Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jūrmalas mērs: Jāizbeidz tās Monteki – Kapuleti klanu kaislības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jelgavnieks
j
Jelgavai tas būtu par dārgu.
maldi
m
Ja Tu domā, ka Šķeldā vēl ir palicis kaut kas neizzagts, tad Tu maldies.
vizma
v
Maza neprecizitāte - Knislis nav Homkas vīrs, bet bojfrends, bet lietas būtību tas nemaina: vai šī dāmīte ievēlēta, lai risinātu domē sava mīļākā problēmas? Jūrmalnieki ir nopelnījuši visu šo ārprātu ar savu vienaldzību, apātiju, lētticību. Kuro reizi ievēl psihiski nelīdzsvaroto Ančānu? Šī pati Homka - kāds labums iedzīvotājiem bijis no viņas iepriekš? Vai kāds Jūrmalā šaubās, ka Dzenītis ir zaglis un , ka Truksnis ir Munkas pakalpiņš? Vai kādam tas nav zināms, ka Munka pirka par naudu Kauguru bomžu, dzērāju balsis? No kurienes tās abas - Kankaru madāma, par kuru zināms tikai tas, kas viņas pirmais vīrs un Zvirbuļu Marija, kura ne bū ne bē latviski, lūk, gan visiem noslēpums.... Tādas Jūrmalā nebija redzētas. Ražuka zākāšana un apņirgāšana liecina tikai par šo ļautiņu cūcīgumu - atrāva tak nabadziņiem gardo kumosu.....Cik ilgi, nez, mīļā kompānija sadzīvos harmonijā?
???
?
Mani no Trukšņa direktorēšanai laika interesē galvenokārt 2 lietas: 1.Kā pašvaldība varēja nopirkt zemi Priedainē par 800000 latu; 2. Kā pašvaldība varēja noslēgt valstij piederošu telpu nomas līgumu ar starpniekfirmu pašvaldības policijai.
Homkai nebija variantu
H
Nav ko te Homkai pārmest to, ka viņa uzmeta Ražuku. Ja Homka nebūtu balsojusi pret Ražuku, tad viņas vīrs Arvīds Knislis nedabūtu amatu Dubultu šķeldā, bet tas viņam draud ar lielām nepatikšanām, jo, kā izrādās, viņš tur ir taisījis visāda veida blēdība, un katra diena, kad viņš nav Šķeldas valdes priekšsēdētājs, ļauj esošajam valdes priekšsēdētājam atklāt arvien jaunas un jaunas nelikumības.
glumie šakāļi
g
Jūrmalā par deputātiem parasti ievēl glumus lišķus un pašlabuma meklētājus, kuri pirms vēlēšanām tēlo labiņos, bet pēc tam tikai kampj savās kabatās
Jūrmalā būs miers, ja:
J
1) Dzenītim būs domes priekšsēdētāja vai vismaz vietnieka amats; 2) Truksnim būs amats ar vismaz 4 - 5 tūkstošiem latu mēnesī; 3) Loskutovai būs vismaz domes priekšsēdētāja vietnieka amats; 4) Ančānam būs domes priekšsēdētāja vietnieka amats; 5) Vienkāršajai Marijai būs būs labi atalgoti amati pašvaldības uzņēmumos un tiesības bez konkursa noteikt, kam pienākas līgumi par Dzintaru koncertzāles VIP zonas apsaimniekošanu; 6) Ražukam būs domes priekšsēdētāja amats, bet ar nosacījumu, ka viņam būs jāveic tikai reprezentatīvas funkcijas; 7) Krūmiņam būs labākais amats Jūrmalas namsaimniekā; 8) Knislim un viņa radiem būs amati Dubultu šķeldā un Jūrmalas siltumā un tiesības turpināt mahinācijas Dubultu šķeldā; 9) Maksimovam un viņa radiem būs labi atalgoti amati pašvaldības uzņēmumos, 10) Munkevicam būs domes priekšsēdētāja vai domes valdes priekšsēdētāja amats un teikšana par pašvaldības iepirkumiem; 11) bet Blauai būs domes galvenā stukača amats
Arturs M
A
Pats šo nelietīgo,divkosīgo,melīgo,pērkamo spēli esi uzsācis Truksni,nebūs tev nekāda miera.Ej kārtējo reizi palaizi Munkam ar Dzenīti čības.
Ērglis
Ē
Nu protams, jāizbeidz - ar Kapuleti galīgu un pilnīgu uzvaru :)
eu!
e
Nu i bilde! Apakšā rakstīt - neaizmirsti, kas tevi te ielika.:)
sīkums
s
jaunā mēra izpriecas dzeršana un intīmie druagi kādam tak jāapmaksā, izrādās, ka jelgavnieka prieki jāmaksā jūrmalniekiem. cik skaisti!
klauns
k
Gatiņ,Gatīņ ko tu te cilvēkiem acis mālē,lielais strādātājs,tu bez Munkevica un Dzenīša atļaujas pat nopirsties pats patstāvīgi nevarēsi!
pro
p
Izbeigt šī klanu attiecības var tikai kāds, kas ir ārpus tām. Uz truksni tas neattiecas. Gluži otrādi. (mazais t- izleca nejauši, bet ir vietā).
kika
k
Precīzi pateikts,Dzenītim tiešām ir liela kāre izzagt visu ,kas vēl zogams.Kas attiecas uz Dzintru Homku ,tad viņa vienmēr būs tur, kur atleks lielāks gabals,to var redzēt kā viņa skraida no vieniem pie otriem .Ražuks malacis, ka neļāva viņai ar Knisli izzagt Šķeldu.
Ance
A
Runā, ka truksnis ir draugos ar zaļo pūķi:))) Runājot par homku, pirmais ko gribas teik ir prostitūcija:) Runā, ka viņas klātguletājam knislim tiks Jūrmalas siltums..:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas