Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kaktiņš: laikam SC pirmie pamanīja Eiropas ģenerālstreiku un pieslējās šim datumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZXC
Z
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva gatvi... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
Nu
N
Tātad laikam STULBAM latvietim beidzot PAŠAM vajadzētu kļūt par DARBA devēju, lai beidzot PIERĀPOTU, ka MANIPULĒJOT "ar streikiem" gan darba ņēmējs, gan darba devējs ir ZAUIDĒTĀJI! Un NAUDA no DEBESĪM uz 20 gados IZČAKARĒTĀS Latvijas zemes, diemžē, NENOKRITĪS ...kā to iedomājas MŪLĀPS Urbanovičs un citi TREKNI PURNI!!! Un labāk, lai TRKENAIS krīgers, kas notrallina arodbiedrības naudu sēž pie ratiem!
SIM
S
Kas tas tāds par čeloveku ,kas te uzturas latviešu portālā? Latviski kaut rakstīt iemācies, antiņ!
!
!
Nu, tad kā īsti būs? Pagodināsi ar domāšanas procesā izveidotiem argumentiem, vai skaitīsi svešu naudu?
!
!
Es jūs palūdzu nosaukt piecas, sešas lietas, kas jums radītu iemeslu balsot par SC. Jūs knapi izspiedāt vienu. Turklāt tas bija par progresīvo ienākumu nodokli. Jūs zinat, cik mēnesī pats tagad samaksājat vienā no lielākajiem nodokļiem - PVN? Progresīvais ienākumu nodoklis ir ok, bet domāju, ka jūs krietni pārvērtējat tā nozīmi jūsu maciņā. :) Un man ir vienalga, cik plašā amplitūdā spējat apvainoties. Jaunām meitenēm tas vienalga piestāv vairāk. :D
Bille
B
Jūs tiešām domajat, ka SC elektorāts spēj tik tāku aizdomāties? ---------------- Vai nu SC pats nespēj aizdomāties ekonomikas jautājumos, vai, kas ticamāk, tāds streiks priekš tam arī ir domāts, lai nomakšķerētu nedomājošā latviešu proletariāta daļas balsis. Krievu balsis SC pienākas automātiski, bet pāris dienas pirms vēlēšanām sasolīt "banānus" pašā laikā :D Kāds, tādi kā Jukums, noteikti uzķersies.
Balabolka
B
Esmu laikam aizkavējies vasarā, jo izrādās ka dažiem 29.septembris jau pagājis un arodbiedrības Latvijā visu ir noignorējušas, nekur nepiedalās... Vai nu arī kāds saulē ir pārkarsis un cenšas apsteigt notikumus! Tas viens. Un vēl - Eiropas arodbiedrības nav pieņēmušas lēmumu par ģenerālstreiku, bet gan par akciju dienu, atstājot pašu dalībvalstu arodbiedrību kompetencē, ko darīt. Ir jūtama starpība starp to, ko saka SC un to, ko runā arodbiedrības? Tā kā nevajag šūmēties pirms laika!
Revolt
R
dzeris 09:55 Pret ko tad streikos? Ka vairs nenāk "haļava", var tērēt tikai cik, tik nopelna? Eiropas kreisie jau nu nebūtu tie, no kuriem būtu jāņem piemērs ========================== Strādniek , uzmanies! No kā tad būtu jāņem piemērs ja šobrīd trekna jautājuma zīme ir uzlikta daudziem līdzšinējiem neoliberālisma svētumiem?
nogalinatiesapni.blogspot.com
n
ja gribat, lai buutu kaa gleznaa, tad balsojiet par SC...
info
i
"Socialist Worker": The European TUC has called a day of action across the continent on 29 September. "BBC News":Spanish unions have called a general strike in response to labour market reforms due to be unveiled by the government on Wednesday. The unions announced the strike would take place on 29 September, to coincide with a European "day of action". "France24": Spain's largest unions called on Tuesday for a 24-hour general strike on September 29 in protest at labour reforms the government is pushing through as it tries to quash speculation it may need a Greek-style bailout.
Jukums
J
Piebildīšu, ka streiks ir galējais līdzeklis, ja savādāk nevar vienoties. Streiks nav vajadzīgs pats par sevi un ir neizdevīgs abām pusēm. Neviens darba ņēmejs nav ieinteresēts sava darba devēja bankrotā un neizvirzīs neizpildāmas prasības, jo tad viņš zaudē arī darbu. Neviens normāli domajošs darba devejs arī nenolaidīs situāciju līdz streikam. Streika iespējamība liek abām pusēm sēsties pie sarunu galda un meklēt kopēju risinājumu. Ne tikai darba devējs vien, bet arī darba ņēmēji ir ieinteresēti sava uzņēmuma labākā darbībā, lētakās izmaksās utt, jo tas ļauj darba devejam viņiem maksāt arī lielākas algas. Diemžēl, tieši liela daļa no darba devējiem to nav sapratusi, normāls dialogs nenotiek, līdz ar to, darba ņēmēji nejūtas savam uzņēmumam piederīgi un nemaz nemēģina ieteikt kādus uzlabojumus. Rezultātā zaudē abas puses. Streika iespējamība ir svarīgs faktors darba ražīguma celšanā un uzņēmuma darba uzlabošanā. Ja šo streika iespējamību noliedz jau pašos pamatos, kā to šeit daži mēģina, tad šis mehānisms nedarbojas.
lux
l
Jūs tiešām domajat, ka SC elektorāts psēj tik tāku aizdomāties?
Jukums
J
Runa ir par sociālo taisnīgumu un Eiropā sen pārbaudītas un par labu atzītas nodokļu sistēmas ieviešanu! Starp citu, aicinājumu ir parakstījuši jau daudzi no Vienotības sastāvā ietipstošās SCP pārstāvjiem un arī VL biedriem. Tikai JL darbojas ka bremze. Ar SC man nav nekāda sakara - pat nepazīstu nevienu no viņiem. Tā ka uztveru Jūsu apgalvojumu par apvainojumu - pārbaudīts paņēmiens - ja nevar argumentēti atspēkot ideju, tad atliek apvainot un mēģināt apliet ar dubļiem. Tas cita starpā liecina arī par nespēju loģiski domāt. Un vēlos pajautāt - kas Jums maksā stipendiju? Vai PLL? Varbūt Lembergs? Varbūt vēl kāds cits?
bimbam
b
Streikos par to, lai varetu 3 x gada aizbraukt atvalinajuma un nevis tikai 1 x!? Lai labak strada un priecajas, ka neiet tik bedigi ka Latvija, kur, cita starpa, pasi plasos apmeros zogam un brecam, ka ir slikti!
ES
E
Klasiskais trockistu lozungs:"Jo sliktāk, jo labāk!" Grieķijai streiki jau ir iecirtuši diezgan pamatīgu robu budžetā, un viņiem nekas cits neatliks, kā aizņemties vēl vairāk un parādu atdošnai nepieciešamos lēmumus un grozījumus budžetā pieņemt vēl nepopulārākus. Un Latvijai no streika arī būs tikai zaudējumi, nauda valsts kasē no tiem neradīsies. Bet, iespējams, ar Latviju nolēmuši izrīkoties kā ar privatizējamu uzņēmumu- novest līdz kliņķim un pēc tam pa lēto pārdot..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas