Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Jēkabpils spēļu zāli Koņuhovs devies laupīt materiālo problēmu dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Labvēlis
L
Par sociālekonomisko situāciju pilnībā piekrītu Jukumam. Ja krīze padziļināsies, arī noziedzība, tajā skaitā vardarbīgā pieaugs. Cilvēki ir individuāli, kad runa būs par reālu izdzīvošanu, tad tā saucamā morāle aizmirsīsies ļoti daudziem. Mēs esam sociāli dzīvnieki, kad mums ir ko ēst un mums ir jumts virs galvas, mums nav vajadzības iesaistīties cīņā par izdzīvošanu un asi konkurēt ar citiem dzīvniekiem. Pagaidām situāciju glābj tikai tas, ka ir uz kurieni izbraukt un cilvēki izbrauc.
Vija
V
Kāds nabadziņš, būs jāmetas visiem žēlot! Naudiņas kretīniņam savajadzējās! Nošaut uz vietas!
Jukums
J
Mēs visi šobrīd esam uz Titānika. Piezīmēšu, ka, pēc manām domām, īpaši daudz noziedznieku ir ar politiķiem saistītajā vidē. Tiesa, viņi izvairas no pelnītā soda. Ceru, ka tikai pagaidām. Varu paturpināt. Darba aizsardzībā ir tāds jēdziens kā gandrīz notikušie nelaimes gadījumi. Izrādās, ka pastāv sakarība pēc kuras var uzzīmēt tādu kā piramīdu. Ja pieņemam, ka tās virsotnē atrodas viens letāls iznākums, tad pamatne būs 16 000 iespējamo nelaimes gadījumu. Šīs jomas speciālisti mani palabos un precizēs, ja kur būšu kļūdījies. Ja Jēkabpils laupīšanu vērtējam pēc šīs analoģijas, tad jāpieņem, ka pašlaik dažādās pakāpēs tiek plānoti ap 16 000 līdzīgu gadījumu.
ZIŅKĀRE
Z
VAI ŠĪ BIJA PIRMĀ LAUPĪŠANA UN SLEPKAVĪBA NAUDAS TRŪKUMA DĒĻ? 100 PUNKTU, KA NE PIRMĀ. PATEICĪBAS BANDĪTISMA AIZSEGA PLĪVURS.
LASITAJA
L
ATKAL RAKSTS AR SAUSMIGAM GRAMATIKAS KLUDAM!!!
Juhans
J
Nebrīnīšos, ka Zvejsalnieks izvirzīs atklāsmi, ka Andris Znotiņš pats nošavies.
Gljebs Zeglovs
G
Zheel ka tu nebiji uz Titaanika, paargudreli. Tur tev buutu visas iespeejas paraadiit, cik gudrs un varens esi. Un nemeegjini uz citu nelaimes reekjina biidiit savu ideologiju. Noziedznieki ir visur.
trīne
t
Es gan gribētu zināt, kādu "pozīciju" izstrādās Hristoforidi vai kā nu tur sauca to ar sašauto žokli... beigās tiešām izrādīsies, ka neviens nav vainīgs, jo gājuši laupīt trūkuma dēļ... Tas tā - ar ironiju. Ja nopietni: šis ir ĻOTI slikts precedents, jo, domāju, nebūs ilgi jāgaida uz nākamo epizodi... Jo advokāts acīmredzot ikvienam līdzīgam noziedzniekam atradīs iemeslu, attaisnojumu utt. utjpr.
Gljebs Zeglovs
G
Eksperti var noteikt, ar kuru ieroci kuram traapiits. Bet tieqsu spriediis tiesa, nevis uzkuudiits lincotaaju bars.
?
?
Mentam,galva strada???
kārlis
k
Advokāti vārdi aizkustināja. Nabaga Ļoņa Koņuhovs. Dzīvokļa kredīts, citas problēmas. Tikai naudiņu vajadzēja. Savādāk jau laupījis un slepkavojis nebūtu. Principā to var pateikt par katru zagli un laupītāju. Parunājiet ar zekiem, praktiski visi tur ir sirds cilvēki, kas sēž pārpratuma pēc.
paraph
p
a uz kolēģiem šāva arī tā paša iemesla pēc?
moby
m
butu taisnigi vinjiem ari ceļus sašaut
Jukums
J
Pirms kādiem pāris gadiem rakstīju, ka situācija valstī atgādina Titānika grimšanu - sadursme ar aisbergu jau notikusi, bet krogos joprojām dzer šampanieti, pamuļķi izklaidējas, spārdot ledus gabalus uz klāja - kā to rādīja filmā. Tagad es teiktu, ka esam iegājuši nākamajā fāzē - sākas grūstīšanās pie glābšanas laivām. Tieši šādā gaismā es arī vērtētu notikumus Jēkabpilī. Sociālā situācija vispirms jau pirmajiem liek šādi rīkoties tiem, kuriem ir viszemākā morāle. Lai gan - viņi tomēr laupīja tikai spēļu zāli, bet ne slimus bērnus kā politiķu ielikteņi. Piebildīšu, ka varas reakcija liecina ne par ko citu ka par apjukumu - pat bailes kas viņus tagad sargās, ja jau pat vairs uz specvienībām nevar paļauties, sākuma ir atvirzījušās otrā plānā. Uzskatu, ka savādākā veidā kā vien risinot sociāli-ekonomiskos jautājumus valstī, līdzīgu notikumu atkārtošanos novērst nav iespējams - vienkārši tā ir otra puse līdzšinējai politikai, kas nu izpaužas atklāti. Pieļauju pat šādu gadījumu skaita lavīnveidīgu pieaugumu, ja nekas reāls netiks darīts. Es šeit nedomāju apjukumā sāktus represīvus pasākumus, bet gan reālas reformas sociālajā un ekonomiskajā sfērā. Ļoti gan šaubos, ka vara un politiķi kopumā to saprot.
bobs
b
atzīstot, ka veicis laupīšanu, taču šāvienus nav izdarījis. ------------------------------------------------ --------------------------------- i shot the sheriff , but i did not shoot the deputy

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas