Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kampars interesi par viņa deklarāciju nodēvē par mērķtiecīgu un organizētu kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Maskavas roka noteikti!
kukuruza
k
Mantojums ze jautajuma, kad vectetitinš miris?
bauma
b
Nesaku, ka Kampars ir šķīsts un nevainīgs, nesaku, ka Kampars ir ļoti gudrs, bet tas, ka kampaņa ir mērķtiecīgi organizēta, pat muļķim skaidrs. Vai tad Latvijā nebija viena konkrēta persona, kura publiski TV pauda viedokli, ka Kampars jānoceļ no trases? Trīsreiz miniet, kas ir šī persona! Varu derēt, ka trāpīsiet ar 1. reizi!
Juhans
J
Muļķis.
Raimonds
R
Padomjlaika beigās bija populāra anekdote par Haimu,Sāru,tumbočku un no kurienes nauda rodās.Vai tik Kamparam un arī citiem nav tādas pašas problēmas?
WTF
W
ko darija 1987 lidz 1993. g. dzēra šnabi?
dum dum
d
viņš ir dumš. tipisks politiķis
Uldis
U
Ministrs darbojies līdzīgi, kā liela daļa citu LR iedzīvotāji. Katram no mums skaidrs, ka izmantojis standarta shēmas, ko izmanto liela daļa LR iedzīvotāju. Bet mīļie draugi - atcerēsamies, ka Vienotība un Kampars pirms vēlēšanām uzsvēra, ka mainīs šo praksi, bija solījumi būt godīgiem un atbildīgiem pret valsti. Tukši solījumi..... Diskusijā izskan viedoklis, ka salīdzinot ar Lembergu pārkāpums nav liels. Bet mīļie draugi, ja tas ir arguments, lai varētu pārkāpt ētiku/likumu, tad jau vienmēr varam atrast personu, kas dara sliktākas lietas. Tas nav arguments. Kamparam jāsaprot, ka šeit ir principa jautājums. Godīga, tīra, caurspīdīga darbošanās politikā. Ja to nevari, tad ej prom, nerādi sliktu pieredzi Latvijas pilsoņiem.
ruks
r
Bet kas tad vainīgs?Pats taču rakstīja to deklarāciju,loģiski ka rodas jautājumi!
pamela
p
Protams,ka kampaņa,jo tam krimi;kim no Ventspils savu padrugu jāiefektē šai amatā lai vēl parocīgāk apzagt valsti UN tautu !!! Kur tad tas morālais kroplis p[ačibējis pēc izgāšanās pie SVF ?? PLOSTĀ no bēdām,ka netika sagaidīts ar novītušiem ļutikiem?
TV
T
Nu, ko tu kampar muldi. Pat ezītim skaidrs, ka tu blēdies un tev no ši amata jāatkāpjas! Es balsoju par citādi motivētu JL, BET TU AR SAVĀM ,,SIEVAS,, DĀVANĀM TO ESI PATAISĪJIS PAR TO PAŠU, KAS IR PLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAMPAR,
K
DEKLARĀCIJA VAI NU IR VAI NAV GODĪGA. BEIDZ GLUPI MULDĒT. CITA LIETA, GRĀMATVEDE..................
Buba
B
Ir jau gan jābūt pilnīgi bez smadzenēm, lai nesaprastu,ka tādu sviestu deklarācijā oponeti un mēdiji nepamanīs.
Pēteris
P
Nu protams! Kā gan var būt savādāk - ja amatpersonai prasa skaidri izskaidrot kādu dīvainību, kas ir saistīta ar viņu, tā uzreiz tur ir mērķtiecīgas kampaņas un tādā garā. Nevajag riktēt neskaidras lietas, tad arī nebūs visvisādu minējumu. Es, piemērm, nesaprotu, kādēļ ekonomikas ministra sieva nav uzticējusies Latvijas bankām, bet naudu turējuši zeķē... Tad jau arī man jāsāk neuzticēties bankām??? Bet tāpat skaidrs, ka nekur nekas atkal tālāk netiks virzīts un gan jau kautkā sabiedrības neveselīgā interese par LR MINISTRA - VALSTS AMATPERSONAS - Kampara ienākumiem tiks notušēta. Nav ko interesēties, kur nav jāinteresējas.
jautrais
j
.. jā ,Kampars laikam visus uzskata par muļķiem, pats pielaidis biksēs.. bet Jānītis vainīgs.... ministrs.... bet šļupst kā pirmklasnieks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas