Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kampars: balsojums pret KP un SPRK apvienošanu demonstrē nevēlēšanos veikt strukturālas reformas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lib
L
Korekcija "TP un TB/LNNK darbība šajā valdībā". Vēlā stunda dara savu.
Lib
L
Lūk, pavisam skaidri redzams, kas traucē Dombrovska valdībai veikt apjomīgas strukturālās reformas - TP un LPP/LC dalība šajā valdībā. Šo salīdzinoši nesvarīgo balsojumu vēlētājs, protams, Latvijā atcerēsies apmēram 2 dienas. Līdz vēlēšanām to aizmirsīs arī žurnālisti. TP komentētāji iecienītākos forumos - Delfi, Apollo utt. - metīsies to pasniegt kā Dombrovska neprasmi strādāt (arī te viens (Oskars) ir nolikts pie darba). Negatīvais viedoklis sabiedrībā augs, TP zaudēs vēlēšanās, bet JL tās neuzvarēs. Pa tam laikam absolūtais līderis būs ar TP cilvēkiem (piem., Dzanuškānu) piepildītais SC. Tālāk viss notiks pa vecam - "muļķu zemē" dzīve ritēs savu gaitu un SIA "Latvijas Republika" turpinās nest peļņu tās valdei un padomei, nevis akcionāriem (tautai). Utopiskais risinājums - Latvijas vēlētāji izdarīs saprātīgu izvēli vēlēšanās. Reālais risinājums - vēlētāji nobalsos par to, kas solīs lielāko pīrāgu tūlīt un tagad un būs īsts vīrietis, vienlaikus pēdējie saprātīgie cilvēki izdarīs izvēli pamest nozagtu valsti.
Lelle
L
TP kretīni turpina gremdēt visu valsti.
Oskars
O
JL jau atkal JĀATKAPJAS ,jo viņi arī ir MEĻI un TAUTAS IZNĪCINĀTĀJI.
Varza
V
Vieglāk taču ir nogriezt nabagiem.
Karamba
K
Bet kā tad pilsone Andrejeva atdos savus parādus " vienročiem" ,ja notiks kaut kāda apvienošana, un diespas, zaudēs amatu? To pilnīgi noteikti nedrīkst pieļaut.Arī tp,zzs, tb/lnnk piekrīt. Mūsu valsts rūpējas par katru pilsoni. Pilsoņu saraksts pievienots :)
ABC
A
7 ministru aizkustinošā gādība par nelaimīgo azartspēlētāju liek man noslaucīt prieka asaras, tikai es nesaprotu, kāpēc šis fakts netiek izbazūnēts pa visām avīzēm un TV, lai visi nodokļu maksātāji varētu priecāties.
īsi un skaidri
ī
TP - sabotieri kārtējo reizi.
Ērglis
Ē
Es domāju, tas bija vienkārši "because we can." Drošvien mājās ir "no, I can't" un tāpēc kaut kur taču jāparāda spēks. Nedomāju, ka ir jēga mēģināt saprast ko domā tie idioti.
dzeris
d
Neviens nekādu naudu uz "savējo" un pašu rēķina netaupīja, netaupa, un netaupīs, neviens lēmums, kas ierobežotu "savējo" ierēdņu apetītes tācu netiek un pie šā te vairākuma arī netiks pieņemts, vai tad šiem rūp valsts nauda vai valsts intereses.
Zaāna plāns?
Z
Kur tad paliks Zalāna plāns, ka jāapvieno ministrijas un dažādas citas valsts institūcijas , lai ietaupītu naudiņu? Ar vārdiem Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē...?
yt
y
demagogs,ķiewt tika ieteikts cits variants, kuram nepiekriti
Buba
B
Lamājot jēlīšu "Dombrovska valdību" , vienkārši jāatceras, ka balsu vairākums joprojām kampējiem. Bet par tūkstošu algām KP un SPRK gribētos dzirdēt, kādiem argumentiem jēlīšu FM VID `'jēlītis" Jakāns motivēs reņģēdājus atbildīgāk uzticēt viņam savu naudu (nodokļus).
dzeris
d
Argumenti pavisam vienkārši - saglabāt savējiem darbavietas un vajadzīgos cilvēkus amatos, pārējais viss ir demagoģija.
Pikselis
P
Kādas var būt reformas, ja par aizņemto naudu ir šances noturēt visu pārvaldes "aparātu" ar visām, it kā apcirptajām, algām? Nākamais, kas cierē uz minpreža krēslu taču arī neiebilst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas