Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

JL prasīs Zalānam, kāpēc skolēnu autobusi būs oranži, nevis dzelteni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
duraks
d
Piedodiet man,durakam,ka es neiedomājos ka oranžā krāsa nav pareizā Latvijas krāsa, nopirku savai mašinai divas atstarojošaš vestes oranžā krāsā.Domāju labāk redzēs nekā dzeltenās un arī mazliet lētākas bija.Bet izlasot rakstu un komentus sapratu savu dziļo kļūdu,man tak izsitīs mašīnas logus,ja kāds no Jaunā laika ieraudzīs manā mašīnā tās oranžās vestes!Domāju jau rīt iekurt ugunskuru un tās sadedzināt.Ar trakiem labāk pa labam.
No malas
N
Jāņem vērā nacionālā īpatnība. Latvijā aizvien vairāk un vairāk cilvēkiem no oranžās krāsas paliek nelabi ap dūšu. Tas būtu antihumāni - pakļaut bērnus un viņu vecākus nepamatotām ciešanām, jo TP tagad ir tikpat liela autoritāte kā Latvijas Komunistiskajai partijai. Bet vēlāk būs vēl sliktāk. Ar mokām oranžo krāsu var pieciest tikai mandarīniem un apelsīniem, bet skolu autobusiem - nu nē!
Ābrams
Ā
Labaki prase Einare, par ko vine mantele tāde strīpaine.
Lauciniece
L
Šie grib zilus. Tagad būs divkauja. Kas uzvarēs: zilie vai oranžie?!
hā hā hā
h
Zalllllllanam oranžu uzvalku, ka fredim
Shanghai 2010
S
Pēc vēlēšanām varēs arī oranžus krāsot, jo TP visticamāk vairs neeksistēs. Lemšanu par krāsām vajadzētu atstāt mākslinieku ziņā, tās divšūnu aitas ministrijā tikai mauj..
ha ha ha
h
Visa Latvija ,laikam, ir viena liela tvaika iela.Vai tiešām nav zāles pret jaunlaicēnu neprātu ? Vai tiešām esam nonākuši tik tālu ,ka visā pasaulē krāsai jāpiesaka karš ? Vai mēs arī Holandei pieteiksim karu,jo tie ,,maitas,, ļoti iecienījuši oranžo krāsu ? Ļautiņi tak attopieties !
Sniper'sEye
S
... ja ne ar savu stulbumu, tad ar neizglītotību noteikti. Dzeltenā, sarkanā, oranžā, kā arī dzelteni melnais un balti melnais svītrojumi ir pasaulē plaši izmantotas saasinātas uzmanības pievēršanas krāsas. Dzeltenmelnais svītrojums -- tehnikā, gabarītu apzīmēšanai, sarkani baltais -- augstās konstrukcijās: bākās, radio utml. mastos, dzelteni skolas autobusi ir štatiniekiem, kādēļ lai skolas autobuss nevarētu būt oranžs? Oranžais lieliski atstaro dažāda spektra/krāsu temperatūras gaismu, -- nīdēt oranžo tādēļ, ka TP krāsa, -- ja nu kas, tad TP šo krāsu pievāca pēc tam, kad to jau Latvijā pazina kā Radio SWH krāsu, papildus to "piesūca" arī Aizkraukles banka, tie gan vairāk interjeros un salikumā ar pelēko. Bāleliņiem jokaina tā uztvere, tiešām slima tauta nopietnā pārsvarā.
dermantīns
d
..nu krāsojiet kaut melnus ar baltām svītriņām!!!..patiesi !!!!!!!!
Tiesam
T
Tiesam labāk būtu izvēlēties citu krāsu - ne oranžo! Piem., nevienai partijai nav elektrozaļa krāsa jeb zilganzaļa. Tāds maigi zaļizils busiņš pa Latvijas ceļiem būtu gana izskatīgs un pamanāms!
e-idiots
e
Iesku TP nomainīt krāsu!
he>c
h
c 17:43 Vaj'ta dzeltenā ir Jaunā Laika krāsa?c 17:43 ________________________________ jā, visiem, kam churas galvā sakāpušas, patīk dzeltenais
c
c
Vaj'ta dzeltenā ir Jaunā Laika krāsa?
zemietis
z
Skatos te sāk ņirgāties par apelsīniem!Sak novedīsim visu līdz absurdam! Lika drusku pagaidīt! Lūk labs piemērs kā oranžo krāsu lieliski izmantot priekšvēlēšanu cīņā. Tātad iepriekšējās prezidenta vēlēšanas Ukrainā. Juščenko pretinieki Odesā uz galvenās ielas izgāza vairākas tonnas apelsīnu un tad ar ceļa rulli brauca pāri(sirsnīgi ieteiktu kādai ""vienotībai"" simpatizējošai organizācijai šo triku atkārtot).Morāle-visi līdzekļi labi,sevišķi ja tas partijai nemaksā nevienu santīmu. Tikai jau rūpes par bērniem. un cik labi, ka akurāt tieši mēnesi pirms vēlēšanām , autobusi izies maršrutos! KAS VAR BŪT LABĀKS PAR TO!
!
!
Piekrītu, naids pret Tautas partiju ir neiedomājams. Cilvēki jau sāk nīst krāsu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas