Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kam jāmaksā par Holivudu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vai tikai nauda
v
Neviens vispār nav nodefinējis, kas ir nacionālais pasūtījums, ko tas sevī ietver. Tiklīdz sāk runāt par kultūru, tautas pašapziņu, augstāka līmeņa emocijām vai pārdomām, tā jārēķinās ar teikumiem, kuros ietverts naudas trūkums, pelnīšana un tirgus situācija. Nu, nav tā, ka visu dzīvē nosaka nauda un tirgus. Turklāt sabiedriskais medijs nav nekāda popkultūra, bet gan medijs, kas palīdz cilvēkam virzīties kaut necik attīstības virzienā. Tie 10 miljoni jau arī nav nemaz tik maz, lai atālutos par tiem piedāvāt NEKO - vienus seriālus un filmas.
smoker
s
Piekrītu Ozoliņam. Runājot par pašmāju ražojumiem - lielākā daļa no tiem sūkā, jo tos veido pensijas vecuma dinazauri,kuriem ir diezgan maza sapratne par 21 gadsimta seriāliem un raidījumiem. Ok, lai LTV1 strādā vecie meistari, bet LTV7 nenoliedzami jāsāk atbalstīt jaunie. Mums ir katru gadu regulārs birums ar jauniem režisoriem un operātoriem, kuriem nav kur pilnveidoties - kino ir par dārgu, atliek reklāmas, kurās arī ir grūti ielausties. Un vai vajag. LTV7 varētu kļūt par meistardarbnīcu, kura radītu jaunus režīsorus, aktierus, producentus. Līdzīgi ir Skandināvijā un citur pasaulē. Kad jaunie taisītu produktu, kas interesētu citu jauniešus, arī reklāma nāktu girezdamies - visiem tak interesē jaunie.
Tā tas ir...
T
Izskatās tiek darīts viss lai LTV kļūtu par SKATĪTĀJU NEPRĀTA SPOGULI,paldies NRTP.
Antons
A
Murgs. Un kas vispār ir sabiedriskā televīzija? Amerikā vai Vācijā tāda ir???
ZK
Z
Piekrītu! Tieši par to jau pēdējā laikā ir runa - LTV sakarā viss tiek saputrots kopā un Kots atklāti paziņo, ka viņa uzdevums ir pelnīt naudu (tomēr uz jautājumu, kas tādu uzdevumu devis un cik naudas jānopelna (bezpeļņas SIA) neatbild:). Šāds uzdevums gan Nacionālā pasūtījuma projektā nav uzrādīts, bet to var nojaust pēc tiem pašiem raidlaiku sadalījumiem. NRTP nevis ievieš kārtību un skaidrību, bet palīdz slēpt informāciju. Ja nebūtu aizdomu par atbildīgo personu nekompetenci un neskaidriem nolūkiem, tad neviens neko neprasītu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas