Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kalniete Parīzē aicina glābt Baltijas valstu valūtas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ekvadoras pieredze
E
Sakars ljoti tieshs lux, ja tev tas nav pielecis - Baltijas valstu valuutas nav jaaglaabj, bet vienkaarshi jaalikvidee kontroleetaa formaa aizstaajot taas ar Eiro un jo aatraak jo labaak. Bet var arii pagaidiit kaa Ekvadora liidz iestaajas pilniigs sabrukums kas ir daudz saapiigaak pat vienkaarshajiem iedziivotaajiem bez skaidraas naudas uzkraajumiem.
lux
l
ja ir runa par Shuman Foundation - tad tur var visi runāt, kam vien nav slinkums. kāds viņiem sakars ar eiro ieviešanu vienā vai otrā valstī? nekāds. so - what's the point? vajag vismaz izvēlēties piemērotus tematus piemērotiem formātiem.
Zelma Birzniece
Z
"Jnteresanti" viedokli-ja Kalniete un Vaidere cinas par ieklusanu EP tas ir slikti,bet ja citas partijas kaut vai Rubiks,Zdanoka kads italu komunists utt tad tas ir loti labi un demokratiski.To jau pieradija zurnalista Latkovska lielas simpatijas Zdanokai-esot pat visatraktivaka,efektivaka utt EP deputate.Tautas gudriba saka - ar baltiem diegiem suti sie viedokli Uz prieksu mankurti,kangari!Jus dazkart saliedejiet saubigos,svarstigos.Paldies !
Lelle
L
Jabūt tikpat debīlam kā Kalniete, lai par Kalnieti balsotu.
Lelle
L
Jāāā...tagad visiem deputātiem un ministriem jābraukā pa pasauli un jāubago, citādi vairs zagt nebūs ko...vismaz, varbūt, humpalas izdosies saubagot... Kā krievi saka: iz každoga po ņitke, i golomu štany...
Lapsta
L
Ja, Piks var, un paradis!!! Kopa ar Zemiti vini ir speciga komanda!!! Zinu, ko runaju!
Ņuksis
Ņ
Izskatās, ka Kalniete PS nodibinājusi viena mērķs labad - lai tiktu Eiropas parlamentā. Tā partija viņai pie vienas vietas. Nabaga Kristovskis, to galīgi iznesa cauri.
sakarsējušies atkal
s
Nu nebalsojiet ne par vienu ne par otru,teātra latvijā par maz?Apskatiet sarakstus- nu ir labāki kandidāti par ko balsot.
Kaplis
K
Konkurence politikā jau sen Latvijā bija vajadzīga. Citādi tikai - kā nāk Glābējs, visi kā traki balso. Nu lai pierāda gan Kalniete, gan Vaidere, gan Latkovskis, gan pat Pīks (ja var), kurš ko var! Labākais uzvarēs. Vienkārši.
Ekvadoras pieredze
E
Latvija ir sevi paradijusi kaa uzticamu banaanrepubliku plashajaa banaanrepubliku saimee un te vareetu ieviest Eiro taapat kaa to izdariija Ekvadora ievieshot USD. Tiesa gan Ekvadora nav iestaajusies ASV, nav maazhojusies par to kaa un kur tai jaapaliidz tiem tur kam ir veel drusku nauda jo neuzvedaas kaa 5-gadnieki ar mammas krediitkarti bombongu veikalaa kad bija nepamatotaas eiforijas laiki. Ekvadora ir godiigi atzinusi savu nespeeju iistenot civilizeetu monetaaro politiku jo visas iespeejamaas valsts struktuuras ir piniigi un galiigi shkjeersaam. Vai Latvija ir par mata tiesu labaaka spriediet pashi. Es teiktu taa - Latvijai Eiro buutu jaapienjem bez pretenzijaam un jaapiesleedzas piemeeram Vaacijas centraalbankai atlaizhot visus vieteejos liekeezhus.
neitro
n
Mūsu uzņemšana ES bija politisks solis, jo īsti gatavi mēs tam nebijām. Tur, kur politiskie lēmumi dominē pār ekonomiskiem, vienmēr radīsies kādas problēmas. Bagātā Eiropa uz mūsu rēķina ir gana ""vārījusies"", tāpēc būtu tikai zolīdi, ja atkal tiktu pieņemts politisks lēmums paātrināti ieviest EURO.
Ofers
O
Ja intrigantes Vaidere un Kalniete spēs sadzīvot vienā partijā līdz Saeimas vēlēšanām 2010. gadā, tad tas jau būs daudz. Visa drāma sāksies, kad vienu ievēlēs EP un otru neievēlēs, tad tikai ies vaļā. :D Neizslēdzu, ka Vaidere jau EP kampaņā sāks slavēt sevi tā it kā būtu PS sarakstā pirmā. Zinot, kā Vaidere aicina (ar palīgu starpniecību) par sevi balsot, piemēram, glabvalsti.lv, neizslēdzu, ka nākamais I.V. solis būs, lai viņai pietuvinātie ne tikai ar "+" šo atzīmē, bet izsvītro Kalnieti.
pedants
p
Robērs Šumāns (1886–1963) ir franču politiķis. 1947.–1948. gadā viņš bija Francijas premjerministrs, 1948.–1953. gadā – ārlietu ministrs. 1950. gada maijā Šumāns ierosināja izveidot ogļu un tērauda koptirgu. 1952. gadā Šumāna plāns īstenojās: nodibinājās Eiropas Ogļu un tērauda kopiena – Eiropas Kopienas (vēlākās Eiropas Savienības) pirmpamats. (Ideju vārdnīca, 1999)
Ausma
A
Uzmanieties: Pilsoniskā savienība ir šķeltnieki - PS uzaicinājums 13. janvāra sapulcei bija nepilnīgs, bez aicinājuma atlaist Saeimu - provokācija turpmākai "muļāšanai". Arī pašreizējais partijas ultimāts - vai nu Satiksmes ministrija vai PS neiet koalīcijā neliecina par partijas GODĪGU rīcību. Kalniete šobrīd cīnas par vietu EP. Ja viņa tiks EP, tad PS izjuks. Aicinu balsot par stabilām vērtībām, par godīgu politiku - par jauno Laiku.
Ofers
O
PS stilā - tukšu salmu kulšana. Abas ar Vaideri tagad līdz EP vēlēšanām to tikai vien darīs, jo abām jau tā smalkā un labi apmaksātā vieta vajadzīga, lai pašapliecinātos. Vaiderei, lai nezaudētu komfortu, Kalnietei, lai atgrieztos. Latam nav nākotnes, tā ka nav tur ko glābt. Vienīgais, par ko ir vērts runāt, par eiro ieviešanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Atkal pamodušies devalvētāji

Šķēle: par lata devalvāciju jādiskutē

VIDEO: Rimšēvičs atbild Šķēlem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas