Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Kā Latvijas politiķa standartu vērtē pašas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
Latvijas politikaa standarts - stingri aizliegt visiem komunizma celtniekiem, ar saimnieku maskavaa, piedalities jeb kadas shodienas Valsts projekus ! citad to var uzskatit ka sabotazhu pret LV , Valsts Ekonomiku, Valsts Prestizhu Pasaulee !!!
Oi
O
Nu ziniet, Diena, man liekas, ka jūs esat sajukuši prātā. Kādus eksāmenus tad politiķiem tagad būs jāliek? Un tautai būs atļauts balsot tikai par tiem, kuri atildīs Jūsu ieviestjam standartam? Vai Jūs kaut vienu valsti varat nosaukt, kur šāds mrasms notiek? Ieviesiet vispirms žurnālista standartu, sāciet ar sevi, tad redzēsim kā ies.
Ministry of Truth
M
"Saskaņas centra deputāti uzskata, ka viņiem atšķirībā no citām partijām «milzīga nozīme» ir ideoloģijai. " Un piedāvā moratoriju. Saskābis/sarūdzis tas centrs dikti. Neatbild par to, ko saka pirms mirkļa; zina, ka var nesolīt neko - elektorāts ievēlētu tādus kā Rubiku vai Ždanoku arī piekaltus pie gultas.
PAR ZATLERU
P
Zatlers tomēr nāk ar jaunu piedāvājumu! kad tas tiks izskaidrots - tad daudzi tomēr nobalsos par viņu! Jo vecos laist atpakaļ pie siles nav nozīmes. Jādod vieta jaunajiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas