Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Jēkabpils laupītāju automašīnā atrasta nauda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Jā, latviešu policists ir gājis bojā, bet kas ir uzbrucēji? Par diviem zināms, ka krievi......
Igors
I
Grūti noticēt , ka kaut kādi nejauši bandīti uzbrukuši miermīlīgajiem un čaklajiem darba darītājiem - dazādu "laimētavu" , "masāžas" salonu , "interešu" klubu un tamlīdzīgi - turētājiem un īpašniekiem. Droši vien tajā "brālībā" kaut kas nogājis greizi , ja jau nevarēja to savā starpā klusi nokārtot un bija jātaisa tāds trobelis.
vetis
v
Spēka struktūras man ir pazīstamas.Visriebīgākais ,kad meklē vainīgos lielajos priekšniekos, lai nomierinātu pūli. Jāatbild tiem,kas atbild par iekšējo drošību,tiešajiem priekšniekiem, kas nemāk noformēt lietas, tā lai atsaldeņu neatrastos kārtības sargātāju rindās. Vēlreiz jāpārskata visu policistu miltārpersonu, arī MP personālsastāva atbilstību ieņemamam amatam. Nedrīkst sargāt prezidentu,saeimu,ministrus, bijušie zagļi,huligāni, kukuļņēmēji,tiesātie un reketieri. DP,MP ir pietiekoši spēka lai aizraktos līdz katram. No dzimšanas līz šodienas dienestam. Mums ir mode atlaist tos,kas dienējuši psrs laikos. Pārāk godīgi. Toties nav spēka un gribas lai izdzītu no darba zagļus un cietumniekus.
I.Gr.
I
Bojaa gaajushaa policista gjimene nu paliks bez apgaadnieka. Es ljoti ceru, ka vinja gjimene sanjems pietiekamu penziju! Citaadi jaasaka, ka latvieshu policisti, sevi netaupiidami droshi staajaas laupiitaajiem pretii. Un bija tachu parasti lauku policisti, ne jau speciaali apmaaciiti ciinitaaji. Visu cienju!
Bītīt matos
B
Un varbūt Mūrniece pati ir piedzimusi par ministri ar zilām augstmanes asinīm. Tad nav brīnums par viņas sacīto dzimušo sakarā. Tad jau var aizrunāties tiktāl, ka stāvēt ar vāli un gaidīt, kad parādās dzimušai "brāķis" un uzreiz atrisināt problēmu. Nu gan ministre dajot.
MUHAHA
M
Ministre norādīja, ka noziedznieki mēdz būt visu profesiju pārstāvju vidū. "Par noziedznieku neizaug policijā, par noziedznieku acīmredzot piedzimst," sacīja L.Mūrniece. NOZIEDZNIEKI MĒDZ BŪT VISU PROFESIJU PĀRSTĀVJI. PAR VISĀM PROFESIJĀM MŪRNIECE LAIKAM SAUC DIVUS SPECVIENĪBAS "ALFA" KAUJINIEKUS. LINDAI VAJADZĒTU PADOMĀT, KAS IR PAR IEMESLU TAM, KA NO VIŅAS PAKĻAUTĪBĀ ESOŠĀS MINISTRIJAS AIZIET PROFESIONĀĻI UN NOSTĀJAS UZ NOZIEDZĪBAS CEĻA? LAIKAM TIEM LABI MAKSĀJA UN BIJA LABI DARBA (DIENESTA) APSTĀKĻI.. OŽ PĒC DEMISIJAS PIEPRASĪJUMA. BOJĀ GĀJUŠĀ POLICISTA ĢIMENEI UN TUVINIEKIEM LĪDZJŪTĪBA!
cony
c
Apsveicami,profesionāli strādājuši Jēkabpils,Viesītes policisti to vadība un laba sadarbība ar Jēkabpils pašvaldības cilvēkiem,teritorijas novērotājiem,kad īsā laika sprīdī aizturēja lielu,sagatavotu un bīstamu laupītāju bandu.Andris Znotiņš izpildot dienesta pienākumus no bandītu raidītās lodes zaudējis savu visdārgāko dzīvību,mēs sērās noliecam galvu un jūtam līdzi piederīgo lielajām sāpēm.
at-likums
a
Ministre norādīja, ka noziedznieki mēdz būt visu profesiju pārstāvju vidū. "Par noziedznieku neizaug policijā, par noziedznieku acīmredzot piedzimst," sacīja L.Mūrniece. _________________ Šis nu gan ir necienīgi no tik augstas personas kā iekšlietu ministrs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oskars
O
Paši LAUPA ,paši visu atrod baigi FORŠAIS darbiņš. Deputāti arī vienu nedēļu GUĻ , vienu dienu pieņem MUĻĶĪBAS ,lai pēc tam trīs mēnešus labotu pieņemtās MUĻĶĪBAS. Viena partija kā TP paņem no EIROPAS MILJONUS, lai iznīcinātu Latvijas RŪPNĪCAS - KOLHOZUS un cita partija ar komunistu SAKNĒM paņem AIZDEVUMUS lai iznīcinātu iedzīvotājus ,kad Latvijas EIROPAS deputātu izdzīs un SODĪS. Vai tiešām bez KARA neiztiksim ?
Slunkis
S
"par noziedznieku acīmredzot piedzimst". Vai kundze ir redzējusi kādu jaundzimušu bērnu?
Arī Mūrniece jau piedzima ar domu vadāt savus bērnus ar dienesta transportu, tādējādi zogot valsts naudu.
I.
I
Murniece ir "fantastiska" un tas, ka vina uznemas savu atbildibu un runa ari ir daudzsolosi....
Taradaikins
T
... arii valsts nozqadzeeji piedzima jau ar taadu domu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas