Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

JKP jaunajā valdībā Jaunajai Vienotībai piedāvā uzņemties atbildību par TM un AM

Jaunā konservatīvā partija (JKP) jaunajā valdībā Jaunajai Vienotībai piedāvā uzņemties atbildību par Tieslietu ministriju (TM) un Aizsardzības ministriju (AM), žurnālistiem pēc tikšanās ar JKP pastāstīja Jaunās Vienotības premjera kandidāts Krišjānis Kariņš.

Kariņš pauda, ka JKP ir izteikusi konkrētu piedāvājumu par atbildības jomas sadalījumu, un Jaunā Vienotība to apspriedīs pirmdien, 15.oktobrī, partijas sanāksmē.

Kā ziņots, piektdien turpinās vairāku partiju divpusējās sarunas par jaunās valdības veidošanu.

JKP šodien plānoja atkārtoti tikties ar KPV LV, Attīstībai/Par!, VL-TB/LNNK un Jauno Vienotību. Tomēr KPV LV nolēma vispirms tikties ar katru no Saeimas jaunajā sasaukumā ievēlētajām partijām un tikai tad atkārtoti runāt ar JKP, līdz ar to piektdien JKP un KPV LV tikšanās vēl nenotiks.

Tāpat šodien tiekas arī KPV LV un Jaunā Vienotība. Ar vairākiem politiskajiem spēkiem šodien tikšanos rīkos arī "Attīstībai/Par!" - ar "Jauno Vienotību", ar nacionālo apvienību un Zaļo un zemnieku savienību (ZZS).

Pēc provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem Saskaņa nākamajā parlamentā ieguvusi 23 deputātu vietas, KPV LV un JKP - pa 16, Attīstībai/Par un VL-TB/LNNK - pa 13, ZZS - 11, bet Jaunā Vienotība - astoņas.

JKP pirmo sarunu apli noturējusi ar visiem politiskajiem spēkiem, izņemot Saskaņu. JKP paziņoja, ka viņu vadītā valdībā kopā ar ZZS nestrādās.

Top komentāri

Psihene
P
Bordāns sola visiem amatus. To pašu dara Gobzems un Pavļuts. Es jūs apsveicu - mums būs 3 premjeri vienlaicīgi. Trakie ir uzvarējuši! Būs arī lētāki medikamenti!!! Tas nozīmē, ka mēs tos varēsim beidzot lietot daudz un regulāri. Jā, mīļie, arī antidepresantus un trankvilizatorus!!! Yesss.
Nav slikti!
N
Žēl tikai, ka Rinkēvičam netika piedāvāts līdzšinējais amats , ko tas veica PERFEKTI. Būs starptautisks precedents par diskrimināciju uz seksuāla rakstura pamata, kas Latvijā visai aktuāli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas