Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kampars: 500 miljonu konsolidācija ir varoņdarbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cui
c
vēl jau var negaidīt, kad cilvēki nomirs no bada un aukstumā uz ielas, vēl jau ir citi līdzekļi, kā tautu ātrāk iznīcināt, un tad kampari būs supervaroņi šausmu realitātes šovā.
cui
c
valdība muļķi sa..., tautai jāveic varoņdarbi.
lauķis
l
Es arī priecātos,ja manu pensiju apmainītu pret kampara algu.
ciniķis
c
japiezīmē, ka viņi sabiedrības izdzīvošanas vārdā nav upurējuši nevienu, pilnīgi nevienu savu privilēģiju, pat nav samazinājuši savas algas ( to samazinājumu par 2-10) latiem nevar uzskatīt par samazinājumu. Bet politiķiem pēdejā laikā patīk visu sagiezt ar kājām gaisā un sabiedrībai stāstīt pretējo - nelietību uzdot par varoņdarbu, IKP kritumu par "attīstību", nodokļu pacelšanu un jaunu ieviešanu par "ekonomikas attīstību" un "signālu investoriem investēt", subsīdiju un nodokļu atvieglojumu nogriešanu - par "konkurētspējas palielināšanu" u.c. muļķības. Brīžiem nelabi metās cik nekaunīgus murgus viņi ir spējīgi paziņot sabiedrībai.
ciniķis
c
Parasti ar varoņdarbu saprot kāda indivīda nesavtīgu darbību - personiskā labuma, komforta, interešu un, ja vajadzīgs arī dzīvības upurēšanu citu indivīdu, vienotas sabiedrības, tautas, cilvēku grupas, ģimenes, bērnu u.c. izdzīvošanas vārdā. T.i. lai indivīdu varētu uzskatīt par varoni viņam kaut kas ir jāupurē no sevis citu labā. Kampara izteicieni parāda, ka partijām un valdošai kleptokrātijai nav izpratnes ne tikai par ekonomiku, bet arī par elementārām lietām. Viņi nezina, kas ir varoņdarbs - nabadzīgāko slāņu aplaupīšana budžeta veidošanas kontekstā nav varoņdarbs, tas ir noziegums pret šo tautu. Viņi nekad nebūs varoņi, viņi vēsturē ieies kā antivaroņi - negatīvie tēli, parazīti, kas piezīdušies sabiedrības organismam daudzus gadus sūkuši tā dzīvības sulas, tagad, kad organisms iet bojā, viņi nespēj atrauties no tā pēdējo sulu izsūkšanas, bet ar organisma bojāeju ies bojā arī viņi. Pārmaiņas ir neizbēgamas. Laiks rādīs, kā šos "varoņdarbus" vērtēs jaunā vara, vai tikai tas viss netiks atzīts par noziegumu.
Peksis
P
Ak, kungs, cik tas Kampars reizēm var būt stulbs! 500 miljonus nocērp maznodrošinātajiem un pensionāriem un vēl plātās ar to kā varoņdarbu. Vai nevarētu kāds Kamparam uzdāvīnāt revolveri?
kāmis
k
man , izlasot šo ziņu, sejā parādas smaids , es atceros Ardievu meitenes Jūs tagad redzat Jūs tagad redzat Varoņi kā rodas O! Meitenes, jel piedodiet Man tagad ķeizaram ir jāatdodas Man tagad ķeizaram ir jāatdodas, un Sebra - varoņi, varoņi. vai nav viena jauka ziņa?
K-K
K
... Vai tiesam izproti un pielieto 'double talk' principus ... ... Tas nav 'varondarbs', tas ir tikai delikati pielietots operativs grieziens iesakot vivisekciju tautas lika miesa ... pec kadas elites pasutijuma ... ...Ists varondarbs butu Bankas un finasu sistemas kartibas ievesana un zaudetas naudas atguve ar Interpol un citu AN un ES tieslietu instituciju palidzibu ...
nv
n
Rietumu eksperti, man domāt, abrīno nevis jūs, bet tautu - par spēju paciest vēl lielākus un lielākus nodokļus, un vēl mazākas un mazākas algas, un turpināt balsot par jums.
līdaka
l
Aizver muti! :D:D:D:D
žurka
ž
Un tad atmiņā nāk Svētā tēva teksts no Vella kalpiem... "varoņi, varoņi.....". Bet ja nopietni - kurš te ir varonis? Kampars?? HAHAHAHAHAHA!
iedomajies
i
iedomajies cik daudz lidzekli iepriekshejos gados iztereti bezjedzigi pa labi pa kreisi??? 500M LVL /gadu....
Kabatzaglis
K
Ja vajadzētu samazināt uz 900 mio, samazinātu, ka nograb. Kā kas, tā samazināt, tur mūsējie ir īsti speciālisti.
Mārtiņš
M
Diemžēl budžeta projekts netiek taisīts lai tas būtu taisnīgs un ekonomiski pamatots, bet tāds, lai to apstiprinātu Saeima. Un pie pašreizējā tā sastāva neko labu nevaram gribēt.
Ekonomists
E
Vispār jau Kamoars ir Dopmbrovska valdības nasing spešals. Ja teica, kāpēc oranžie netrieca prom no valdības Slakteri, tad jājautā kāpēc jēlie vēl tur tādu ekonomikas ministru, kuru kauns klausīties. Laikam jau nav labāka.:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas