Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Jezga Vienotībā: Kur strādās neiebalsotā Āboltiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
Saeimas mājā takš sračka arī jāpiekopj! un tur kuru katru nevar ņemt - ja nu dokumentu smalcinātājs apsedzies un depu†āti kādus svarīgus papīrus iemetuši šmucspaņģī!
Žēlsirdīgais
Ž
Lai taču atpūšas!
haralds
h
"Vieno†ība" ko, obizjānija visiem Par†eigenoSSēm - bezdēlniekiem "darbu" nodrošināt?
Jozepaitis
J
Dievs soda un sodīs vēl smagāk visus sumpurņus, kas iestājas pret Vienotību. Vienotība ir Lastvijas vaduguns un tāda būs vienmēr, jo viņu mīl latvieši un arī izglītotie cittautieši. Protams, arī NA ir kopā ar Vienotību. Tādā garā, mēs visi kopā - tik uz priekšu!
sviests-Viesturam
s
Ušakovs ir Saskaņas balsu mašīna - šoreiz nebija sarakstā. Droši vien, ka arī lielākajai daļai Rīgas krievvalodīgo Eiropas parlaments ir pie pakaļas!?
artuss#
a
ko? Kā var Ušakovs karot ar Rs,ja viņš pats atrodas Rīgas satiksmes valdē.Viņš vēl atrodas arī Rīgas Brīvostas valdē,kur arī ir bardaks.Un viņam pieder arī Rīgas Namu Pārvaldnieka lielākā daļa akciju.Rīgas domei pieder arī Rīgas ūdens.Arī tur viņš ir.Tāpēc jau Rd gribēja tirgot Rīgas ūdeni veikalos.Tas ausainis ir vēl tas frukti
To...III
T
Lai nu kurš runātu par kaunu...,tādu svešvārdu viņa nepazīst un tādēļ to jau sen ir paslēpusi aizdurvē aiz vecajiem zābakiem. Pati jau vien ir viena no lielākajām šīs putras maisītājām. Arī putras maisīšanā palīgi tie ņiprākie - Bērziņš un Lembergs. Tikai tā putra, rādās, ka nebūs ēdama un katliņš ar" tāds caurs!
Neticam
N
Paldies ,ka izcēlāt Latviju no tās drausmīgās krīzes bedres!!! Nebija labāka premjera un laikam nebūs??? Jāatkāpjas bija tādiem kā Ušakovs , Kalvītis \G odmanis un co ,kuri rīkojušie prettautiski, pretlatviski.
vakums
v
Es vēl priecātos , ja būtu kādā sarakstā Piebalgs atrodams!
Raims
R
Beidzot,- pēc bezdarbībā pavadītiem gadiem VK - Sudraba ir īstā vietā ( politikā) - melo, kā ausis nekust, dāļā solījumus pa labi un kreisi. Un laupīt reņģēdājus arī izgājusi labu skolu - PAREX. Tiešām ievēlēsim - šo leoparda ādā noslēpto "lielo lāci"?
edgars
e
varu piedāvāt viņai darbu fermā. tieši vajadzīga ir slaucēja...
čin...
č
Ja balso par "Vienotību", tad idiots? Cilvēki ir glupi, jo grib dzīvot neatkarīgajā Latvijā? Cilvēki ir glupi, tapēc, ka grib runāt latviešu valodā? Ja tev Latvijā ir tik slikti, tad kapēc nebrauc uz savu Krieviju?
Johnplunt
J
Tāda līmeņa amatpersonai kā Streļčenokam nevajadzētu minēt, bet būtu jārunā skaidri un gaiši par lietām, kuras "vārās" KNABā!!! "Viena tante teica" - nu atvainojiet, tāds līmenis var būt bērnudārzā, nevis korupcijas apkarošanas iestādē! Ja tā ir patiesība, ka atbrīvojot vietnieci no amata, pr-ks ir ņēmis vērā spēkā neesošu normatīvo aktu ... nu tad atvainojiet, tādam priekšniekam KNABā nav ko darīt, lai aiziet labāk vēl papildina savas zināšanas un tad nebūs brīva laika, lai "ēstos" ar saviem padotajiem! Tāda priekšnieka rīcība viņam nerada godu un cieņu no padoto puses ... Streļčenokam pašam būtu jāpadomā par autiem, ar kuriem aptīt savas kājas un doties tālēs zilajās, tālāk no KNABa. Tādam jāstrādā vienam pašam - tad nevajadzēs "grausties" ar padotajiem! Mazvērtības kompleksu nomāktais
AKNA
A
Bet kāpēc ne LĻKJS CK bijušais pirmais sekretārs Ivars Priedītis?? Atšķirībā no citiem viņam ir makroekonomiskā pieredze, dziļa izpratne par bankām, un pēc «Krājbankas» bankrota viņš ir atvērts jauniem izaicinājumiem
superbeibe
s
Ārsteties vajag Griškāniem!!! Suņu murgi pilnīgāki. SC un Krievu okupanti nezina, kam vēl pieķerties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas