Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kaktiņš: Latvieši drīzāk ir pret Latvijas iesaistīšanos Lībijas konflikta risināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth
M
Latvieši šobrīd tiešām drīzāk varētu ieņemt nogaidošu lomu. Es, piemēram, neesmu lasījis, ko tā ES faktu noskaidrošanas komisija Lībijā ir redzējusi. Mūsu prese neko neraksta. ANO mandāts ir, tas ir svarīgi, bet man šķiet, ka pēc argumentiem par garāžā tuksnesī noslēptām 10 tonnām indīgas gāzes, Washington Post ir lieliski parādījis, ap kādiem kairinātājiem presē šis stāsts grozās. Atslēgas vārdi - vieni un tie paši.
Populists
P
Kadafi tautai izsniedz ieročus ! ! ! Ja Tu, Kaktiņ, kaut ko saproti no politikas, tad man ir Tev jautājums: VAI LATVIJAS VALDĪBA TAUTAI IZSNIEGTU IEROČUS, JA LATVIJĀ SĀKTOS SACELŠANĀS ? ? ?
DD1
D
Nav nekādas pārliecības, ka vairums lībiešu ir pret Kadafi. Francijas uzlidojumi drīzāk lībiešus noskaņo par labu Kadafi. Skat. atbalsta demonstrācijas Tripolē. Tad kāpēc iejaukties Lībijas iekšējās lietās? Naftas dēļ? Tas nevar būt attaisnojums.
Pacifists
P
Kategoriski pret karu par naftu pret sievietem un berniem,jo pagaigam boja gajusie un ievainotie ir tiesi sievietes un berni -pari par 200 cilvekiem JAU!
Eva Braun
E
Latvieši ir KATEGORISKI PRET iesaistīsanos karā! Tas ir kartējais noziegums ,kurā mūs grib ievilkt Pabriks & co ...
gejs pisāriņš
g
pardon, PERSONĪGAIS
anete
a
"Domāju, ka esam par neiesaistīšanos" - Kaktiņa personīgais viedoklis par to, ko domā sabiedŗība.
Komisārs
K
Interesanti uzzināt, kurā pusē ir tie, kuri piekrīt iejaukties Lībijas notikumos?
rega
r
Nevis drīzāk, bet pilnīgi noteikti!
apokalipses nojauta
a
esmu latvietis, bet man Kaktiņš neko neprasīja, taču manā vārdā runā gan...
Diānaa
D
es tieshi blakus straadaaju, buutu interesanti redzeet kas tur notiksies!
Mantrausis
M
"ekonomiskās krīzes dziļums un smagums liek koncentrēties uz iekšpolitiska rakstura problēmām, nevis uz ārpolitiku" Tātad - Ja esmu paēdis un maciņā ir nauda, es gribu karot? Man personiski šķiet, ka cilvēkiem, kas nodarbojas ar kaut minimālu politisko procesu analīzi - Kaktiņš, Zanders, Freimanis, Rajevskis, Ījabs, Kalniņš, Ikstens, Runcis+++ [mums ir kādi 20-25 profesionāļi, BET - viņi ir jāklausa visi un jāveic analīze... Ar vienu nepietiek.] būtu pašiem arī jāpamato kādas ekstrēmas darbības. Pirmais - nu kā tas nākas, ka 20 gadus pēc PSRS sabrukuma, visi pēkšņi attopas vēlamies demokrātiju arābos - kā tas tā notiek? Otrais - kas veido LR ĀM viedokli - kas ir reāls pamats ĢVK apgalvojuma, ka LR ĀM atbalsta = LV atbalsta. Kurš un kāpēc atbalsta? Trešais - cik Latvijas pārstāvju = žurnālisti, ierēdņi, t.s. politiķi patlaban ir Lībijā un kāds ir viņu pašredzētais viedoklis? MĒS Latvijā satraucamies par to, kā kāds uztver 16.03. Tātad neticam, jo redzam. Mums ir ģeniāli argumenti PRET to, ka mums NE-varētu melst kaut ko par Tripoles izklaidēm 2011.? [Teksts ironisks...] Cik gadus pēc Irākas top atklāsmes, ka.... laikam jau... UN? Secinājumi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas