Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Jēkabpils spēļu zālē laupīšanas brīdī bijuši vairāki simti tūkstoši latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Spēļu zālēs naudas rezerve parasti ir 3-5 000 ls. Ja tur bija 500 000 ls, tā bija kādam pagrīdes kreisajiem darījumiem domāta nauda. Varbūt naudas atmazgāšana. Par viņu zināja policisti-laupītaji.
nuja
n
jā, tiešām interesanti, no kurienes tādam Jēkabpils ūķim tik daudz naudas!?
meitene
m
kāpēc viņam bikses nokritušas?
Dr.xy
D
Spelu zales (Spiellhalle) ir visas Vacijas pilsetas,un ari baros (Kneipe).Iespejams,ka tiesi taja miestina,kura esat Jus apmeties, spelu zales nav. Mit freundlichen Gruessen, Dr.xy
Dr.xy
D
Iespejams,ka Jums ir taisniba. Krievu mafija Vacija ari "atmazga" naudu spelu zales.Dazreiz loti primitiva veida: kada spelu zale nodoklu policija ( Steuerfahnder) aprekinaja,ka ja visi spelu automati diennakti,bez partraukuma darbojoties, nevaretu ienemt tik daudz naudas ka tika uzradits atskaite.
Commando
C
Saku vēlreiz, mani neinteresēs, cik žetonu sakrājis Fēnikss
blu
b
Jāatzīmē, ka pēc šādas fotogrāfijs publicēšanas aizturētais varētu vērsties tiesā par goda uz cieņas aizskaršanu, jo šāda nogādāšana uz tiesu apakšveļā nevarētu būt cilvēka cienīga...Un tad valsts iespējams būtu spiesta maksāt kompensāciju... Atkal neprofesionāla rīcība no policijas puses...:(
.)
.
Parunājiet ar cilvēkiem, kas dzīvo jebkura Fēniksa kaimiņos - viņi var pastāstīt, ar ko Fēniksa apsargi nodarbojas 24 st diennaktī...
!
!
Te kaut kas nav tīri. Visos kanālos raud, ka Latgalē bezdarbs, bet tik liela nauda vienā necilā kantorītī... Nav iespējams, ka patiesību pateiks Mūrniece, bet Lato Lapsa gan varētu šo lietu pacilāt. Tas varbūt parādītu dažus no policijas darbinieku aprindām daudz savādākā gaismā.
I.Gr.
I
Kaada Velna peec tad jums Latvijaa mazpilseetaas ir speelju zaales? Rietumos cilveeki apzinaas, ka azarta speeles var padariit cilveekus atkariigus, taapat kaa alkohols un drogas. Taadeelj speelju zaales ir tikai iznjeemuma pilseetaas atljautas. Piem. Baden-Baden, arii Aachenee. Latvijaa pietiktu taads kazino Daugavpilii un Riigaa!
anonīmais šakālis
a
Paraksts bildei: Omega šņorē alfu.
Bezdievis
B
Kur tādu naudu sarausuši? "vairāki simti tūkstoši"!!! Mani arī pārsteidz tie milzīgie apgrozījumi, jo daudzas spēļu zāles ikdienā stāv gandrīz tukšas. Skaidrs, ka tā ir nelegālā naudas atmazgāšana, savādāk tas Fēniks automātiski ierindojas starp pašiem pelnošākajiem uzņēmumiem Latvijā!
dadzis
d
tādi apstākļi bija paredzami...........................
PMJS
P
Tik daudz naudas spēļu zālē atradās, jo tā esot visa reģiona MELNĀ kase.
zemietis
z
ne gluži pa tēmu, bet pārsteidz daudzo policijas arodbiedrību galvenā rūpe. Tam nabaga nošautajam policistam, izrādās nav radinieku. nu tad šitās biedrības, tagad cepjas, kas saņems 50 000 ls kompensāciju. Kaut kāds maitu liju bars, it kā nebūtu ko citu darīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas