Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Jēkabsons sniegs padomus Visu Latvijai!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inta
I
Erikam: ROBINIEM HUDIEM IR JAAPALIEK MEZJAA - JO ar GALMA IEROCHIEM VINJI CINITIES NEPROT (Kaa Tu pats to jau vienreiz pieraadiiji). VECAAM BALERIINAAM IR JAASAPROT KAD PASHAAM JAANOIET NO SKATUVES. Jo savaadaak vinjas sabojaa VISA teaatra trupas slavu, pat tad ja teaatra trupai ir labs pash-potenciaals.
Uwix
U
VL! atbalstītāji. Iespējams tieši tas ir tas mērķis ko gribēja panākt ar šo EJ "labvēlības" izrādīšanu - SAŠĶELT ATBALSTĪTĀJUS! Tas ka to ziņu izbazūnēja Diena vistīrāk šķiet izdevīga Vienotībai (un ne tikai), lai potenciālo jauno neprognozējamo konkurentu "zem 5%" turētu. VL! ļaudīm nevajadzētu baidīties no šī potenciālā "trojas zirga", bet saudzīgi "karantinēt" to un pārbaudīt... bez aizspriedumiem, ar cieņu. Nedarīsim šķirošanu kā vecās partijas - tu man nepatīc tāpēc tu ir ļauns, nenāc manā smilšu kastē spēlēties. Lūdzu, parādīsim briedumu arī šai ziņā. Šitādas bedres politiskie konkurenti ar vien biežāk mums raks, un vienā ziņā tā ir pat atzinība - viņi VL! uzskata par nopietniem sāncenšiem .
Nepatīk
N
Jau man tas Jēkabsons, bet padomus, lai sniedz, bet, cik zināms, programma esot jau gatava. Vai kāds tos padomus uzklausīs ? :D
Bumbastic
B
Es nesaprotu šo sašutumu! Sniegs padomus, nevis iestāsies. VL jau nu vārdu turēs! Es par VL līdz vēlēšanām!
Lelle
L
Atvainojos, tiešām pēdējo rindkopu neizlasīju.
par faktu
p
Lelle vajag lasīt līdz galam
jautrais
j
.... jā, muļķis , muļķi dzenā...
Lelle
L
Un par ko tad TU balsosi pats(i)? Man nav par ko balsot!
zoja
z
Jēkabsonam brūte(varbūt jau sieva) tipiska krievušā ar sabāztiem pupiem.Kāds te patriotisms? Sile un vienīgi sile.
par faktu
p
Nožēlojami un vientiesīgi ir tie cilvēki, kas savu vērtējumu, analizē pēc personībām, bet ne politiski nospraustā kurasa, ideoloģijas, mērķa u.t.t. Šie cilvēki ir ar vājām prāta spējām, vai arī tie šo vientiesību izmanto citu spēku popularizēšanai un izvēles smadzeņu skalošanai. Neizteikšos šeit par oligarhiem vai tiem, kas Latviju redz, kā Krievijas sastāvdaļu man šie civēki līdzvērtīgi neliešiem. Tagad parunāšu par ES liberālo Vienotību SCP Kokins palīdzēja Krievu ebrejiem, kas pārskaita naudu SC popularizēšanai, palīdzēja nolaist uz grunti Parex par kuru tagad maksā tauta tai skaitā mēs latvieši, Štokenbergs vistiešākais oligarhs un tāds pats privatizācijas spekulants, kā Šķēle un Šlesers un tuvs to politikai, tālu nestāv arī Pabriks, JL nesen virzīja likumprojektu, ka tauta par seksuālajām minoritātēm pat nedrīkstēs izteikties nelabvēlīgi un tās propogandu noliegt, laikam jūs gribat to ka tūkstošiem un ar gadiem vairāk un vairāk tūkstošiem šie seksuāli slimie cilvēki iziet Rīgas ielās vairojo seksuāli slimo propogandu sabiedrībā un latviešu tautā iedomājaties jūs pārnākat mājās un tur jūsu dēls mīlējas gultā ar vīrieti, meita mīlējas ar sievieti, pasarg dievs vēl jūsu bērna dibens kļūst par viņu seksuālo objektu, tikai tā iemesla pēc, ka to grib ES liberāļi (Paldies dievam tomēr veselais saprāts uzvarēja un JL palika vienpatis), tiko Dombrovskis paziņoja, ka nodos privatizācijai atlikušos valsts uzņēmumus nu ko gluži tā pati izlaupīšanas politika ko piekopa oligarhi tad jājautā ar ko tas labāks par šķēlistiem un Šleseristiem. Ēlerte ar savu grupu bij TP oligarhiālisma dibinātāja Latvijā, pēcāk pievērsās Sorosa spekulatīvās politikas un seksuāli slimo atbalstam un sponsors miljardieris bij rokā, tā iestājās pret latvisko nacionālu un visādi to nolika vairāku gadu garumā vai viņa pēkšņi mainījusies šaubos. Jēkabsons attiecībā pret visiem iepriekš minētajiem ir tikai bandinieks. Vai tiešām latviešu sabiedrība ir tik aprobežota, ka tālāk par savu degungalu nerdz, ka tās tautiskums, tauta, šīs tautas vērtības, Latvijas vērtības, kas tika veidotas paaudžu, paaudzēm tiek apzināti nīcinātas, kā nezāles. Lai nepvainojās citi, bet tā es par viņiem domāju un ceru, ka tā, kā es domā daudzi. Viss iepriekš minētais ir par pamatu, lai es šogad vēlēšanās balsotu par nacionāli konservatīvo par Visu Latvijai un politiskās spēlītes ar personībām mani neiespaidos un iesaku uz tām neuzķerties arī citiem.
rex
r
Malacis, Dzintar! Varbūt paņem savā komandā arī Šmitu un citus "jēzuliņus"? Vispār iesaku konsultēties ar pašu Pujātu jeb kaut vai Ļeģajevu, ko Tu ar tādiem sīkiem gariņiem krāmējies.
Eva Braun
E
1...Iespējams, Jēkabsonam nervā iekritusi silikona duņka un viņš atklājis šīs mentalitātes pliekanumu.. ..un varēsim skatīt Saula-Pāvila metamorfozes ..... (man pašai baigi gribētos tam ticēt ..) 2. atcerēsimies austrumu parunu - "kas pieviļ vienreiz-pievils daudzreiz" 3.Mūsu -kam dārga Nacionāla Latvija kļūs aizvien mazāk ,ja atklāsim nodevējus savās rindās..Tāpēc būsim modri ... Lasīsim starp rindām ,taču netaisot liekas putas... 4. Mēs tiekam sašķelti caur visu .... mums apkārt vilku bari ... daudzi ģērbj un ģērbs jēru ādas .. 5. Dod Dievs mums Gudrību ,Ticību , Mīletību iet Brīvības ceļu
Lelle
L
Pilnīgs vāks! Nu gan vairs nav par ko balsot!
Zinta
Z
Eriks ir nopietns un labs pienesums VIsu Latvijai !
Uldis - 2
U
"Priecājos, ka tādu cienijamu cilvēku kā Jekabsona kungs, ietekmē VL kļūst par mūsdienīgu civilizētu partiju, kas norobežojas no agresīva nacionālisma. Kā , piemēram , šajā tekstā:«Я не за националистическую Латвию. Я за национальную Латвию. В рядах Visu Latvijai! есть и не латыши. Я долго жил в Америке, там национальное государство означает равенство. Национальная Латвия еще не значит националистическая или национал-шовинистская», —. Tā kā VL nemaz nav vajadzīgs visu internetā tupošo antisemītu un nacionālekstrēmistu atbalsts. Un, kas attiecas uz Berezovski, tad man jums jāatgādina, ka Berezovskis ir Putina un pašreizējās kremļa politikas lielākais kritiķis, un uzticams latviskas Latvijas draugs!" ļoti saprātīgs komentārs, vērsties pret Jēkabsonu un Berezovski var tikasi slimi antisemīti, kas neredz, kas nesaprot, ka jāsadarbojas veselīgs nacionālisms nozīmē sadarbību ar Latvijai draudzīgiem ebrejiem kā Berezovskis vai Gordons, kuriem nav pieņemama Krievijas patrizējā politika. VL dara pareizi, lai kā tas visiem nacistiem nepatiktu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas