Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Jēkabpils laupītāja Koņuhova parādsaistības 2009.gadā gandrīz 10 000 eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tik ciniski
T
Visi tagad par tām mazajām algām. Daudziem vispār nav un neiet slepkavot.
vinnijs
v
Ja Iekšlietu ministrijai un VP būtu vismaz kaut kādi kritēriji cilvēku atlasei policijā un īpaši specvienībā Alfa, tad šādi tipi tur vispār nenonāktu! Un labāko puisi šādi te paši "savējie" ņēma un nošāva! Stulbi, ka viņam bija jāzaudē sava dzīvība no kolēģu lodes un divtik stulbi, ka tas notika aizstāvot " legālāko" biznesu LV - azartspēles...
SV
S
mORALAIS KROPLIS. no tada zirga jau neko citu ka vien koleģu noslepkaošanu nevareja sagaidīt ,,, Un vinja sieva ari politika iesaistijusies, ,,, pieradijums uz ko mes ejam ka tadu kropļu ģimene ir pie varas...
подло
п
а как насчет вторжения в личную жизнь пользователя???давать фотки всем журналюгам... (((
esmu soka
e
interesanti Draugiem.lv ir tiesibas dot informaciju(privatas fotografijas) Dienai???
arprats
a
smekliga alga cilvekam kurs strada Alfa. =( Kompanijas menedrzeriem alga lielak neka vinam. =( Sievu un dela zel.
Eņģeļu māte Joanna
E
Bībelē teikts, ka taisnajam visi šķiet taisni, bet neģēlim, savukārt, visi šķiet nelieši.
Daniels
D
Šī zirnekliene pati tādu noziedznieces iespaidu atstāj. Pēc viņas loģikas, ja pavāriem nepaaugstinātu algas, tad ēstuvēs iet vairs nevarētu un no sētnieces arī būtu jābēg-slota un lāpsta taču! Godīgam cilvēkam pat ierocis rokā ir par slavu viņam, bet noziedznieks arī dakšiņu izmantos, ja vajadzēs- tas taču skaidrs pat muļkim!
Daniels
D
Nu ,lūk, palūkojaties šajā drausmīgajā sejā- ko domāja tie, kas pieņēma darbā?
ivs
i
Cepuri nost "alfas"vadības priekšā.Tā izveidot policistu apmācību ,ka veikt pretlikumīgas laupīšanas vienkārši nespēj.Pilnīga izgāšanās un godīgās policijas triumfs.Visu cieņu kritušajam.
es
e
nu moins, kur skatījās tie, kas šito pieņēma darbā policijā un Alfā???? Viņam tak jau uz pieres rakstīts- draudzējos ar noziedzīgo pasauli. vai tad to neredzēja? Jau acu skatiens to noziņo.
zirnekliene Šeloba
z
Es nedomāju kategorijās "pienākas" vai "nepienākas", bet cenšos skatīties uz lietām reāli nevis moralizēt, jo pēdējais ir vnk bezjēdzīgi. Un realitāte ir tāda, ka ir ārkārtīgi maz cilvēku pasaulē, kuri nekad un nekādos apstākļos neizdarīs noziegumu.
zirnekliene Šeloba
z
Var, protams... Taču policists, atšķirībā no Raskoļņikova, ir profesionāli apmācīts pielietot gan šaujamieročus, gan spēka metodes vispār. Un varbūtība, ka nostrādās ideja pavērst savas prasmes kriminālā virzienā ir atkarīga gan no uzdrīkstēšanās, gan no katra cilvēka individuālās morālās noturības, kuras pakāpi var pārbaudīt tikai un vienīgi nonākot nelabvēlīgā situācijā, kas rada lielu kārdinājumu no tās izkļūt ar krimināliem paņēmieniem. Tāpēc man ir smaga aizdoma, ka šādi precedenti vēl būs, tāpat kā palielināsies "Raskoļņikovu un Co" skaits.
Alma
A
Ai, nu kāpēc tu tik vēlu pateici, ka tiem kam ir ieroči pienākas lielāka alga? Ja agrāk, es būtu kautkādi dabūjusi sev pistoli vai dunci, nu sliktākajā gadījumā gāzes balonu, un tad lai kāds pamēģina man algu samazināt!
morgenstern
m
ar kuru galu domā mūsu valdība, bezatbildīgi samazinot algas cilvēkiem, kuru rokās ir ieroči? ----------------------------------- Zin, tādu laupīšanu arī ar cirīti varētu paveikt. Un bojā gājušo no šī Raskoļņikova tūļa ar būs vairāk kā no pistolēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas