Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaundibināmās partijas Vienotība līdere būs Āboltiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja kas
J
Vai tad valdi neievēl kongresā? Jeb par to vienojas šaurā lokā? Kas tad tā par "demokrātiju"? Un Viņķele ētikas komisijā? Tās taču ir divas nesavienojamas lietas! Viņķele un ētika? :))
vēlētājs
v
Izskatās, ka būs vesela tautas nodevēju komanda. Vēlētājiem jāzina, ka Vienotības valdē būs deputāti, kas 8.jūlijā nobalsoja par bērnu atstāšanu bez līdzekļiem: Solvita Āboltiņa Dzintars zaķis Arvils Ašeradens Silva Bendrāte Vai tautai vajag tādus deputātus, kam banku intereses ir svarīgākas par bērniem?
Izvedējam - lauri - sēņošana Īrijā
I
Ieva 2011.07.16 09:02 Krīze jau nav pats sliktākais, tāpēc izvest var abos virzienos..... Letiņš Īrijā > Ieva 2011.07.16 09:08 Izveda, jau izveda mani tas dumrovskis.... uz Īriju sēnes lasīt!!!! Interesanti, kad šis izvedējs pats šurp sēņot brauks?
Kur ej, Latvija?
K
pret liberālismu, 15.07.2011 19:37 Vienotība aizrāvusies ar liberālismu! Bet liberālisms rada apstākļus, kad ir daudz pusbadā dzīvojošo, kas gatavi par grašiem braukt uz ārzemēm vai strādāt tepat uz jebkuriem noteikumiem! Arī Brīvā darba spēka plūsma ir radīta ar vienu nodomu, lai varētu kapitālistiem nodrošinātu arvien beztiesiskāku un lētāku darba spēku. Neuzķeraties uz šīs makšķeres! Latvijai tas neko nedod, un arī tiem strādātājiem - kopumā - ne ko daudz, bet brīvā darbs spēka kustība ir etniskās spriedzes avots jau tuvākajā nākotnē. Cilvēks tiek aizvilināts no savas dzimtenes, līdz ar to aktīvākie aizbrauc. Sekas - krītas mūsu Valsts ekonomikas potenciāls, toties paliek pasīvākie - atkal labi - pērkamajiem politiķiem Tiek sagrautas tradicionālās vērtības, cilvēks tiek atrauts no savas ģimenes, no tautas - no tradicionālajām struktūrām. Galējais individuālisms, ko vēlas panākt liberāļi, galu galā apdraud pašu individuālo cilvēku, kurš ir palicis viens kapitālisma nežēlīgajā konkurences cīņā. Nacionālas valsts vietā tiek veidota viena liela erzac impērija - Eiropas Savienība, kur domā tikai par kapitālistu un patērētāju interesēm.., kur reliģijas un morāles vietā godā celtas perversijas un patvaļa, vienlaikus ierindas cilvēks grimst arvien lielākā atkarībā no darba devēja – resp. verdzībā Liberālisma sludinātas brīvības īstenībā ir verdzība darba tirgū un atkarības no tiem patērētājsabiedrības labumiem (alkohols, luksus preces, tabaka, narkotikas, porno industrija, piedevas, ezotērika, datorčats utt.), ko piedāvā globālā ekonomika.
zvirbulēns
z
Kas tie par līgumiem? Vai tad tajās partijās lēmēji nav partiju ierindas biedri? Sorosīdu spice visu bez partijas biedriem izlemj? Vispār drūmi!
He he...
H
Redzi šis zaeimas atlaišanas trakums bija Vienotības jenotu saimnieku projekts kā jenotiem un Voldiņam saglabāt varas grožus, lai saimnieku naudiņa te no letiņu bauriem nestu lielus un stabilus procentiņus..... he he.... šādu uzdevumu no saimniekiem saņēma mūsu Voldiņš un pieprasīja arī rižajai un dumrovskim to realizēt, tāpēc te nekādas Voldiņa varonības par zaeimas atlaišanu nebija (takšelis vienkārši pildīja naudas saimnieku komandu) hi hi.... Bet humors tagad sācies otrajā daļā .... he he... Lilliis ir sapratis, ka rižā kārtējo reizi Voldiņu piečakarēs, tāpēc tā savu lempi dzen kokā, prasot nodrošināt savu dupsi ar noteiktu krēslu un labumiem, tāpēc šobrīd ap sili tāds karš.... hi hi.... un tagad gaidāms saimnieku uzbrēciens šiem abiem siles negaušiem rižajai un Voldiņam, bet nav gan patreiz zināms vai Voldiņa hunveibini tagad pakļausies sajutuši siles smaku.... ha ha.... Rižo patiešām tagad gaida obloms un panelis kā visām prieka meitām... he he...
  • 3
  • 0
nuja
n
Viņa nebūs līdere. Ā. vispār netiks nākamajā Saeimā. Daudzi tiks izsvītroti. Paliks tikai tie, kas pelnījuši palikt.
sirmais
s
Man nekas nav pret to, lai jau kundze domā,ka "Vienotība"būs lielākā partija tā ir viņas darīšana, saeimā tā nebūs pat 3. vietā,ja vispār tur iekļūs. Tieši rudā dāma ir galvenā bremze.
Jankam žetons
J
Janka 2011.07.16 07:23 Divu gadu laikā, esošā birokrātiskā aparāta uzturēšanai iztērēti 2,5 miljardi aizņemtas naudas, ieguldījums ražošanā =0,00 Ls, 300 000 pametuši valsti, nākošgad jāsāk atdot parādi, bet nebūs no kā, tāpēc jāizpārdod atlikušie valsts uzņēmumi. Tātad Dombrovska izpratnē parasts bankrots tagad saucas "valsts izvešana no krīzes"....
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas