Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Juridiskā komisija rosina konfiscēt kontrabandai pielāgotus transportlīdzekļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērglis
Ē
Urā! Atkal jaunas mašīnas, kas pūs kaut kādā stāvvietā. Atkal varēs rīkot konkursu savējiem, lai izkārtotu stāvietu īri par trīskāršu cenu! :)
who cares
w
Starp citu, vagons laikam nav "transportlīdzeklis", bet tikai daļa... Pie robežas jāizbūvē pamatīgs vilcienu depo.
YL
Y
Ņujorka kofisce auto dzērājiem. Tā vajadzētu arī Latvijā. Arī kontrabandistiem. Un tad 'nākošajā dienā uz ūtrupes placi. Protams bez tiesībām pārsūdzēt.
who cares
w
:) Labs, visjautrākais pasākums būs vilciena vagona konfiscēšana uz robežas :)
b.b.
b
Mūžsen ir zināms, ka malu medniekiem ir jākonfiscē viss, kas izmantots malu medībās, t.sk. automašīnas. Vai to dara, neesmu dzirdējis. Tad nu tikai tagad attapušies par kontrabandistiem. Lēni, lēni strādā tiem tas, ko sauc par smadzenēm.
Pičuks
P
Cik saprotu, kontrabanda, deputātuprāt , lielākai daļai ir izklaides veids, nevis darbs [tieši - darbs!], lai būtu nauda. Savdabīgi! Joprojām komisija iespējamās ST tiesneses vadībā izliekas neredzam situāciju mūsu valstī! Varbūt vajag sākt ar kontrabandas cēloņiem nevis sekām? Es nudien joprojām brīnos par vēlmi sodīt, likt cietumā un uzturēt cietumniekus, tā vietā - lai reāli saprastu, kas ir kontrabandā ieinteresēts, kas to veicina, kas atbalsta utt. Un Vinčiks jau nu noteikti ZINA - kāpēc. Sodīt it kā ir populāri, jo redzamas asinis. Faktiski - NE-kādas jēgas!
Dr.xy
D
Paredz ievest ADMINISTRATIVO ATBILDIBU ari par noziedzigi iegutu lidzeklu legalizaciju!!!!!!!! Ko nozime " administrativa atbildiba"?? Par noziedzigi iegutiem lidzekliem ir jabut cietuma sodam ar mantas konfiskaciju.Vai Muizniece baidas par savas gimenes ipasumiem un parejo Valsts izlaupitaju likteni?Kontrabanda: naudas sods lidz 500,00LVL !! Ir jabut:jasamaksa akcizes nodoklis+ievedmuita+soda nauda.Piemeram Vacija uz vienu cigaresu pacinu iznak 4,00 EUR. No sadiem " specialistiem" pec iepejas atrak ir jaatbrivojas. Pilnigs absurds!
Tā nu tas ir...
T
aaaaaa
WALA
W
Viss jau forši, tika jautājums ko ar tiem auto darīs pēc tam kad atsevinās - vai izvietos maksas stāvvietās un pēcāk pārdos izsolē, vai iznīcinās ?? Nav logiski atsevinat mantību kuru pecak nezinam kur vispār likt !!!
bush
b
Lieliski!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas