Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Juris Žagars: Plaudes uzruna jau bija iekļauta Cēsu festivāla avīzē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
latvijā sponsorēšana nozīmē naudas izniekošana. Lai sponsorēšana sasniegtu savu mērķi - palielinātu realizāciju, nepieiciešams brīvais tirgus. Latvijā tāda nav. Latvijas tirgus balstīts uz korupcijas un konjunkūru. Tā vietā, lai investētu dažādos marketinga instrumentos ( sports, kultūra, zinātne... ) tam paredzētos līdzekļus jāvirza kā to demonstrē Rīgas domes un Jūrmalas domes nejauši apcietinātie. Kāpēc gan vēl tērēt naudu kādam tur festivālam. Tā jau ir izvirtība. Pie kam, ja naudas nemaz nav...
juris
j
es asinis nodevu... Es ābolus atvedu uz pansionātu... Bet es pietaisīju Žagaram kabatu....
prezīc
p
Plaudei toč nav naudas. Viņa par ietekmīgu sievieti un milijonāri vairs nav uzskatāma. Tagad viņa ir vienkārši grūtībās nonākisī, turklāt vai tik arī ne grūtībās nonākusī kredītņēmeja. Vēl jo vairāk - viņas murgos par politiku un ekonomiku vispār nav jēgas klausīties.
Dina
D
Cienījamie komentētāji ir aizmirsuši pašu būtību - Cēsu mākslas festivālu. Šodien tak vairs nav tik karsts!!! Tauta! Atslābsti!!!!
anna
a
Pilnīgi piekrītu Jūsu teiktajam. Un par to Cēsu biznesu Žgaram arī vajadzētu pateikt paldies tai pašai Tautas partijai.
diskobumba
d
Par labu Latviju uzmetēju brandža!!!
beibe
b
Kollona arī saviem darbiniekiem slikti maksā, cik frizieres ir aizgājušas????? Un SPA salonā vēl prasa papildus kabatas naudiņu, jo tā oficiālā nauda jau masierēm neaiziet. Tāpēc es tur vairs neeju, jo man apnicis, ka darbinieki gaužas un kļančī papildus naudiņas.
Jautrīte
J
Tādi ir tie Latvijas "biznesmeņi"- viss bizness balstās tikai uz savu tuvāko apkāšanu, bet ne uz ko citu nav spējīgs. Tiešām nevaru saprast nevienu, kas ir gatavs balsot pat šo PPL kustību.
!!
!
Tups » Kurmītis 16.07.2010 21:44 . Kurmīti, netēlo lūdzu cirvi... +++ Kurmītis IR TUPĀKS PAR CIRVI, tur nekas nav jātēlo
XXX
X
Plaude - mele, un vēl deputātos lien...
santa
s
Kolonna visos laikos ir slikti maksajusi rekinus, tas nevienam nav noslepums, kaut gan domaju, ka beidzot ari vinu macins ir tukss, nav kur aiznemties.
Žagara prakse
Ž
Paņemt un uzmest ir tieši Žagara prakse - gan sievietes, gan bērnus, gan partijas.
Plaudes Labā Latvija
P
Tā tiešām ir labā Latvija. Plaude ir ļoti skaista, sakopta, strādīga,pozitīva. Super! Prieks skatīties, prieks līdzināties. Lai izdodas pārvarēt grūtības.
Ne jau Žagars būtu teicis
N
Žagars pat neapmaksā ārsta palīdzību traumētajiem un cietušajiem savā Žagarkalnā,kur nu par citām smalkām lietām, kā pateicību par ilggadēju sponsorēšanu.
Riebj tādi žagari
R
Riebj šie apkārt staigātāji un naudas diedelētāji. Un divkārt riebj, ja to dara vīrietis spēka gados. Latvijai vēl nav pienākuši patiesas sponsorēšanas laiki. Vai Latvijas gāzei ir jāsponsorē un no mums jāplēš visas ādas rēķinos? Protams, ka nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas