visiem
k
Sudraba nesen piekrita "vētīt" Saeimu.Āboltiņa tādu "visatļautību"nepieļauj,tāpēc Krūmiņa kā Valsts kontroles darbības pēctece ir "jānorok".
Dundukovs
D
Mairis Briedis varētu vienreiz " izslēgt" to amberzaķi, apriebies!
Vilis
V
Noklausījos interviju radio.Atstāj labu iespaidu.Cilvēks zinošs,lietišķs,nav tendēts uz populismu.Aizdomas radīja Sudrabas rekomendācija.Tagad nosliecos domāt,ka Sudrabas rekomendācija bija tieši sieviešu loģikas garā: Ja sievieta saka jā,tas nozīmē nē.
selga
s
Man skatoties un klausoties viņas intervijas ,ja neredzētu seju ,likās ,ka dzirdu Sudrabu ,tie paši klišejiskie izteikumi un pat intonācija ,tā pati,viens klons ,gluži kā putinmedevs.Bet lai jau strādā,kādam tas amats jāaizņem ,tā sakot ,fasādei,sausais atlikums gan kā vienmēr tiks norakts,ierēdņi un visādi parazīti par to rūpējas dien.un nakt.
  • 4
  • 4
Gatis
G
v ā r ī š a n ā s !!!!
  • 0
  • 1
Gatis
G
Jā, iepriecināja, ka viņa atbalsta eiro ieviešanu Latvijā atšķirībā no Sudrabas riņķī un apkārt vārīšanšs, kas vairāk vilka uz - nē!
  • 2
  • 1
nnn2
n
noziedznieki no jeģinstvas darīs visu,lai tik krēslos dabūtu svas sektas biedrus un biedrenes...vajadzētu ar domāt,vai nav laiks mainīt saeimas juridiskā dienesta vadītāju,jo tas tur ar aizsēdējos jau entos gadus un tagad ir riktīks jeģinstvas advokāts,kurš pilda sarkmatainās bābas uzliktos politiskos pasūtījumus
no mals
n
Mediji izmanto kārtējo izdevību uzkurināt publisko telpu ar jokainiem jautājumiem, laikam nav nekā cita par ko vārīties. Nez vai deputāti ir tik tuvredzīgi, ka taisīs troksni Satversmes tiesā par formālu problēmu, kura slēpjas normatīvo aktu nekonsekvencē un pašiem būtu jānovērš. Kas to darīs, būs tikai zaudētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas